Jump to content

Community Status Updates

Photo

Elizabeth → OdyMonaxos

Χεχε είχα να ακούσω το όνομα έτσι εδώ και πολύ καιρό. Χαίρομαι που το ξέρεις κι έτσι, μου γουστάρει πολύ να 'ούμε να με φωνάζουν με βαρύγδουπο τρόπο lol. Λοιπόν Οδυσσέα, πρακτική έκανα σ'ένα ξενοδοχείο της Aldemar στην Κρήτη ονόματι Knossos Village και ήμουν βοηθός προϊσταμένης του τμήματος μισθοδοσίας. Δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο από το ξενοδοχείο, ήταν Κα-τα-πλή-κτι-κοί όλοι, αλλά από τη ξεφτίλα, το ζώο (προσβάλω και τα ζώα τα κακόμοιρα) για συγκάτοικο είχα αρκετά. Δεν έχω δει πιο αχαϊρευτο άτομο. Και για να σε προλάβω πριν πεις: "Αμάν εσείς οι γυναίκες τι σκύλες που είσαστε και με το ίδιο σας το είδος." θα σου πω πως με την άλλη 'φχαριστήθηκα παρέα. Εσύ δουλεύεις, πρακτική ή δεν υπάρχει δουλειά ούτε για δείγμα;
Dec 16 2011 16:47
Photo

Kai → Dorothy

Αλήθεια, πού χάθηκες εσύ; Σου πέσαν όλα μαζί φαντάζομαι. XD Άσε που σ' έφαγε και η μαρμάγκα μέχρι ν' αδειάσεις από τις δουλειές και να καταφέρεις να μπεις.
Dec 16 2011 16:32
Photo

OdyMonaxos → Elizabeth

Απολύτως [URL="http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B1"][COLOR="Blue"]φυσιολογική[/COLOR][/URL]. Που έκανες πρακτική, Ζαμπέτα; Σωστά, Οδυσσέας
Dec 16 2011 16:31
Photo

Warchief → Night Wizard Seal

αχ θα σε μαλωσω sanetoshi από mawaru penguin drum
Dec 16 2011 16:31
Photo

Dorothy → Kai

Επιτέλους μπορώ να μπω λίγο στο forum... Το τι τράβηξα αυτή τη βδομάδα και την προηγούμενη δε λέγεται... :uhh:
Dec 16 2011 16:27
Photo

Elizabeth → OdyMonaxos

Δεν πιστεύω να με ειρωνεύσε;:burningbe3:(το ερώτημα έιναι ρητορικό) Γιατί είμαι μία οπτασία, μια κούκλα, μια θεά εγώ.:angelr: Ηρέμησε πλάκα έκανα, είμαι φυσιολογική (τρία μάτια, πέντε χέρια, 40 πόδια) :P Αυτό έλειπε δεν είμαι τόσο ψώνιο απλώς θεωρώ μια φούστα ή ένα παντελόνι δεν σε κάνουν παραπάνω όμορφο. Κανένα τελετουργικό, απλώς περνάς και την αφήνεις στη γραμματεία. Για το όνομα ξαναδιάβασε το προηγούμενο message.
Dec 16 2011 16:17
Photo

OdyMonaxos → Elizabeth

Όρτσα ρε οπτασία χάσαμε το φως μας!!!!! Τι φοβερό τελετουργικό έχετε δηλαδή για την παράδοση της εργασίας; Και, σε λένε Ελισάβετ;
Dec 16 2011 15:58
Photo

Elizabeth → OdyMonaxos

Το "θα παραδώσω μία εργασία" το ξέχασες; Γενικότερα είναι δύσκολο να πάρεις πτυχίο αλλά ειδικότερα θέλω ν'αφήνω καλή εντύπωση στους ανώτερούς μου και στο ζήτημα επαγγελματικής εμφάνισης. Όσο για το τμήμα μάρκετινγκ μπορεί να είναι και κάποιος αξιοπρόσεκτος εκεί να μην είμαι κι εγώ εξίσου; Όπως και να'χει βέβαια την ερώτηση φούστα ή παντελόνι την έκανα όχι με σκοπό το πόσο και ποιον θα θαμπώσω αλλά πιο πολύ έτσι randomly (Ούτως ή άλλως είτε φούστα είτε παντελόνι φορέσω το ίδιο θα θαμπώσω :P ). Άρα είναι όντως κρεπάλη το φεστιβάλ(Edit: Sorry νόμιζα ότι ήπιες εκεί lol). Όσο για στάβλους και στην πρακτική μου το δωμάτο δεν ήταν καλύτερο αλλά αμά είσαι προκομένος παιδί μου δεν έχεις ανάγκη κανέναν. Το Ελισάβετ; Εννοείς αν με λένε; Ναι έτσι με λένε οι συνάδελφοι...οι φίλοι με λένε Ελίζα. Εσύ; Οδυσσεύς ωσάν τον πολυμήχανο;
Dec 16 2011 15:51
Photo

metalmusicmaniac → Blacker_than dark

Ok!
Dec 16 2011 15:39
Photo

OdyMonaxos → Elizabeth

Τόσο απαιτητικές είναι οι ενημερώσεις για μια ομιλία στη σχολή σου; Δηλαδή πόσο δύσκολα παίρνετε πτυχίο; Και όταν έφτασα Γερμανία, ήταν στις τελευταίες του μέρες το Oktoberfest, και δεν πήγα επειδή 1) είχα γίνει μανί καπέλο το πρώτο βράδι που ήπια του σκασμού έχοντας φάει μόνο στο αεροπλάνο από το μεσημέρι και μετά, άρα δεν είχα πρεμούρα, και 2) γιατί ένα πολωνικό ΑΧΙΔΙ, ένας ΤΣΟΥΣΤΗΣ επιστάτης (@#$%^&*&^%$#$%^&*) έπρεπε να καθαρίσει το σπίτι πριν έρθω και το βρήκα ΣΤΑΒΛΟ. Καθάριζα μια βδομάδα. Από του χρόνου, χωρίς να χουμε και μια μετακόμιση στην καμπούρα μας. Ελισάβετ;
Dec 16 2011 15:37
Photo

Blacker_than dark → metalmusicmaniac

egw esu o hraklhs logika o mixalhs kai mporei h maria, ta klassika dhladh... stis 6..
Dec 16 2011 15:31
Photo

metalmusicmaniac → Blacker_than dark

Να βγούμε, κανόνισε ώρα, άτομα κλπ και πες μου.
Dec 16 2011 15:29
Photo

Elizabeth → OdyMonaxos

Πρώτον, τσκ τσκ μην κάνω ένα λάθος, αμέσως:stubborn:. Κάνω κι άλλα πράγματα παράλληλα κύριέ μου και μπερδεύτηκα :roar:. Δεύτερον, το θάμπωμα ιδιαίτερα για απαιτητικές δουλειές είναι προσόν :P. Τρίτον, ναι τώρα που το λες κι ο συμφοιτητής έχει κόλλημα με τη μπύρα. Αλήθεια τα φεστιβάλ μπύρας είναι τόσο κρεπάλη όσο λένε;
Dec 16 2011 15:28
Photo

Blacker_than dark → metalmusicmaniac

ela re 8a bgoume shmera??
Dec 16 2011 15:27
Photo

metalmusicmaniac → yami no chikara

Διάβαζα πριν και έκανα ένα διάλειμμα πριν πάω στο φροντιστήριο.
Dec 16 2011 15:10