Community Status Updates
Kai → Botsun
Κοίτα, το anime το καταστρέψαν λίγο αλλά παρόλα αυτά βρίσκω το manga πολύ διασκεδαστικό.
Τώρα περνάς και βαθμολογείς έναν-έναν τους τίτλους που έχεις δει. Αν είναι ongoing μπορείς μάλιστα να βάλεις και σε ποιο επεισόδιο/κεφάλαιο βρίσκεσαι. Έχεις επίσης επιλογές reading(ή watching)/stalled/dropped/plan to read (ή watch). Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στον τίτλο που θέλεις κι εκεί που λέει "My Info" να πατήσει "add to my list". Είναι εύκολο, θα δεις πως θα τα βρεις και μόνος σου.
:kakaka: Πάω να σε ψάξω για να σε κάνω add.
Dec 11 2011 16:49
Botsun → Kai
Σωστά θυμάσαι,ευτυχώς απο τότε,πέρασε πολυ καιρός και σταμάτησα να το παινεύω..
Έφτιαξα acount σαν Botsun,μιας και το Junpei ήταν πιασμένο.
Τώρα τί κάνω ;
Dec 11 2011 16:42
Kai → Kenny
Kenny, κατάφερα και άνοιξα το thread του "Gekkan Shoujo Nozaki-kun" στο Anime Γενικά.
:unlucky: Συγνώμη για το μεγάλο fail.
Dec 11 2011 16:42
Kai → Botsun
:kakaka: Έτσι μπράβο, Botsun. Το animeplanet.gr είναι πλέον ξεπερασμένο, η οικογένεια κοιτάζει νέους ορίζοντες και εξαπλώνει την κυριαρχία της. Τώρα έχει animanga list στο MAL.
Πλάκα-πλάκα σε θυμάμαι στο animeplanet.gr που παίνευες το nyakoi αν δεν κάνω λάθος.
Dec 11 2011 16:37
Botsun → Kai
Ααααα,δεν έχω κάνει ακόμα.
Κάτσε θα πάρει λίγη ώρα,αλλά θα την φτιάξω.Είχα στο animeplanet.gr,αλλά έχω κάνει χιλιετίες να την ανανεώσω.
~stalking is fun~
Dec 11 2011 16:25
Kai → Botsun
Stalker mode on too/
[url=http://myanimelist.net/panel.php][COLOR="DarkGreen"]MyAnimeList[/COLOR][/url], Botsun, για να μπορούμε όλοι μας να στολκάρουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον. :kakaka:
Dec 11 2011 16:20
Kai → Fallen_Mpougatsa
Άντε και μέρα σου εύχομαι να έχεις περάσει όλα όσα δεν έχει περάσει ακόμα και να κάνεις τακτικά updates. Θα τη δω αργότερα.
Ναι, Botsun's anime/manga list.
Dec 11 2011 14:30
Fallen_Mpougatsa → Kai
(this is me, που χαίρομαι) Έβαλα! ^^
Οχο, ναι ρε συ να τον πούμε να τον έχουμε κι από κει. Να βάλει και ψευδώνυμο botsun! xD
Αχ, τι ωραία...μου θύμισες τώρα καλοκαίρι. Επίσης, αμαν αυτοί οι πατεράδες, πάντα αυτοί δημιουργούν τα προβλήματα (ειδικά σε θέματα επί φαγητού) :3
Dec 11 2011 14:00
Kai → Fallen_Mpougatsa
Να βάλεις.
Να πούμε και στον Botsun να κάνει.
Φάγαμε ρύζι με γαρίδες. Βασικά στον μπαμπά έκανα μακαρόνια γιατί θαλασσινά με το ζόρι βάζει στο στόμα του.
Dec 11 2011 13:58
Fallen_Mpougatsa → Kai
:3 Θα βάλω...
Α, τι καλό κάνεις? Εμείς σνίτσελ, μετά από εισήγηση δική μου, με πατάτες μετά από εισήγηση του μπαμπά αφού δε μ'αφήνουν να κάνω ρύζι ούτε καν για μένα Τ^Τ ("όλοι μαζί τρώμε, τι εσύ θα φας άλλο" στυλ)
Dec 11 2011 13:53
Kalamaris → God Clande
So true.Παντως εγω δεν το λατρεψα τοοσο λογω κυριως της τελικης μαχης.So after you play it do tell me what you think.Μην ειμαι ο μονος που του ξυνιζει αυτη η μαχη και με κραζουν ολοι:hahaha:
Dec 11 2011 13:20
Kai → Fallen_Mpougatsa
Έχει κάτι χρόνια που το λέω. Ούτε avatar δεν έχεις βάλει.
Μπορείς να τσεκάρεις την υπογραφή μου though.
Δεν έχω διαβάσει το δεύτερο κεφάλαιο ακόμα. Αφού μαγειρέψω...
Dec 11 2011 13:13

This status update has reached the maximum number of replies allowed