Community Status Updates
konata.otaku → metalmusicmaniac
Arigato ne για τα καλα σου λογια metalmusicmaniac!Eιμουν σιγουρη πως θα υπηρχαν κι'αλλοι συμπασχοντες εντος Ελλαδας.Σου ευχομαι απειρη υπομονη και κατανοηση!
Dec 04 2011 21:05
zade → Tea-chan
Ευχαριστώ για το ποστ που έκανες στους Thundercats. Έπρεπε κάποιος να του το πει ,γιατί εμένα δεν με άκουγε. Κοινή λογική θέλει. Δεν σου αρέσει; Μην το βλέπεις κια μην την λες σε εμάς που μας αρέσει...Ελπίζω να σε ακούσει εσένα.
Dec 04 2011 20:47
metalmusicmaniac → konata.otaku
Σε όλο το thread για την κατάντια της μουσικής είσαι από τους ελάχιστους που τα είπαν έξω απ'τα δόντια. Τυχαίνει να έχουμε παρόμοιο πρόβλημα με τις παρέες μας για τα θέματα της μουσικής. Εγώ τόσα χρόνια είχα φτιάξει 'και καλά' το image του μεταλλά, φαντάσου λοιπόν τι έγινε όταν άρχισα να ακούω j-pop και j-rock όταν έβγαινα με την παρέα μου :P. Όλοι με κοιτούσαν μετά σαν φρικιό και γινόμουν συνέχεια αντικείμενο συζήτησης. Μερικοί μάλιστα έλεγαν πράγματα όπως 'Πως γίνεται να είναι μέλος σε Metal μπάντα και να ακούει ιαπωνική μουσική' ή και χειρότερα που άκουσα από κολλητούς μέχρι τότε φίλους μεταλλάδες 'Εσύ δεν ανήκεις πλέον στους μεταλλάδες, ακούς άλλη μουσική', εντάξει τους έδωσα μια μονολεκτική απάντηση που δεν χρειάστηκε να πω τίποτα άλλο 'Χ*στηκα'.
Τέλος πάντων, συγγνώμη αν σε κούρασα αλλά όπως είπες και εσύ πρέπει κάπου να πεις τον πόνο σου. Θεώρησε τον εαυτό σου τυχερή ή πολύ άτυχη :P Πάντως να ξέρεις καλό είναι να μην ασχολούμαστε με το τι λένε οι γύρω μας. Αυτοί που θα σε δεχτούν έτσι όπως είσαι είναι οι πραγματικοί φίλοι.
Btw, Kona-chan in Christmas. Kawaii ava :awww:
Dec 04 2011 20:28
Kenny → ryu
Δεν αντέχω αυτό το avatar, ρε man, δείξε έλεος...
Κάθε φορά που με κοιτάει με αυτά τα μάτια, νιώθω ότι ξέρει όλα μου τα βρώμικα μυστικά.
(Καθώς κι ότι δεν έδωσα ποτέ λεφτά στη Wikipedia.)
Dec 04 2011 19:46
acid black cherry → Night Wizard Seal
σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου ^_^
την εχω δει την ταινια και πραγματι ειναι παρα πολυ καλη
μακαρι να υπηρχαν και αλλες τετοιες ταινιες!
Dec 04 2011 19:17
Botsun → Fallen_Mpougatsa
χαχαχαχα!!!
Τέλειο ήταν,παρόλο που δεν είχε καθόλου screen time o Ambrosio! XD
Dec 04 2011 19:07
Night Wizard Seal → minasuki
Εε αφού τραγουδάς BUCK-TICK στα αδέρφια σου είσαι μεγάλη :P
Dec 04 2011 17:15
Skoty D. Prime → jimilegolas
Φιλε, η δουλεια σου ειναι τελεια! σε ευχαριστουμε και συνεχισε ετσι!
Αν υπαρχει περιπτωση καποια στιγμη να ανεβασεις και τα Story Arcs του Sky Island και toy Ennies Lobby (το οποιο Ennies Lobby βλεπω κανεις τωρα) ενημερωσε με αν μπορω με καποιο τροπο να βοηθησω! (μεταφραση, συνχρωνισμο)... Πολυ θα ηθελα να βλεπω αυτην την σελιδα να ολοκληρωνεται! Greek Fansubs 4Life!!!
Dec 04 2011 15:45
Kamui → Fallen_Mpougatsa
Κι εγώ το σκέφτηκα, μάλλον αυτό θα κάνω.
Αχ, το soundtrack του Gankutsuou...
Κατ' αρχήν το opening είναι το καλύτερο που έχω συναντήσει ποτέ και το ending εξαιρετικό.
Απο in-episode soundtracks δε θα ξεχάσω εκείνο με τη latin κιθάρα, πάντα το καταλάβαινα όταν έμπαινε.
Δεν μου φαίνεται περίεργο που είναι μπασίστας ο συνθέτης, αν θυμάμαι καλά (αυτή η καταραμένη μνήμη μου) είχε αρκετά επιβλητικό μπάσο το soundtrack.
[B][/B]
[QUOTE]Burnel is a black belt 6th dan [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Karate"]karate[/URL] expert and is head of Shidokan UK.[URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Jean-Jacques_Burnel#cite_note-4"][5][/URL] He is also a [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Motorcycle"]motorcyclist[/URL] and has owned many [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Triumph_Motorcycles_Ltd"]Triumph[/URL] motorcycles in the past[URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Jean-Jacques_Burnel#cite_note-5"][6][/URL] besides the one he rides at present. He is fluent in French and writes many of his songs in the language.[/QUOTE]
A, λίγα πράγματα έχει κάνει ο άνθρωπος στη ζωή του.
