Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark

. . .αύριο είναι το σερύ. 9-6. ΧΡ
Nov 29 2011 21:52
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Aaaaaa!! Άλλαξες το κειμενάκι κάτω απο το username,δεν το περίμενα αυτό από εσένα....:unlucky: Έχεις,πάθει ένα ψιλο-αμόκ με το παιχνίδι ή μου φαίνεται ;
Nov 29 2011 21:46
Photo

Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa

αυριο εχεις καθολου μαθημα η παλι θα καθεσαι??
Nov 29 2011 21:30
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Aw, ΟΚ. Νόμιζα ότι σε έπρηζα βασικά αλλά ΟΚ πρήξιμο continues! xD Καλό αυτό! Επίσης βαριέμαι να πάω αύριο στη σχολή. Και σήμερα που πήγα για αναπλήρωση ο καθηγητής ούτε καν σκέφτηκε να μας πει ότι δε θα ρθει και περιμέναμε απ'τις 12 μέχρι τις...1παρά τέταρτο? Πφφφφφφφ!
Nov 29 2011 21:29
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Για ποιον λόγο θα μ' εκνευρίσεις ακριβώς; Ε, έχει μείνει το χωλ και μια σκούπα-σφουγγάρισμα όλο το σπίτι και τέλος.
Nov 29 2011 21:25
Photo

Squalo is one of my favourites and one also of the loudest! xD Ha! To διάβασα! Και ναι, ειλικρινά όσο πάει με κάνει τα νεύρα κορδέλες! Παίζει αυτή η κοπέλα να μη σκέφτεται τίποτα άλλο εκτός από το να κάνει αυτό που θέλει. Εγώ βέβαια συνεχίζω να ανησυχώ μήπως έρθει ο Yuri στο σχολείο και δει τον Franknstein και καταλάβει ποιος είναι και γιατί συνεχίζει να αρνείται την ανάμιξη της κυβέρνησης.
Nov 29 2011 21:25
Photo

το σκεφτομουν τι να βαλω τι να βαλω, και μετα μου ηρθε φλασια, γιατι να μην βαλω εναν contractor απο το dtb που δεν εχουν και συναισθηματα, ε hei δεν ελεγε αρα november 11, τωρα ο squalo καλος ειναι αλλα δεν μπορω να πω και οτι τον λατρευω σαν χαρακτηρα παμε στο noblesse τωρα το διαβασες το καινουργιο??πες μου πραγματικα δεν θελεις ο m-21 να την δειρει αυτην την σκροφα στο επομενο??
Nov 29 2011 21:19
Photo

Nαι μια χαρά ο δικός σου όντως! Και όντως ρε συ πέφτει πολύ spam...ε μην ανησυχείς, σήμερα θα σταματήσει. Και θα αρχίσει το άλλο. :kakaka: έχω αυτόν που έχω και set δηλαδή Superbi Squalo από το Katekyo Hitman Reborn.
Nov 29 2011 21:15
Photo

οκ, βλεπεις και μου λες, γιατι ειναι κριμα να μην βρω παρεα να παω, ελα καλη μαρια;););) on other news με εχετε πρηξει νυχτα παιφτει στο ανιμε.γρ town σταματηστε να σπαμμαρετε για τους γιατρους και για τους εκδικητες ενα παλερμο ειπαμε να παιξουμε, στην τελικη αφηστε τον αφηγητη να αποφασισει. παρεπιπτοντως εσυ ποιον εχεις?? με τοσες σελιδες ξεχασα. καλος ο δικος μου εε??
Nov 29 2011 21:11
Photo

Kαλή ακούγεται η ρακοπωσία αλλά πρέπει να πάω σε κάτι γενέθλια εκείνη την ημέρα. Αν τελικά δε γίνουν Παρασκευή αυτά τα γενέθλια δε με χάλασε!
Nov 29 2011 21:05
Photo

α και τελικα αυτα τα παιδια ηταν πραγματικα κρητικοι και μετα φυγαμε ολοι μαζι ,και τους ψιλογνωρισα κιολας και με καλεσαν και να παω(με παρεα) στον κρητικο συλλογο στην μελενικου την παρασκευη που εχουν γλεντι η κατι τετοιο και μου παν οτι θα χει πολυ ρακι αρα πρακτικα οι μισοι θα γινουν πιτα. θες να παμε με τα παιδια?? καλα αμα εισουν εκει αυτο που σου ειπ[α με το ονομα μου ηταν ενα απο τα 40 ας πουμε, θα πεθαινες, δεν εχω ξαναπερασει καλυτερα στην λεσχη...
Nov 29 2011 21:02
Photo

Fallen_Mpougatsa → mono

Aw, thank you~!
Nov 29 2011 20:57
Photo

A ha ha ha ha! xD xD xD Καημένη κοπέλα...τώρα τι καημένη αν τα πίστευε? Πω πω χάπατο μιλάμε! Και ναι ξέρω τι σημαίνουν τα ξίδια μην ανησυχείς!
Nov 29 2011 20:56
Photo

mono → Fallen_Mpougatsa

Πάλι καλά που τα μαζεύεις και δεν χανόμαστε! Good job~
Nov 29 2011 20:52
Photo

αυτη σηκωνεται για λιγο και ερχονται να κατσουν στο τραπεζι κατι παιδια, 4 ατομα παρεα ηταν τελως παντως βλεπουν οτι εχει χωρο και πανε να κατσουν, τοτε γυρναει η αλλη και λεει στον εναν να μην κατσει εκει γιατι εκει καθεται αυτη, αυτος λεει οτι το καταλαβε και παει και καθεται διπλα, μετα απο ενα λεπτο αυτη τον ρωταει πως το καταλαβε>?? επειδη ειχε εκει τα πραγματα??(ναι ηταν τοσο ζωο της πηρε ενα λεπτο να σκεφτει αυτο το πραγμα), μετα απο μισο λεπτο αρχισαν να συζητανε οι αλλοι για το οτι δεν εχει αλατι και ενας κανει το σχολιο οτι την περασμενη βδομαδα τους ειχαν τελειωσει και τα ξιδια και απανταει ο αλλος οτι τα ηπιαν και αυτα/ολα(καταλαβες ετσι??), και αυτη ρωταει(σαν ζωον που ειναι) αν πινουν ξιδι. Εε, και ετσι ξεκινησε η ολη φαση , βασικα την δουλευαμε για περιπου μια με μιαμιση ωρα (γιατι μετα πηρα μερος και εγω ενω αργοτερα ηρθαν και αλλοι δυο γνωστοι τους), δεν μπορεις να φανταστεις τι της ειπαμε της κοπελας και θα μου παρει δυο ωρες να στα πω ολα- ενα μονο: εγω ημουν ο τζακ- ισιδορος(ναι ειχα δυο ονοματα) και ημουν απο το ηρακλειο ενω οι αλλοι ηταν απο τα χανια και γιαυτο ειχαμε βεντετα που ηταν και ο λογος που δεν μιλουσα πολυ( ημασταν εχθροι και ετσι) η μανα μου ηταν απο την εγυπτο και ημουν ανιψιος του οσαμα μπιν λαντεν(και ΔΕΝ λεω ψεμματα);)
Nov 29 2011 20:51