Community Status Updates

Lord Leon → Vagelio
Δικια σου ηταν αυτη η πεταλουδα που βολταρει στο φορουμ (αιζεν)? Ε, ωραια, σου χω δωσει τοσες φορες συγχαρητηρια, στο αντιστοιχο θρεντ, παρε μια ακομα! :)

-
Vagelio
Την πεταλουδίτσα την πήρε ο Όντι από την sofiz και μου την έστειλε να του την κάνω υπογραφή. Original ---> http://browse.deviantart.com/?qh=§ion=&global=1&q=butterflyzen#/d3lopf9
Eγώ έκανα τα εφέ που υποδεικνύουν κίνηση και τα sparkles. Ευχαριστώ πάντως, χαίρομαι που αρέσει ^__^
Dec 21 2012 01:51 -
OdyMonaxos
Κι εγώ χαίρομαι που σ' αρέσει, LL. Vagelio, έμπα fb, έχεις μερικές ευχές και μια κάποια γραφιστική δουλειά.
Dec 25 2012 22:02

-
OdyMonaxos
Ξέρω, ξεχάστηκα :P
Dec 21 2012 00:57

Fallen_Mpougatsa → iristella
Ένα λάθος κάναμε αμέσως εσύ...φτου σου! Κανονικά τώρα! :P

-
iristella
Σιγά μανδάμ μας λούσατε. XD Άμα δεν πούμε και καμία βλακειούλα να γελάσουμε χαθήκαμε.
Also βρήκα αυτό ( http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20071018031245/lotr/images/e/e8/1165596377sauron1.jpg) Βishonen o Sauron στα νιάτα του.
Dec 21 2012 00:53 -
Fallen_Mpougatsa
Αχαααααα! Ναι, ωραίος ήταν. I'd hit that. Also, τον Νεκρομάντη τον κάνει ο Benedict. Aς δω TETOIO fanart και τι στον κόσμο;
Dec 21 2012 01:01 -
iristella
Dark side always has the best bishies. In this case it has the best jewellery too. :) Κάπου θα βρούμε και για τον Νεκρομάντη πιστεύω.
Dec 21 2012 01:03

-
Anelis
Πού, πού;!!
Dec 20 2012 17:03

-
meidei
quoi?
Dec 20 2012 15:19 -
Anelis
Ελπίζω οι άλλες σου φωτογραφίες να είναι καλύτερες!
Dec 20 2012 15:21 -
meidei
το ίδιο κι εγώ. τώρα τις βλέπω :D
Dec 20 2012 15:31

Fandom → Xa0s
Άντε για να δεις τον true Teemo, όχι σαν κάτι fake. :P http://img846.imageshack.us/img846/1606/teemopentakill.png

-
Xa0s
Μπουρί είσαι...!!!!!
Dec 20 2012 02:05 -
Fandom
Άκου τι λέει το γατάκι.
Dec 20 2012 15:35

-
Mad_Hatter
thread 500 video στα σκουπίδια , τι θα κάνω χωρίς yoshiki
Dec 20 2012 20:28 -
Putin
goro makoto
Dec 20 2012 21:24 -
Mad_Hatter
slut
Dec 20 2012 21:58

-
1451
thank you, thank you! xD
Dec 19 2012 22:21

Kamui
Είναι κανείς ευτυχισμένος επειδή είναι θρήσκος ή είναι θρήσκος επειδή είναι ευτυχισμένος;

