Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Night Wizard Seal
Lol, famili[B]ar[/B],δηλαδή ζώο, όχι familia! Το άλλο arcobaleno πχ έχει λύκο.
Oct 20 2011 19:34
A ξέχασα! Πες μου το όνομα του familiar που θέλεις και τι ζώο θα ναι!
Oct 20 2011 19:25
Όχι μην ανηυχείς, δεν χρειάζεται και αναβάθμιση! Όσο για το RP μην ανησυχείς, θα δούμε για τις ώρες κι αν δε σε βολεύει υπάρχει πάντα και του χρόνου συν του ότι μπορεί να βάλουμε κι άλλα. Θα δούμε.
Oct 20 2011 19:21
Night Wizard Seal → Fallen_Mpougatsa
Hm "Celestio Vocio" όνομα.
Όπλο - ένα monocle :P (and the illusions as an illusionist.)
Κατοικία Kyoto - Department of Tokyo :P
Πρέπει να γράψω και αναβαθμίσεις στο όπλο μου; :P
Κοίτα, λόγω διαβάσματος Τρίτης Λυκείου, δε ξέρω κάθε πόσο θα μπαίνω. Αν δεν έχετε όριο με χρόνο, οκ δεν έχω θέμα.
Oct 20 2011 19:18
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Λοιπόν, δεν έτυχε να το δεις στο θέμα του Reborn επειδή είχαμε βγει τόσo off topic, που η iristella τα χε παίξει -και μετά τα έσβησε- αλλά είχαμε κάνει μια πολύ καμμένη συζήτηση που οδήγησε στη δημιουργία φαμίλιας ala Reborn η οποία ονομάζεται "Pestoallagenovese". Aν δεις πιο πτοσεχτικά το καταστατικό βλέπεις ότι όλοι έχουν ένα ρόλο. Λέμε να κάνουμε και RP βασισμένο σε αυτό.
Να και το εν λόγω post iristella: [url]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=533003&postcount=650[/url]
Oct 20 2011 19:18
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
επ, μολις ειδα το thread με το pestoallagenovese στο γκρουπακι για το Reborn. what the hell is that????
τωρα σχετικα με τον αδερφο σου, τι να πω εισαι τυχερη.
Oct 20 2011 19:14
OK! I'll add you. Πες μου τώρα και το "πραγματικό" όνομα που θα χεις στην οικογένεια καθώς και αν θες δευτερεύουσα κατοικία. Επίσης, θα ήθελες να λάβεις μέρος στο RP που λέμε να κάνουμε?
Oct 20 2011 19:13
Σίγουρα Mist για illusionist, οπότε ναι indigo pacifier.
Oct 20 2011 19:09
Μπορείς να σαι arcobaleno αλλά μπορείς να μπεις και στην assassination squad! :orly: It's up to you! Αλλά αν είναι να διαλέξεις, διάλεξε με βάση ποια flame θέλεις.
Oct 20 2011 18:59
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
O συμπαθητικός αδερφός μου επιτέλους πήγε φαντάρος! xD Αλλιώς ναι, θα ταν εδώ! ^^
Εύοσμο μένω, μια ώρα από το κέντρο με πολύ κίνηση. Αλλά γενικότερα έχει πολλά λεοφωρεία που πάνε κι έρχονται, καλά είναι.
Oct 20 2011 18:58
Βασικά απ'ό,τι έχει μείνει, θα ήθελα να είμαι ο αντίστοιχος Viper ή ο Fon. :P
Δεν ξέρω ακόμα. :P
Oct 20 2011 18:53
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
τωρα πες μου που μενεις εσυ, οχι οτι θα ξερω που ειναι αλλα ετσι πληροφοριακα. btw σπιτι σου μενει και ο συμπαθητικος αδερφος σου η ειναι καπου αλλου??
Oct 20 2011 18:52

This status update has reached the maximum number of replies allowed