Jump to content

Community Status Updates

Photo

Mikro Bifteki

γεια! θελω να κατεβασω την υπεροχη ταινια του Miyazaki "Spirited Away" (Ταξιδι στη χωρα των θαυματων) ειτε μεταγλωτισμενο ειτε με υποτιτλους. παρακαλω αν μπορειτε ολοκληρη ταινια. (εννοω οχι σπασμενη σε 2 η περισσοτερα κομματια) προσπαθω να τη βρω αλλα δεν βρισκω τιποτα! βοηθειαααααααααααααααααααααααααααααααααα! :uhh:
Dec 11 2011 12:37
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

. . . I should really check your MAL. xD [S]Έχει βγάλει μόνο 1 ή έχει κι άλλα σε άλλο site? Ξέρεις?[/S] άκυρο! Μόλις είδα το δεύτερο κεφάλαιο!
Dec 11 2011 12:24
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Ναι, το διαβάζω.
Dec 11 2011 12:16
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

By the way, το 6000 το διαβάζεις?
Dec 11 2011 12:11
Photo

Fallen_Mpougatsa → Napster

Did you see my new set? :himitsu:
Dec 11 2011 12:10
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Aαααα, ναι! Ε, κοίτα, σε σχέση με το βαρύ -υπέρβαρο- κλίμα του FTFTDL αυτό μου φάνηκε έτσι in comparison. Αλλά έλα, εγώ ήδη διαβάζω το ένα gag manga που θα είναι υποχρεωτικό αν κυριέψεις τον κόσμο. Χα. Χα. Χα. Είμαι ένα βήμα μπροστά.
Dec 11 2011 12:06
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Ξέρω ήδη τα είδη, γι' αυτό έτρεξα να το υπερασπιστώ με το που το είδα :bike: [quote]Ήθελα να κάνω ένα thread για το "A fairy tale for the demon lord" το οποίο ουδεμία σχέση δεν έχει μ'αυτό εδώ, [B]αλλά προτίμησα την χαζή κωμωδία[/B]. Χα![/quote] Αυτό σχολίαζα βασικά. Άκου εκεί προτίμησες την χαζή κωμωδία για ν' ανοίξεις thread. Όταν θα κατακτήσω και επίσημα τον κόσμο θ' απαγορεύσω κάθε τέτοιου είδους σχόλια και θ' αναγκάσω τους πάντες να διαβάζουν τουλάχιστον ένα gag manga.
Dec 11 2011 11:56
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Μα δεν είδες τα είδη? Είναι -επισήμως- σαδιστική κωμωδία. xD Μετά δεν είναι να απορείς που το βαρακολουθούμε και οι δύο! :kakaka:
Dec 11 2011 11:50
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:hahaha: Άκου εκεί χαζή κωμωδία το Demon King Is Bored, δεν είναι ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει των genre, μα είναι η επιτομή των καμένων gags.
Dec 11 2011 11:47
Photo

metalmusicmaniac → Ptomahawk

Ok thanks.
Dec 11 2011 11:25
Photo

metalmusicmaniac → Nozomu

It will be checked :)
Dec 11 2011 11:24
Photo

Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos

Ah ah ah, δεν πρόλαβα να το δω χθες! Καλά μωρέ τι να πει? Γύρισα απ'έξω και μέχρι να φύγει η υπερένταση...καταλαβαίνεις. Εσύ?
Dec 11 2011 10:21
Photo

demonicMC → Kain

Καλημέρα (ή καλησπέρα, δεν ξέρω τι ώρα θα διαβάσεις το ποστ) έχω μια ερώτηση. Νομίζω εσύ το είχες ποστάρει, θυμάσαι πως λεγόταν ή την ιστοσελίδα από εκείνη τη διαδικασία που αν την έκανες θα μπορούσες να κοιμηθείς για 3ωρα και 4ωρα χωρίς να νιώθεις σαν ζόμπι μετά;
Dec 11 2011 08:20
Photo

OdyMonaxos → iristella

Ξενύχτι ή πρωινή;
Dec 11 2011 05:16
Photo

OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa

Καλησπέρα, τι λέει;
Dec 11 2011 04:27