Jump to content

Community Status Updates

Photo

Pirate King

re ama kathistero va valo ikona sta ekastote topic mporite na valete esi tote(opios prolavi:P)
Dec 03 2011 02:33
Photo

Night Wizard Sealmono

Δεν το είδες όλο;
Dec 03 2011 02:07
Photo

Theodore :D → The Truth

ΥΠΕΡΡΡΡΡΡ-ΤΕΛΕΙΟ. COOLNESS LEVEL OVER 9000!!! Εκπληκτικό τέλος. Αυτή η σειρά είχε φοβερούς χαρακτήρες, με αγαπημένο την Celty Sturluson.
Dec 03 2011 01:35
Photo

Kai → Botsun

Και όσο πάει μπερδεύεται όλο και περισσότερο το πράγμα με αυτούς που έχουν μπλεχτεί ως τώρα. Δεν πειράζει, μετά θα γράφουμε όταν θα βγαίνουν νέα κεφάλαια τώρα που θα είσαι κι εσύ up-to-date.
Dec 03 2011 00:13
Photo

The Truth → Theodore :D

Το είδες τελικά το Durarara!! ε; Απλά τρομερό;
Dec 03 2011 00:05
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Όχι ρε συ...! Άστο καλύτερα να τους κάνουμε κανα καλό training ή αν θες να φύγουμε και να πάμε Ιαπωνία αλλά αφού εμφανιστούν όλοι και τους αφήσουμε στο έλεος της Varia :kakaka:
Dec 02 2011 23:26
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Ρε,κατόπιν παραγγελίας της Kai,θα γράψω στο rp της οικογένειας. Καμια ιδέα για το που θέλετε να πάει το arc. Σκέφτομαι,να τους ρίξουμε όλους στην θάλασσα και να τελειώνουμε με τον τσου-Tsuna για πάντα!
Dec 02 2011 23:24
Photo

Fallen_Mpougatsa → Napster

Ha ha ναι έχεις χάσει! Βγήκε μέχρι το 94 στο Sidooh... Aww, κρίμα. ΟΚ! Εγώ κατά τις 8κ30 θα φύγω να ξες!
Dec 02 2011 23:16
Photo

Botsun → Kai

Τελείωσα το knk,φόρτσαρε άγρια μετά τον 3ο τόμο. Επίσης,μου άρεσε που ο Shiki,δεν είναι τόσο αθώος,όσο μας τον παρουσίαζε στην αρχή. Δεν ποστάρω στο νήμα,γιατί θα'ναι σα να μιλώ μόνος μου!
Dec 02 2011 23:09
Photo

Botsun → Kai

:nod: Είσαι μπροστά!
Dec 02 2011 22:20
Photo

Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa

Στο προηγούμενο ποστ εννοούσα παράπονο XD τώρα είδα το fail. Ναι, γιατί είχαν αλλάξει τον Dante κτλ Είδες; Θυμάσαι και εσύ πότε ανέφερες το τρέιλερ του τελευταίου γκέιμ. Το' χω, το 'χω :p Δεν θα το έλεγα αλλά οκ. Δεν έχω καταφέρει να παίξει και τα δύο. Το πρώτο κολλούσε αρκετά και τώρα που το xbox μας έχει αφήσει χρόνους δεν μπορώ να παίξω. Αλλά ο Altair ήταν αρκετά συμπαθητικός θα έλεγα. Έχει χρόνια που το έπαιξα. Απλά έφαγα φλασιά XD
Dec 02 2011 22:17
Photo

Kai → Botsun

:kakaka: Μην τον εκπαιδεύσεις κι εσύ. Κάνε τίποτα άκυρα. Άλλο για τι ήρθε και άλλο τι θα καταλήξει να κάνει.
Dec 02 2011 22:14
Photo

Botsun → Kai

Λες,ε ; Καλώς θα γράψω,μέσα στις επόμενες ώρες.Απλώς δεν μ'αρέσει πολύ το σκηνικό της εκπαίδευσης του Tsunα. Αλλά τι να κάνουμε,πάω να το συνεχίσω.
Dec 02 2011 22:11
Photo

Kai → Botsun

Της οικογένειας, Botsun. Το έχεις παραμελήσει.
Dec 02 2011 22:08
Photo

Napster → Fallen_Mpougatsa

Wut? Τι είναι αυτό που είπες? Έχω χάσει επεισόδια...xD Όσο για το meeting, δεν νομίζω να μπορέσω να έρθω αλλά άμα έρθω σίγουρα θα είναι μετά τις 6.
Dec 02 2011 22:01