Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Ε, από το τίποτα, τι λες να μην είναι;
Nov 29 2011 19:58
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Όχι γι αυτό, που κάναμε τον γύρο ήμουν έτσι...κι εγώ πάντως νομίζω ότι η τελική κρίση πρέπει να ναι του ΤΡ. Χε, όντως! Κάτι είναι κι αυτό σωστά?
Nov 29 2011 19:56
Photo

The Tragic Prince → °•πίΟu-πίΟu•°™

Παλι σε μενα τη βρωμικη δουλεια XD
Nov 29 2011 19:56
Photo

laraska → Namida

εκει πηγαινε και μενα ο νους μου στην αρχη! της ιδιας δημιουργου αν θυμαμαι καλα ειναι και το αλλο με την εξωγηινη που επρεπε να παντρευτει ενα αγορι στη γη, μου αρεσε παρα πολυ. το εχω κανει συστημα παντως να σε ρωταω τι βαζεις!
Nov 29 2011 19:53
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

...Τι να σου πω. Εγώ πιστεύω πως για να είναι έτσι όπως είναι είναι δοκιμασμένοι. 1-2 παράμετροι χρειαζόταν απλά αλλαγή για να ταιριάζουν στο παιχνίδι. Anyway, ας αποφασίσει ο GM για κάποια πράγματα γιατί άκρη δεν βρίσκεται έτσι κι αλλιώς. Αυτό είναι σπάνιο στο φόρουμ είναι η αλήθεια. Τουλάχιστον πάντα υπάρχουν 1-2 threads ανά σαιζόν που είναι έτσι. Αρκεί να τα πετύχεις.
Nov 29 2011 19:50
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Kαλά άσε όταν το διάβασα ήμουν σε κατάσταση FUUUUU-! Eυχαριστώ ευχαριστώ! Επίσης, το βρίσκω πολύ ικανοποιητικό ότι μπορώ και κάνω σοβαρή συζήτηση μέσα στο thread του Fate Zero!
Nov 29 2011 19:46
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Ζητάω συγνώμη που βάζω ιδέες αλλά δεν φταίω εγώ που έγινε ολόκληρος κύκλος ιδεών για να καταλήξουμε πάλι στους αρχικούς κανόνες του ρόλου. XD Συγχαρητήρια. Άντε και τώρα που έγινε η αρχή να έρθουν κι άλλοι.
Nov 29 2011 19:44
Photo

Kai → Tenshi

XD Ok, συγνώμη.
Nov 29 2011 19:42
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ο από κάτω έχει ένα δίκιο! xD Αλλά καλά έκανες και έδωσες το link παρόλαυτα! Επίσης, ξέχασα να σε πω αλλά ρε συ δε θα το πιστέψεις! Με άφησε άλλος άνθρωπος review στην ιστορία της Camellia! :if:
Nov 29 2011 19:42
Photo

Tenshi → Kai

[QUOTE]Πάντως στο wiki έχει μπόλικους ρόλους σε αρκετές παραλλαγές. Αν βολεύει κανένας άλλος...[/QUOTE] Σταμάτα να τους βάζεις ιδέες. Αρκετά μας ζάλισαν για 10-20 σελίδες να παραμιλάνε για τον γιατρό και τον τρελό. Μην αρχίσουν άλλα τώρα, πάνω που ηρέμησαν! :P
Nov 29 2011 19:28
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → The Tragic Prince

Ωχου βαριεμαι :< Ελα παρτον τηλεφωνο :Ρ
Nov 29 2011 18:59
Photo

iristellaTea-chan

Tσαγάκι στο animation shorts thread βάλε απλά το link. :D και εγώ ψάχνω καιρό τώρα για να βρώ πώς γίνονται embedded links από άλλα sites αλλά τζίφος.
Nov 29 2011 18:44
Photo

The Tragic Prince → °•πίΟu-πίΟu•°™

στις 12 κλεινουν. ενεργοποιησε το summoning spell
Nov 29 2011 18:38
Photo

Fallen_Mpougatsa → mono

[QUOTE=mono;545334]PS. Ζαλίστηκα XD[/QUOTE] Eγώ να δεις! xD
Nov 29 2011 18:28
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → The Tragic Prince

Πρεπει να καλεσουμε και το Αγιο Πνευμα στο παιχνιδι πριν τελειωσουν τα apply for group
Nov 29 2011 18:03