Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark

Oh that just sucks! *pat pat* it will end soon. Και τουλάχιστον το Ρύσιο είναι όμορφη περιοχή...<--failed attempt at cheering up.
Oct 20 2011 18:48
Photo

Night Wizard Seal → Zoro

Σε παρακαλώ, μπρίκια κολλάει ο Kishimoto; :P Έλα η Robin για μένα τα σπάει άγρια έτσι και σαφώς και την προτιμώ με μακρύτερο μαλλάκι. :P Είναι super.
Oct 20 2011 18:46
Photo

Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa

λοιπον. ας τα παρουμε απο την αρχη: εκανα αιτηση για την εστια, και μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα ειπα να μεινω λιγο στην θεια μου που μενει λιγο κατω απο την θερμη κοντα στο ρυσιο, που ειναι στην μεση του πουθενα το σπιτι (οι γειτονες ειναι τα χωραφια) και για να παω στην σχολη κανω μια ωρα και ενα τεταρτο με μιαμιση ωρα περιπου, αναλογα την κινηση και περα απο αυτο στο σπιτι της δεν εχω τιποτα να κανω καθως το μονο που εχουν ειναι τηλεοραση. τωρα τα αποτελεσματα βγηκαν επειτα απο πολλες αναβολες προχθες και ειδα οτι δεν μπηκα αρα πηγα να βρω σπιτι ,βρηκα δηλαδη, μια τρυπα στις σαραντα εκκλησιες αλλα θα μπορω να μεινω εκει στις αρχες του νοεμβριου αρα θα πρεπει να ειμαι στην θεια μεχρι τελος του μηνα.:sadist:
Oct 20 2011 18:44
Photo

A, δεν αντιλέγω δεν ξέρω καν που είσαι οπότε...! Αλήθεια, πού στον Μundus(-->DMC reference, επειδή η μαμά μου λέει να μη βρίζω) μένεις?
Oct 20 2011 18:34
Photo

χειροτερα απο μενα δεν εισαι μην παραπονιεσαι:)
Oct 20 2011 18:33
Photo

Zoro → Night Wizard Seal

Καλά για kickass και νέες ικανότητες δεν το συζητώ, ωραία βελτίωση η Foxy Lady, ναι! Αλλά για εμφάνιση και μόνο ε, να, μου κάθισε περισσότερο αυτή που είχε σε Skypiea και Enies Lobby! :emptyonexg1: Η Nami πάλι ξέφυγε, μπαλκόνια φωτός πιο μπροστά από την παλιά. :'D Η Robin είναι από τους χαρακτήρες που αλλάζουν πιο συχνά γκαρνταρόμπα απ' όλους τους πρωταγωνιστές στην σειρά ευτυχώς όμως, οπότε ακόμα ελπίζω για upgrade σε επόμενο arc. Been a while btw, NWS-san... άντε έγινε και το δικό σου και στα τελευταία chapters η ζυγαριά μου γέρνει πιο πολύ προς Naruto παρά OP, πραγματικά τα σπάει τελευταία (να δούμε όταν το τελευταίο πάει στο επόμενο arc όμως :hiding_something:).
Oct 20 2011 18:32
Photo

No φοιτητική ζωή. Βέβαια το καθένα έχει τα καλά του και τα κακά του, δε λέω. Απλώς τώρα χόρτασα τα καλά και είπα να παραπονεθώ! xD
Oct 20 2011 18:31
Photo

[QUOTE]Α κατάλαβα. Εσύ πού μένεις? [/QUOTE] αστο, αυτο ειναι μια πονεμενη ιστορια..
Oct 20 2011 18:30
Photo

Fallen_Mpougatsa → Night Wizard Seal

Ναι εγώ κάνω το καταστατικό αλλά το γκρουπ δεν είναι δικό μου./Jesus mode on/είναι για όλους μας αδέρφια... Ωραία, και τι θες να είσαι? Όπως βλέπεις στην οικογένεια δεν είναι όλοι όσοι είναι μέλη, άλλα όλοι όσοι είναι καμένοι. xD Οπότε, δες τι θέσεις έχουν μείνει και διάλεξε κι εσύ μία για να μπεις, αν αυτό επιθυμείς-->οh my god, Entei από την ταινία τον pokemon! xD
Oct 20 2011 18:30
Photo

και γιατι ευχεσαι να μενες μονη σου,?? μια χαρα δεν εισαι στο σπιτι σου:hmmm::hmmm:
Oct 20 2011 18:27
Photo

Α κατάλαβα. Εσύ πού μένεις? Έχεις κάποιες καλές ευκαιρίες στο κέντρο.
Photo

demonicMC → Warchief

Καλησπέρα. Αν μπορείς, θύμισε μου λίγο από ποιο anime είναι το avatar σου
Photo

Night Wizard Seal → Fallen_Mpougatsa

Στο group σου για KHR, εσύ βάζεις τα του καταστατικού της οικογενείας; :P Έκανα join κι εγώ.
Oct 20 2011 18:26
Photo

οπως πσσο μεγαλο ειναι κτλ και ποσο το νοικιαζεις για παραδειγμα..
Oct 20 2011 18:21
Photo

Like...?:borednn9:
Oct 20 2011 18:19