-
Kamui
Γιατί ο κυριότερος (ο μοναδικός θα έλεγα) σκοπός μια αληθινής θρησκείας είναι να κάνει τον άνθρωπο ευτυχισμένο.
Βέβαια όταν η θρησκεία συνδεόταν με πολιτικά καθεστώτα, το φόβο και τη δεισιδαιμονία κάτι τέτοιο ήταν πολύ μακριά απο την πραγματικότητα, οι θρησκείες/φιλοσοφίες που επικράτησαν όμως μέχρι την εποχή μας έχουν τη βάση της στο να ανταποκρηθούν στις πνευματικές ανάγκες των ανθρώπων, και να τους οδηγήσουν σε μια αληθινή ευτυχία.
Αυτό εξακολουθεί να παρερμηνεύεται και να ξεχνιέται λόγω της απαράδεκτης στάσης που κρατούν συχνά πιστοί και μέλη/στελέχη της εκκλησίας απέναντι σε διάφορα κοινωνικά και ανθρωπιστικά θέματα, καθώς και επειδή η ανθρώπινη φύση συχνά έρχεται σε κόντρα με τη θρησκεία, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να χάνουν εύκολα την πνευματικότητά τους και να ζουν δυστυχισμένοι.
Dec 19 2012 21:04 -
1451
Ο σκοπός της θρησκείας είναι να βρίσκει βολικά ψέμματα.
Dec 19 2012 21:11 -
Kamui
Tα ψέμματα μπορούν και είναι βολικά επειδή οι άνθρωποι που έχουν κατακτήσει την ευδαιμονία (ή δεν έχουν αφήσει τη ζωή να τους διαφθείρει αρκετά) βρίσκονται σε θέση να δεχθούν τα διδάγματα που ανταποκρίνονται στην πίστη τους στο Θεό, η οποία αποδεικνύεται σ' αυτούς μέσα απο την αλληλοεξάρτηση της πίστης και της ευδαιμονίας τους.
Αυτοί οι άνθρωποι αποτελούν πρότυπο για τους ανθρώπους που έχουν μεν το στοιχείο του Θεού, και επομένως και της ευδαιμονίας, μέσα τους, αλλά δεν έχουν τη λογική κρίση και το ψυχικό σθένος να πιστέψουν κάτι με μια απόλυτα δική τους βούληση, αλλά κρατιούνται απο τα λόγια της θρησκείας ψάχνοντας ένα καταφύγιο για τη δυστυχία που τους έχει επιβάλλει η ανθρώπινη φυση τους και οι επιλογές τους. Αρκετοί τέτοιοι άνθρωποι υπάρχουν και μέσα στις ίδιες τις θρησκείες, όπως και υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει απλώς να διαχειρίζονται τις μάζες λέγοντας διάφορες ανακρίβιες που βασίζουν σε μια θρησκεία που έχουν παραποιήσει κατά τη βούλησή τους.
Έτσι έχουμε ως αποτέλεσμα τις θρησκείες να βρίσκονται σε μια απόλυτη σύγχιση και να δυσκολεύονται να μείνουν σταθερές ενώ τα κοινωνικά δεδομένα μεταβάλλονται ραγδαίως, και να βολεύονται με διάφορες αισιόδοξες ανακρίβιες που ανταποκρίνονται σε αδύναμους ανθρώπους που αρκούνται να πιστεύουν στη θρησκεία τους με "μέτρο", να χρησιμοποιούν δηλαδή τα υπολείμματα τις χριστιανικής ηθικής όπου τους βολεύει για να καλύψουν την αδυναμία τους απέναντι στους προβληματισμούς τους.
Ναι, μια τέτοια θρησκεία είναι θρησκεία απο ψεύτες και υποκριτές.
Dec 19 2012 22:23

Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura
"γιατί μου εμφανίζεται έτσι το name του BlackKaiser; xDD" θέλει μία σειρά μόνος του, τι να κάνουμε!

