Community Status Updates
zennith666 → Dorothy
O ναι και οι κλώνοι έχουν γέλιο που φώναζουν αυτό που σκέφτονται!!! (ειχα πάει για ύπνο γι αυτό άργησα na απαντήσω :D )
Oct 06 2011 21:24
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Xmmm.....
Πιθανότατα να πήγαινες σ'ενα μεγάλο σπίτι μαζί μ'άλλα παιδάκια για να'χεις και παρέα ! :hihi2:
Αλλά.δεν πειράζει εμπειρίες είναι όλα.....
Oct 06 2011 21:23
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Aν της έλεγα "Από μικρή στο κουρμπέτι" ποια ήταν η πιο οιθανή αντίδραση απ'όλες? Αν σκεφτούμε ότι είχε να κάνει με κακοποιημένα παιδιά? xD
Oct 06 2011 21:16
XAxaxaxaxa!!!!
Epic Fail η τύπισσα! XD
Εσύ γιατί δεν της είπες πως δεν πας σχολείο κι αντ'αυτού έχεις βγει στο μεροκάματο απο μικρή ;
Το'΄χω κάνει στο γυμνάσιο,σαν απάντηση στην επική ερώτηση "Πας σχολείο ;"
Oct 06 2011 21:13
To είδα το διορθωμένο το post, μην ανησθχείς και κατάλαβα τη διαφορά.
Ω, είσαι και ψηλός! Εγώ πάλι κοντούλα οπότε ακόμα χειρότερα. Ήταν πρωί και ήρθε μια κυρία για έρανο και αφού της δίνω τα λεφτά, με δώσει την απόδειξη, με λέει με μια αφέλεια "εσύ πως και δεν είσαι σχολείο?" Εγώ-->τέταρτος χρόνος πανεπιστημίου.
Oct 06 2011 21:09
Fallen_Mpougatsa → HakunaMatata
It is the art of replying to the same thing the one under you is trying to only you do it faster. Αλλά επειδή το μόνο που έκανες εσύ είναι στην ουσία να πατήσεις το "submit" πιο πριν αυτό σημαίνει ότι ο από κάτω σου όταν θα κάνει αυτός submit χαρούμενος ότι απάντησε, ξαφνικά βγαίνει κι άλλο post πριν από το δικό του. Κι εκεί λέει το ninja'd.
Muahahahahahahaha!
Oct 06 2011 21:07
Εγώ το σώζω κάπως λόγο ύψους (1.85),αλλά μέχρι πέρυσι αναγκαζόμουν κι έμενα αξύριστος όταν πήγαινα σε κάποιο club/bar με την παρέα,στην οποία είμαι ο μικρότερος,για να μπορώ να πιω. Τραγικό.Πιο μετά έμαθα,πως δεν έκαναν διαφορά τα γένια και πως απλώς δεν υπήρχε πρόβλημα.....:sadist:
Επίσης,διόρθωσα και το post στο γκρουπ.Αν και δεν πιστεύω να καταλάβεις την διαφορά !
Oct 06 2011 21:06
[QUOTE]P.S. Moar bishoujo in Reborn,please.....[/QUOTE]
Σε φέραμε στο στριπτιντζάδικο, θες κι εδώ, τι άλλο να κάνουμε για να ευχαριστηθείς? Αλλά αν θέλει ο αρχηγός, θα διαβιβάσω τα requests σου στην Amano.
Oct 06 2011 21:04
HakunaMatata → Fallen_Mpougatsa
[QUOTE]ninja'd by Night wizard seal[/QUOTE]
Tι είναι αυτό το ninja'd by που λέτε όλοι??:hmmm:
Oct 06 2011 21:03
Κι εγώ μικροδείχνω, και στην πραγματική ζωή (δυστυχώς, δεν αντέχω να με περνάνε άλλο για 17χρονο Τ^Τ) αλλά και στο internet, αυτό είπα...oji-san. :P
Oct 06 2011 21:02
Odaaaaaaaa-chan :P
Εγώ μικροδείχνω RL με αποτέλεσμα,συνήθως να με κάνουν μικρότερο από όσο είμαι. Τ___Τ
Oct 06 2011 21:00
Μουάχαχαχα μικροδείχνω και από το internet! Την έχω κλείσει ήδη την δεκαετία τον Μάρτιο που πέρασε! Ω ναι, είμαι 20! :D
Oct 06 2011 20:53
Kai → Dorothy
Holly shit! Δε νομίζω να μπω σήμερα αλλά please στείλ' το μου mail αν δεν βαριέσαι! Θα το ποστάρεις στο παλιό account ή έχεις καινούργιο πλέον;
:blingeye2: <- Puppy eyes για να το στείλεις
Oct 06 2011 20:50

This status update has reached the maximum number of replies allowed