Jump to content

Community Status Updates

Photo

reignYOMA → ma_foteini

Eι "μαστορα" νομιζω ειναι απο το ironman το theme που λες! Ωωωωω ΝΑΙ! Αλχημειες λοιπον!!!! xD
Dec 03 2011 14:17
Photo

Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark

Α, ΟΚ! Χα χα ναι λανθασμένη επιλογή λέξεων. Λοιπόν, κι εγώ παράθεσα τις σκέψεις μου τότε κι ελπίζω να βγει κάτι απ'αυτό στο παιχνίδι. Αν είναι να βγω ας βγω with a bang! :kakaka: Παρόλαυτα δε μπορώ να σου τονίσω αρκετά πως πρέπει να βγάλουμε τους [B]δολοφόνους[/B] επειδή αυτός είναι ο σκοπός των πολιτών...! XD Αν δεν είσαι δολοφόνος δηλαδή και γι αυτό με βγάζεις. Πφφφφφ, εννοείται ότι δε θα μου το απαντήσεις αυτό απλώς κατάλαβαίνεις, λέω τώρα. Μακάρι να μείνω. ^^
Dec 03 2011 14:11
Photo

Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa

αν θες munchkin βρες ατομα, ο γιαννης ξερει γενικα το παιχνιδι αυτο χρειαζεται κανονικα τουλαχιστον τεσσερα ατομα, για να γινεται το απαραιτητο τζερτζελο, καταλαβαινεις οποτε αν μαζευτουμε 5-6 ατομα θα ειναι πολυ καλυτερο. και δεν δικαιολογουμαι παραθετω τις σκεψεις μου:):)
Dec 03 2011 14:02
Photo

Μην το λες ότι είναι προφανές ακόμα έχω ελπίδες αλλά κάνε ότι θες, δεν χρειάζεται να δικαιολογήσαι. Περισσότερο με εκνευρίζει ότι δε μπορώ να παίξω γιατί δε γίνεται αρκετό τζέρτζελο. Με κατηγόρησαν, μίλησα, με ξανακατηγόρησα όλοι μαζί μίλησα πάλι αλλά μετά...μούγγα στη στρούγγα. Δε μιλάει κανείς άλλος! Ούτε καν εσύ να βγεις και να πεις κάτι με ψηφίζεις ή όχι. Οπότε μπήκα με τόση χαρά που έχω τον χαρακτήρα αυτόν γιατί έλεγα αν βγω τον ευχαριστήθηκα αλλά δε μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω αρκετά ακόμα. Επίσης, εν τέλη το munchkin δε με πολυχάλασε. Να το ξαναπαίξουμε και θα μαι κακιά μην ανησυχείς! :D
Dec 03 2011 13:55
Photo

ειναι προφανες οτι θα σε σκοτωσουν, θα αλλαζα ψηφο ετσι απο καλοσυνη, βασικα επειδη δεν πιστευω οτι εισαι δολοφονος, αλλα βαριεμαι να ξαναποσταρω, ας βγεις εσυ και βλεπουμε τι γινεται
Dec 03 2011 13:49
Photo

Μπα? Ε εντάξει τότε να ξέρω κι εγώ. Θα με βγω ή όχι σύμφωνα με τις προβλέψεις-ευχές σου?
Dec 03 2011 13:44
Photo

αλλαξα γνωμη , τελικα μαρια εσυ θα βγεις πρωτη:)
Dec 03 2011 13:43
Photo

μπα, απλα προσπαθω να σου δωσω ελπιδες..
Dec 03 2011 13:30
Photo

Ha ha you mad? xD Mόνο με αθλητικό, το συζητάω! Μπα, πώς κι έτσι? Κανένας που με ψήφιζε ψήφισε καναν άλλον? Κι όχι δεν εννοώ εσένα! :P
Dec 03 2011 13:18
Photo

καλημερα, τι γινετε, θες να ξαναρθεις σπιτι??:D:D btw μαλλον δεν θα βγεις εσυ στο παλερμο, οριστε που γκρινιαζες χθες..
Dec 03 2011 12:46
Photo

Kai → Botsun

XD Δεν φαίνεται η εικόνα, Botsun. Μάλλον θ' απαντήσω εγώ. Εκτός κι αν με προλάβει άλλος.
Dec 03 2011 12:03
Photo

Botsun → Kai

[SPOILER][CENTER][IMG]http://1.bp.blogspot.com/_2ZX6HHibQnc/TA-ydak2nVI/AAAAAAAAELE/JHRA7iooXBM/s400/the+karate+kid+1984.jpg[/IMG] [SIZE=4][COLOR=Red]Τώρα και σε mafia-version[/COLOR][/SIZE] [/CENTER] [/SPOILER] Χαίρομαι που σου αρεσε. Άντε τώρα να απαντήσει κάποιος,για να προχωρήσει η ιστορία!
Dec 03 2011 12:00
Photo

KaiKenny

:sigh2: Με τέτοιο τέλος που είχε το 21ο κεφάλαιο του KnKnH ποιος περιμένει τώρα άλλη μια βδομάδα; ΥΣ. Πολύ ωραία η colored page.
Dec 03 2011 11:57
Photo

The Truth → Theodore :D

Τα δυο OVA τα είδες; ( 12.5 και 25 επεισόδια; )
Dec 03 2011 10:03
Photo

Kai → Botsun

:hahaha: Bravo, Botsun. Μια χαρά πετυχημένο ήταν. Τζάμπα ανησυχούσες.
Dec 03 2011 09:14