Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Kamui
Χα χα, εννοείται!
Πέθανα με 8 ψήφους, δυστυχώς...Αν πάρω παράδειγμα απ'αυτό που μου λεγε, μάλλον ο Tragic Prince ψάχνει έναν φοβερό τρόπο να σκοτώσει εμένα κι αυτόν που σκότωσαν οι δολοφόνοι το βράδυ κι αν τελικά πέθανε γιατί έχουμε τον γιατρό αλλά έχουμε και τον ψυχάκια. Άσε σκέφτεται το παιδί! xD
Ναι έτσι είναι, ήθελε και τον θεό να παίξει τρομάρα του. Αλλά ρε συ πολύ χάρηκα που πήρες αυτόν τον χαρακτήρα, και όταν είδα εκείνο το madam et monsieurs...xD Θεϊκό!
[B]After seeing the edit[/B]: α ΟΚ! Περιμένω κι εγώ να δω τι γίνεται!
[B]Stalker mode on[/B]: τελικά την είδαμε την ταινία "Anonymus". Εμένα μ'άρεσε αρκετά εν τέλη και δεν μπορώ να πω ότι είχε plot holes. Μήπως το εννοείς σε σχέση με την ιστορική του περίοδο?
Dec 04 2011 13:57
Kamui → Fallen_Mpougatsa
Έτσι μπράβο, οι φιλίες δεν κλωνίζονται απο τις αντιπαλότητες στο παιχνίδι.
Απ' ότι κατάλαβα, όντως εσύ έφυγες, (?) γιατί με τον άλλον να -ποιος ξέρει τι κάνει- εδώ και 16 ώρες δεν πρόκειται να πέσει η νύχτα ποτέ.
Πάντως θα λυπόμουνα περισσότερο τον Osama αν έφευγε.
Τον καημένο τον ψήφισαν όλοι για ξεκάρφωμα λόγω χαρακτήρα, (μαζί και εγώ) και δεν μπορούσα να τον αφήσω έτσι.
Εdit:Ακυρο, τελικά ήδη είναι νύχτα in-game απλά δεν το ανακοίνωσαν.
Θα έχουμε τα νέα όλα μαζί λίαν συντόμως.
Dec 04 2011 13:42
Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura
Vergil fangirl says approved: :riiight:
This is the best parody everrrrrrr! :roar:
Dec 04 2011 13:36
Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa
[IMG]http://i1130.photobucket.com/albums/m535/Zurasan1/788812.jpg[/IMG]
Dec 04 2011 13:33
Night Wizard Seal → acid black cherry
Happy Birthday A.B.C.-san! Να ζήσεις, ό,τι επιθυμείς και να σε χαιρόμαστε/νται :P
Btw, είδα το Nitaboh. Και ναι είναι εξαίσια ταινία και να τη δεις αν δεν το έχεις κάνει ήδη.
Dec 04 2011 12:27
Kamen Tantei Zura → metalmusicmaniac
Hello! Χθες άκουσα από την Μαρία (Fallen) ό,τι παίζεις ΛοΛ. Μπορώ να σε κάνω add; Μαζεύω θύματα στην λίστα μου :p
Dec 04 2011 11:58
Fallen_Mpougatsa → Kenny
Ναι! Να το κάνουμε αυτό! Κι αν γίνει και Παρασκευή αυτήν την φορά παίζει να καώ κι εγώ μαζί σας το βράδυ! :3
Dec 04 2011 11:00
Kai → Kenny
[spoiler]
:hahaha: Διακρίνω μια έλλειψη φαντασίας αλλά παρόλα αυτά επειδή τα λόγια προέρχονται από άνδρα δεν μπορώ ν' αμφισβητήσω τ' αποτελέσματα. Άντε από εκεί! Η Saki θα τον κατακτήσει με την προσωπικότητά(;) της και τα αγνά της αισθήματα. Έτσι κι αλλιώς και ο Testu δεν ξέρει τι ψάχνει μέχρι στιγμής.
Και είναι mangaka που τους έχει αδικήσει αρκετά το WSJ γενικότερα και δεν είναι μόνο οι μάχες που θα τραβήξουν ψήφους στο Nisekoi. Καλός, χρυσός ο Kanou αλλά το ερωτικό τρίγωνο που έχει δημιουργήσει το έχει κάνει πολύ φορτωμένο. Δεν νομίζω πως θα τραβήξει μικρά παιδιά, που μπορεί να μην παίρνουν μέρος στη ψηφοφορία όσο μεγαλύτερά τους, αλλά δεν παύουν να είναι σημαντικό μέρος. Αντίθετα στο Nisekoi είναι πολύ πιο ανάλαφρο, με περισσότερους χαρακτήρες. Το βρίσκω πολύ πιο εύκολο να το παρακολουθήσουν.
Αν έχει να βασιστεί κάπου ο Kanou είναι το ecchi κομμάτι που το κατέχει πολύ περισσότερο. Ελπίζω μόνο να μην χάσει από την πλοκή και δόση βάση σ' αυτό στη συνέχεια.
[/spoiler]
Dec 04 2011 10:25


This status update has reached the maximum number of replies allowed
