Jump to content

Community Status Updates

Photo

OdyMonaxos → Elizabeth

Πρώτον, το να μονολογείς σε ένα φόρουμ είναι σύμπτωμα παράνοιας :P Δεύτερον κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Σε γενικές γραμμές είναι οκ άνθρωποι όμως, από τους πιο ανοιχτούς στη Γερμανία οι Βαυαροί. Ούτε ντροπαλοί, ούτε κλειστοί, ούτε και τρελά διαχυτικοί. Πρέπει να μπεις στον κόπο να τους μιλήσεις, θα πέσεις σε διάφορα ζώα, αλλά την παλεύουν και κυρίως στη διασκέδαση και όχι στη δουλειά. Κάθε βαυαρικό λαρύγγι διψάει για μπύρα. Στα επαγγελματικά θέματα βέβαια, απαιτητικοί του κερατά. Δουλεύουμε, δεν πάμε να ...θαμπώσουμε το τμήμα μάρκετινγκ ένα πράμα. :P
Dec 16 2011 15:09
Photo

Kenny → eyl

[IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/1323962158728.jpg[/IMG] Πριν λίγο το ζωγράφισε ένας στο /a/ και δεν υπήρχε περίπτωση να μην στο στείλω. :hahaha:
Dec 16 2011 15:01
Photo

Elizabeth → OdyMonaxos

Ναι Αθήνα είναι. Είναι παράρτημα του Πανεπηστημίου του Hertfordshire στην Αγγλία. Θα ήθελα να σπουδάζω εκεί αλλά οι γονείς μου δεν μπορούσαν να το επεξεργαστούν να φύγω στο εξωτερικό από τα 18. Τώρα όμως που θα πάω Ιαπωνία για μεταπτυχιακό τα'χουν παίξει. Οοο, ώστε είσαι μακρυά. Επειδή σπουδάζεις επικοινωνία, από καθαρά επιστημονικό ενδιαφέρον για πες μοναχικό το Μοναχό lol; Εννοώ οι άνθρωποι είναι ανοιχτοί; Είχαμε μία συζήτηση πρόσφατα με το καθηγητή μου σχετικά με το πόσο πιο αυστηροί στους τύπους είναι οι managers της Γερμανίας και μου είπε πως και γενικότερα οι φίλοι του εκ Γερμανίας δεν είναι τόσο διαχυτικοί όσο οι Έλληνες στο θέμα φιλία. Εμένα πάλι ο Γερμανός συμφοιτητής μου πιο πολύ ντροπαλός παρά κλειστός μου φάνηκε. Ισχύει;
Dec 16 2011 15:00
Photo

Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark

"Μουσική, πολιτική και Όπερα"
Dec 16 2011 14:48
Photo

Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa

ok, αν μάθεις κανε αναπάντητη στον μιχάλη μιας και σίγουρα δεν έχεις κάρτα η πες μου εδώ αν είμαι ακόμη μέσα.. παρεπιπτόντως έτσι από περιέργεια τι μάθημα έχεις??
Dec 16 2011 14:43
Photo

Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark

Ακόμα δεν ξέρω. Ο καθηγητής ΔΕΝ έχει βγάλει ανακοίνωση αρα μας δεσμεύει να μαστε εκεί κι αν εν τέλη δε γίνει το μάθημα σε είπα ότι ήδη έχω κάποιες ανειλημμένες υποχρεώσης. Δε λέω όχι αλλά δεν ξέρω και τι θα γίνει! Εdit:μια χαρά είμαι, ευχαριστώ! ^^
Dec 16 2011 14:35
Photo

SpeedFreak → Vagelio

[COLOR="DarkGreen"]Βαγγελιώ μου είσαι φοβερή..στο ξαναλέω..Ειδικά το τελευταίο έργο σου είναι φοβερό,όπως και όλα τα άλλα[/COLOR]
Dec 16 2011 14:34
Photo

OdyMonaxos → Elizabeth

Δεν μου λέει τίποτα. Αθήνα είναι; Σπουδάζω "επιστήμη της επικοινωνίας" (μμε δημοσιογραφία κτλ) στο πανεπιστήμιο του Μονάχου.
Dec 16 2011 14:32
Photo

Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa

ep τι λέει, καλά είσαι?? τελικά θα έρθεις σήμερα?? (διαδικαστικά ρωτάω αλλα ποτε δεν ξέρεις)...
Dec 16 2011 14:32
Photo

Elizabeth → OdyMonaxos

Χεχε:himitsu:, και τα δύο, δεν βλάπτουν ούτως ή άλλως:wooi2:. Είναι ιδιωτική, IST's studies λέγεται αν έχεις ακουστά:orly:. Εσύ σπουδάζεις;
Dec 16 2011 14:27
Photo

Fallen_Mpougatsa → zoro77

[QUOTE=zoro77;548587]μια ερωτησουλα fallen!:) οταν λες 9 και 10 εννοεις στο σχολειο ή στο πανεπιστημιο? Εχει μια διαφορα:P[/QUOTE] Δημοτικό αγαπητέ...από τότε ωρίμασα! :P
Dec 16 2011 14:19
Photo

OdyMonaxos → Elizabeth

Τι, πουλάμε και επαγγελματιλίκι στα άλλα τμήματα της σχολής; Ή είμαστε νέα ωραία και μοιραία και πρέπει να το μάθει και το άλλο τμήμα; :P Τι σχολή είσαι;
Dec 16 2011 14:16
Photo

Elizabeth → OdyMonaxos

Όχι συνέντευξη. Δυστυχώς ότι συνεντεύξεις ήταν να πάω πήγα τώρα μετά το Μάη πάλι (να πάρουμε και το πτυχίο με το καλό) γιατί ασχολούμε με τα τουριστικά. Παραδίδω μία εργασία στη σχολή και θα περάσω κι από το τμήμα του marketing για να ενημερωθώ για μία ομιλία γι'αυτό.
Dec 16 2011 14:05
Photo

KennyKai

Tελικά η χθεσινή φήμη φαίνεται ότι ξεκίνησε από ένα παραπλανητικό μήνυμα μέσα στο ίδιο το WSJ. :uhh: Poor Kano, τον trollάρουν ακόμα και στο ίδιο το περιοδικό που δουλεύει.
Dec 16 2011 13:55
Photo

OdyMonaxos → Elizabeth

Για να σε ρωτάω στις [S]7 παρά τέταρτο[/S] οχτώ παρά τέταρτο, τότε ρωτάω για σένα. Που πας, για συνέντευξη; Τι δουλειά;
Dec 16 2011 13:49