-
Kamen Tantei Zura
Είναι ο Σνέιζελ, θέλει μια σειρά όλη δικιά του!
Dec 19 2012 17:41

DoB
Kuroshitsuji 76: Πότε έγινε καλέ αυτό sports manga κι εγώ δεν το κατάλαβα; ο.Ο

-
Fenrir
έλα, τρελό ψέμα... σιχαμερό τεύχος. -_-
Dec 19 2012 20:21 -
DoB
ναι, ένας μήνας αναμονή και δεν έγινε και τίποτα... Αν και βέβαια πώς αλλιώς θα κέρδιζε σε sports ο Ciel, εκτός απ' τον τρόπο που το έκανε... -.-'
Dec 20 2012 00:28 -
redqueen
Ελα τωρα λιγα λογια το fabulοus χαρακτηρα μου !!!! Καλα περιμενα οτι θα ειναι αχρηστοι αλλα τοσο πολυ??? Ντεμεκ ειναι της στρατηγικης ,στρατηγικη δν ειχαν! Ο αλλος fabulous ανιψιος του Viscount θα τς κερδιζε αχαχα
παλι με υπουλο τροπο νικησαν... δλδ αν δν ηταν ο Σεμπαστιαν τι θα εκαναν?? :Ρ
ΥΓ αποφευγουμε τς πιτες σε τετοιες στιγμες... ΧΔ
Dec 22 2012 17:02

-
Osama Bin Laden
Μπα... Η πεταλούδα θα μπαίνει μόνο όταν θα θέλω να ενοχλήσω κάποιον συγκεκριμένο, ονόματα δεν λέμε γκουx γκουχ :P
Dec 18 2012 18:36 -
OdyMonaxos
Οκ, οκ, σε καταλαβαίνω :P
Dec 18 2012 18:47

-
iristella
Σαν την πεταλούδα φτερουγίζεις,
γύρω-γύρω στη φωτιά γυρίζεις,
πρόσεξε μην κάψεις τα φτερά σου
και θα κλαις κι εσύ τη συμφορά σου.
Άρχισε χειμώνας να μυρίζει
κι ο βοριάς, σε λίγο, θα σφυρίζει,
που θα βρεις κλωνάρια ανθισμένα,
με τα δυο σου τα φτερά καμένα;
Dec 18 2012 22:20 -
mono
Σε βλέπω μόνη, λέω `'δεν είναι στα καλά της''
Ποιοι σε παράτησαν και θέλεις να τους δείξεις;
Μια πεταλούδα που δαγκώνει τα φτερά της
σε πλησιάζω και πεθαίνω να μ` αγγίξεις
Μα η εικόνα σου παγώνει
μετά σε βλέπω πάλι μόνη.
Dec 18 2012 22:30 -
OdyMonaxos
Μην κοροϊδεύετε τις πεταλούδες!!!
http://www.youtube.com/watch?v=EDoWtqIGUjY
Dec 19 2012 02:41

Kenny → matassos
Για κάποιο λόγο που δεν έχω βρει ακόμα, το avatar σου στο .aNiMe//GR έγινε broken link, οπότε αναγκάστηκα να το αφαιρέσω. Ανέβασέ το ξανά άμα θες.

-
matassos
Πήγα να βάλω άλλο αλλά δεν δεχόταν την εικόνα λόγο μεγέθους, ε βαριόμουν και το άφησα αυτό που είχα, πιθανός έχει κάποιο bug.. Έγινε πάντως, αν δεν το έλεγες θα αργούσα να το καταλάβω! :P
καιρός να κάνω μια ανανέωση..
Dec 18 2012 20:01

Anelis → my_password_is_12345
Το τελευταίο σου post στο [New member Section] thread σβήστηκε. Στο thread έκανα μια γενική σύσταση την οποία θέλω να πιστεύω ότι δε χρειάζεται να την κάνω προσωπικά σε κάθε χρήστη. Εάν θέλεις να απαντήσεις στον άλλο χρήστη κάνε το μέσω vm (visitor message) και pm (private message).

-
my_password_is_12345
τι τραβαμε και εμεις οι π...χορευτρειες...
Dec 24 2012 19:41 -
mono
Είσαι π...χορεύτρια?
Dec 24 2012 20:00 -
my_password_is_12345
τον ελευθερο χρονο μου.
Επεισης βλεπω και dancing with the stars
Dec 24 2012 20:11