Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Πανάθεμά σε βραδυάτικα και δε μπορώ να γελάσω μην ξυπνήσει κανένας! Άκου εκεί η τρελή με το καρέ! Χα χα, τελικά αυτό είναι θα με πεις αλλά όσο κι αν δεν είναι manly με το συγκεκριμένο κούρεμα, αυτός ο τίτλος τον κάνει ακόμα χειρότερα! Και μου λες ότι δε θυμάσαι που βάλαμε τον αρχηγό του Ogame school πίσω κάπου χωμένο όταν τους έδειχνε όλους μαζί ή την θεϊκή -κυριολεκτικά- εμφάνιση των δύο jii-san?
Oct 20 2011 00:20
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Η πλάκα είναι,πως το μόνο που μπορώ να θυμηθώ,από το προηγούμενο κεφάλαιο,ειναι η τρελή με το καρέ,που θέλει να σφάξει όλο το Ogame School. Παίζει,να'΄ναι το πιο lame μαλλί,που'χω δει σε αντρα,σε manga.
Oct 20 2011 00:16
Photo

Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark

Χα χα, κι όταν ανακαλυφθεί θα ξέρουμε ότι εσύ κι εγώ δεν έχουμε για τίποτα άλλο να μιλήσουμε εφόσον θα έχουμε καλύψει όλα τα γνωστά σε νοήμον άνθρωπο ζητήματα! xD
Oct 20 2011 00:16
Photo

Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa

ναι ο μικρος ειναι μαλλον δεν σε καταλαβα εγω. και οχι δεν διαφωνουμε σε ολα, σε κατι συμφωνουμε απλα αυτα δεν εχει ανακαλυφτει ακομη:ureshii:
Oct 20 2011 00:14
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

[QUOTE=Blacker_than dark]λοιπον δυο κυκλους σουπερνατουραλ εχω δει και [B]ο ντιν στο λαιμο μου καθεται[/B] καθολου δεν τον χωνευω, τον σαμ ετσι κι ετσι..[/QUOTE] Mα δε μπορεί πια:! Σε όλα, μα σε όλα διαφωνούμε! Ένα κοινό γούστο δεν παίζει να χουμε με τον εν λόγω κύριο! xD
Oct 20 2011 00:13
Photo

[QUOTE]περιορισμένοι έκθεση σε hyper manly eyebrows[/QUOTE] Πόσο πιο θεϊκή μπορεί να είναι μία πρόταση από αυτό που μόλις είπες? Ειλικρινά, έχω ένα ανείπωτο κύμα θαυμασμού που με κατακλύζει αυτήν τη στιγμή. Αυτή η ατάκα νομίζω συνοψίζει θεαματικά σωστά ολόκληρο το νόημα των τελευταίων 20-30 κεφαλαίων του συγκεκιμένου manga.
Oct 20 2011 00:11
Photo

O αδερφός σου δεν είναι ο μικρός? Αν όχι λάθος, εννοούσα τα μικρά αδέρφια στο "εμείς". Το κάνεις επίτηδες έτσι...? Δεν παίζει να διαφωνούμε σε όλα μα όλα τα γούστα έτσι? xD
Oct 20 2011 00:09
Photo

Μάλλον,θα έκαψαν το studio tou Mangaka,αγανακτισμένοι shonentards κουκουλοφόροι. Η στέρηση μου,έγκειται στην περιορισμένη έκθεση σε hyper manly eyebrows.
Oct 20 2011 00:07
Photo

[QUOTE]Καλά κάνουμε και σας τυραννάμε][/QUOTE] ποιοι?? λοιπον δυο κυκλους σουπερνατουραλ εχω δει και ο ντιν στο λαιμο μου καθεται καθολου δεν τον χωνευω, τον σαμ ετσι κι ετσι..
Oct 20 2011 00:04
Photo

Ωχ κατάλαβα κι αυτό το καημένο τι περνάει στα χέρια του αδίστακτου μεγάλου αδερφού του! Τσ τσ τσ δεν ντρέπεστε λέω γω που καυχιέστε κιόλας? Καλά κάνουμε και σας τυραννάμε! Εκτός βέβαια κι αν ο μεγάλος αδερφός είναι ο Dean Winchester από το Supernatural in which case, go die in a ditch Sam for all the shit you put your brother through, ungrateful prick!
Oct 20 2011 00:00
Photo

τι να κανουμε μερικα παρατσουκλια ειναι διαχρονικα, ask my bro, εχει αρκετα:)
Oct 19 2011 23:58
Photo

He he, ναι καμμένο να το κάνεις αυτό. Κι επίση ανθυγειινό αλλά χαμπάρι δεν παίρνει! ώπα ρε συ ναι! Αμάν! Στέρηση!
Oct 19 2011 23:56
Photo

Χα χα, δεν είπα ότι δε θα το διάβαζα αν ήξερα ότι είναι μόνο ότι δεν θα το άφηνα φαρδύ πλατύ στην οθόνη του αδερφού μου να το δει και να με κοροϊδεύει μετά πόσα χρόνια! xD Και τι εννοείς να το δω από μακρυά? Κανονικό κείμενο ήταν...δεν το καταλαβαίνεις αν δεν το διαβάσεις [S]έστω κι αν έλεγε απ'έξω ότι ήταν lemon και δεν το χα προσέξει[/S]. Κι αμέσως εσύ να συνταχθείς με τον αδερφό!:mador2:
Oct 19 2011 23:55
Photo

δικιο εχει ο αδερφος, δεν ηξερα τι ειναι και βλακεις αφου φαινονται απο μακρια, θες να μου πεις οτι δεν τι καταλαβες, ουυυ παλιο υποκρητρια:redcard2::redcard2:
Oct 19 2011 23:53
Photo

Καθώς,ανέμισε το χρυσό μαλλί του,manly tears κύλησαν στα μάγουλα μου. Πάντως,πολύ καμμένο να αλείφεσαι με λάδι μηχανής! XD Ρε συ,παρατήρησες ότι δεν είχαμε καινούργιο κεφάλαιο στο Gamaran ?
Oct 19 2011 23:52