Jump to content

Community Status Updates

Photo

Nozomu → Kai

To οτι δεν εχω συλλογη δεν σημαινει οτι δεν δεχομαι δωρα! :P Απλα τα μαζευω τα χωνω σε φακελους και δεν τα τακτοποιω! xD
Oct 06 2011 22:22
Photo

Maffy → Fallen_Mpougatsa

To each his own που λένε xD Με ψιλοτρομάζει το γούστο σου αλλά αυτό το συγκεκριμένο δεν το λες κακό αλλά και πάλι με τρομάζει xD
Oct 06 2011 22:21
Photo

Maffy → GhostPrince

To DN μ'άρεσε μέχρι περίπου που πέθανε ο L. Ναι ναι ξέρω, το αιώνιο L fangirl αλλά απλώς η ιστορία δε μου κάθισε καθόλου καλά μετά το θάνατο του x) Προχωρούσε πολύ άκυρα και γενικά ήταν χειρότερη απ'το πρώτο μέρος. Και σαν manga με κούρασε @.@ Είχα κάτσει να δω το anime στην αρχή και το λάτρεψα αλλά στο manga όλα αυτά τα κατεβατά με σκότωσαν μέχρι να τελειώσω xD (κάτι τέτοιο γίνεται τώρα στο bakuman. Στην αρχή τα κατεβατά ήταν ενδιαφέροντα αλλά τελευταία, ούτε καν τα διαβάζω ολόκληρα εκτός αν χρειάζεται). Βέβαια σαν συνολικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό, δεν μπορώ να πω <3 Kαι τι να πεις, FF είναι αυτό xD Τώρα κάθομαι και παίζω το Shadow Hearts στο ps2 κι έχω αφήσει το dissidia και τα υπόλοιπα FF που΄χω /ο/ Αναρωτιέμαι για τι να πρόκειται το FF15 όταν μια μέρα βγει! xD
Oct 06 2011 22:19
Photo

Kamen Tantei Zura → Fandom

Μπαίνει :O Αλλά δεν μπαίνει στο τσατ. Έκανα και restart το pc :/
Oct 06 2011 22:16
Photo

Fandom → Kamen Tantei Zura

exactly ... vges kai 3anampes opws leei o apo katw ... vges k apo t spiti an xreiastei alla LoL 8a mpeis , 8elw healer :P
Oct 06 2011 22:14
Photo

The Truth → Zentsugi

Το ξεκίνησα, τελικά το Kenichi και τα πρώτα chapter ήταν πολύ ωραία. Όταν είπες ότι χαλάει, από ποιο κεφάλαιο ξεκιναει η κατρακύλα;
Oct 06 2011 22:14
Photo

Kai → Nozomu

Δεν τ' αποθηκεύεις; Ντροπή. Τι σου μαθαίνει τόσο καιρό η Zura; :sadist: Θα έστελνα fanart ως thanks, αλλά αφού δεν κάνεις συλλογή.... Ευχαριστώ πάντως :)
Oct 06 2011 22:13
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Τσα! Καλή θέαση λοιπόν!
Oct 06 2011 22:12
Photo

matassos → Kamen Tantei Zura

.... το pc ή το ιντερνετ? σε καθε περιπτωση κανε ενα ρισταρτ και τα 2
Oct 06 2011 22:11
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Το έκανα bookmarked και θα το διαβάσω αργότερα. Πάω να δω TV.
Oct 06 2011 22:10
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Ω, το boss όντως ξέρει. Αλλά και ο βάτραχος από την ελληνική λέξη είναι παρμένο! xD Να άλλη μια σειρά που έμαθες λοιπόν μέσα από το forum! :thatsit: Ελπίζω να σ'αρέσει/να σ'άρεσε για να μην έχεις χάσει τον χρόνο σου κοιτώντας το.
Oct 06 2011 22:08
Photo

Fandom → Kamen Tantei Zura

Dikaiologies ... mpes LoL >.<
Oct 06 2011 22:08
Photo

Nozomu → Kai

Για καλη σου τυχη εχω το κακο συνηθειο να μην αποθηκευω τις εικονες που βρισκω Τ_Τ Οριστε το link... ^3^ [url]http://static.zerochan.net/full/00/48/324900.jpg[/url] <--- Δωρο Bel + Viper... :P
Oct 06 2011 22:07
Photo

Yano → Ritsuka

Thanks αλλα ειναι απο το Bokura ga ita :P Πολλοι μπερδευονται γιατι μοιαζουν υπερβολικα!!
Oct 06 2011 22:06
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Όχι δεν την ήξερα....Βασικά,ότι σειρές διαβάζω,τις βρίσκω μέσα από το Forum. Dendrobates είναι ένα είδος δηλητηριώδους βατράχου,το οποίο ζει στα δάση του Αμαζονίου.
Oct 06 2011 22:04