Συχνά αναρωτιεμαι μήπως προσπαθώ να κάνω υπερβολικά πολλά πράγματα ταυτοχρόνως, αλλά μάλλον αν το θέλεις όλα τα πετυχαίνεις...
Όντως κι εμένα μ' άρεσε πάρα πολύ το παίξιμο του Edward.
Η ταινία γενικά ήταν αριστούργημα απο άποψη ηθοποιήας, σκηνοθεσίας, και γενικής ατμόσφαιρας.
That's why I liked it...
Dec 04 2011 15:14
Kamen Tantei Zura → metalmusicmaniac
Πάντως δεν είχες πρόβλημα :p Οκ, σε έκανα add!
Dec 04 2011 14:58
Fallen_Mpougatsa → Kai
Nα το κάνουμε 4παρα15? Έγινε ένα σκηνικό στο σπίτι, θα σε πω μετά! :3
Dec 04 2011 14:57
Fallen_Mpougatsa → Kamui
Σωστός, ο Κόμης λέει!
Να σε πω την αλήθεια σε καταλαβαίνω! Όταν το βλέπαμε δεν τον περνούσαμε ποτέ τον πρόλογο, απλώς μας άρεζε τόσο πολύ να ακούμε τον τύπο να μιλάει στα γαλλικά. Αχ ρε Gankutsuou...Πάντως να το βάλεις και λέγε bon jour αντί για το άλλον ή μόνο αν κάνεις κι άλλο post όταν τελειώνει η μέρα. Επίσης, αυτή η σειρά έχει το λιγότερο απίθανο soundtrack! Μ'αρέσει και το συγκρότημα στου οποίου τραγοδιστής είναι ο Jean-Jaque Burnes.
Ναι γι αυτό είπα ότι οι διαφωνίες σου είναι προς την αλήθεια της ταινίας βάσει της πραγματικότητας όχι της ίδιας της ταινίας. Και μένα μου έκανε πολύ απολίτιστος ο Shakespear σ'αυτήν την εκδοχή και δέχομαι το ότι κάποιος μπορεί να τον βοήθησε/να τα έκλεψε αλλά ντάξει ήταν υπερβολικά τα πράγματα.
Το καλό ήταν ότι τον Edward (του παρρόντος έτσι, όχι οταν ήταν μικρός) τον έπαιζε φοβερός ηθοποιός που τον λατρεύω όπου και να τον βλέπω. Η αλήθεια είναι πως όλοι οι ρόλοι ήταν πολύ καλά παιγμένοι, τόσο που χάνεσαι στην ταινία και δεν σκέφτεσαι πολύ τα εξωτερικά.
Dec 04 2011 14:40
Kamui → Fallen_Mpougatsa
Θα διάλεγα πάλι κανέναν απο Romance of the three kingdoms, αλλά δε θα ταίριαζε και με το set (το οποίο σκοπέυω να κρατήσω ίσως για τουλάχιστον ένα χρόνο) και απλά μου ήρθε η φλασιά να παίξω με έναν απο τους αγαπημένους μου χαρακτήρες... τον Κόμη!
Το mesdammes et messieurs είχα ανάγκη να το ακούσω, μου έχει γίνει ναρκωτικό πλέον, οπότε αποφάσησα να το γράψω.Παίζει να το κάνω συνήθειο να το βάζω σε κάθε καινούργια μέρα.
Μόνο το bonsoir δεν κάθεται καλά με τις ώρες αλλά, θα δείξει...
Κι εμένα έτσι μου φάνηκε στην αρχή αλλά αν το ψάξεις θα δεις οτι πολλά πράγματα δεν έστεκαν και η περιγραφή του Shakespeare ήταν πολύ υπερβολική.
Κατ' αρχήν το όλο με το νόθο γιο της βασσίλισας και τις αιμομιξίες δεν ήταν απαραίτητο (απλά ήθελαν να δείξουν οτι ήταν of royal blood, as if it makes a great difference) και δεν συνάντησα κάτι τέτοιο στη βιογραφία του Stanley.
Δεύτερον ο Shakesphere είχε γνωρίσει και είχε συνεργαστεί με πολλούς αξιόλογους ανθρώπους της εποχής, και όλοι αναγνώριζαν την εφυϊα του.
Βέβαια αυτό που δε στέκει με την καμία είναι το πως ένας χωριάτης σαν τον Shakesphere μπορούσε να χρησιμοποιεί τόσο προχωρημένο λεξιλόγιο, (και ταλέντο να έχεις, αν δεν έχεις βασιλική μόρφωση είναι αδύνατον) οπότε το όλο controversy matter το θεωρώ έγκυρο.
Αυτό που νομίζω πως είναι πιθανότητa αληθές είναι οτι τα πρώτα έργα του Shakespeare όντως γράφτηκαν απο κάποιον ευγενή (πιθανότατα τον Stanley) αλλά στην πορεία χρησιμοποίησε αυτά ως έμπνευση για να γράψει περισσότερα και να σκηνοθετήσει όλες του τις παραστάσεις.
Το σίγουρο είναι πάντως πως χαζός δεν μπορεί να ήταν.
Dec 04 2011 14:32

This status update has reached the maximum number of replies allowed