Jump to content

Community Status Updates

Photo

zoro77 → Mike The Great

ευκολη νικη τελικα!! Ετσι η ομαδα αρχιζει να βρισκει τον εαυτο της στα κρισιμα!
Apr 12 2013 23:26
Photo

Mike The Great → zoro77

Εγω παντως πιστευω οτι και σημερα θα ειναι δυσκολος ο αγωνας.Ειχαν 1/17 τριποντα.Οπως λες πρεπει να κανουμε σημερα το 2-0
Apr 12 2013 17:22
Photo

zoro77 → Mike The Great

Πιστευω θα κερδισουμε και σημερα. Αρκει να μην εχουν πολυ κακα διαστηματα. Η Εφες δεν ειναι προβλημα στο ΣΕΦ αν κανουμε τα βασικα. Η δυναμη τους ειναι η εδρα τους/ Οποτε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ νικη σημερα!
Apr 12 2013 12:49
Photo

Mike The Great → zoro77

Συμφωνω μαζι σου οτι τον κρινεις στο τελος της καριερας του.Εγω μιλαω μεχρι τωρα και δεν ειναι λιγα αυτα που εχει κανει.Εμενα μου αρεσει ο χρακτηρας του και η μπαλα που ξερει.Στη Μιλαν ηταν Θεος.Τα παλια καλα χρονια οι Fantastic Five(Pirlo,Insaghi,SHeva,Kaka & Seedorf)εκαναν οργια στην επιθεση.Ο Κακα δεν ειμαι απολυτα σιγουρος για το χρονικο.Μαλλον οταν πηρε μεταγραφη για την Ρεαλ στα πρωτα ματς τραυματιστηκε και εμεινε εκτοε 5 ή 6 μηνες.Καταστραφηκε.Παντως οι παγκοι που εχουν αυτες οι 2 Ισπανικες ομαδες ειναι φοβεροι.Και δεν διαμαρτρονται κιολας.Πως βλεπεις σημερα τον Θρυλο?
Apr 12 2013 10:25
Photo

Mad_Hatter → Putin

10/10 ending, όταν άρχισε να παίζει το "gentle hands" πριν το final hit ήμουν ο πιο ικανοποιημένος άνθρωπος του κόσμου.
Apr 12 2013 03:46
  • Putin's Photo
    Putin
    tsumetai te ni hiki yoserare ;-;
    Apr 12 2013 13:27
Photo

zoro77 → Mike The Great

O Messi ειναι 25 χρονων ακομα. Εναν παιχτη τον κρινεις συνολικα σε ολη του την καριερα. Αν συνεχισει ετσι μεχρι και τα 30+ οπως ο Ζιζου, τοτε ναι θα ναι ο καλυτερος. Μην σου πω οτι τωρα εχουμε την τυχη να παρακολουθουμε τον καλυτερο ολων των εποχων.. Αλλα αυτο ειπαμε, θα φανει στο τελος της καριερας του. Ο Κακα δεν μ αρεσει ρε στην Ρεαλ. Στην Μιλαν τοτε ηταν παιχτουρα! Πραγματικα τοτε ηταν ο καλυτερος στον κοσμο. Αλλα επεσε ανεξηγητα μπορω να πω. Δεν θυμαμαι να χει κανα βαρυ τραυματισμο. Ο Οζιλ ειναι ολα τα λεφτα για μενα.
Apr 12 2013 01:59
Photo

Mike The Great → zoro77

Και εγω εχω δει ολοκληρωμενες τις 2 πρωτες seasons.Την 3η προσπαθησα να βρω,αλλα εχουν μεταφρασει πολυ λιγα επεισοδια στα αγγλικα.Για την ρεαλ,απο τους παλιους σχεικα μου αρεσε ο Zizou και ο Raul.Απο την τωρινη ομαδα μου αρεσει μονο ο σκατας.O KAKA εννοω.Εγω ο καλυτερος παιχτης που εχω δει ειναι ο Messi.Παιζει σε αλλη θεση απο τον ZIzou,αλλα αυτα τα πραγματα που εχει κανει σε συλλογικο επιπεδο ειναι απιστευτα.Του μενει μονο να κανει κατι και με την Αργεντινη.Αυτο που ειδα χτες εχω να το δω πολυ καιρο τωρα.Με το που μπηκε μεσα ο Messi,η αυρα που εδωσε σ'ολο το γηπεδο ηταν απιστευτη.Και οχι μονο αυτο.Η PSG με το που μπηκε μεσα χεστηκαν ολοι.Και ειναι εμπειροι παικτες οι περισσοτεροι.Παρολο που ηξεραν οτι ειναι τραυματιας.
Apr 12 2013 00:15
Photo

demonicMC → Osama Bin Laden

Πόσο γαμάτα τα comic του κάθε χαρακτήρα! (hellish rhymes I love)
Apr 11 2013 20:28
Photo

Zem@c → iristella

Apr 11 2013 20:16
  • Zem@c's Photo
    Zem@c
    XD
    Apr 11 2013 20:16
  • iristella's Photo
    iristella
    teemo global taunt. :D

Apr 12 2013 23:22
Photo

zoro77 → Mike The Great

εβλεπα που και που galactic football παλια οταν ειχα συνδρομητικα καναλια(παλιες καλες εποχες), μ αρεσε. Οσο για την Ρεαλ το μονο που μ αρεσε ν βλεπω πανω της ηταν ο καλυτερος για μενα παιχτης που χω δει... Ο Ζidane!!
Apr 11 2013 14:20
Photo

Zentsugi → Itachi Akatsuki

Καλά δεν είναι και τόσο κρίμα. Κατά 90% θα το σφάζανε. Το Vagabond είναι από τα manga που είναι επικίνδυνο να γίνουν anime.
Apr 10 2013 22:00
  • Itachi Akatsuki's Photo
    Itachi Akatsuki
    Ναι βασικα δικιο εχεις...Ειναι πολυ μεγαλο και λογικα θα το κανανε πολυ πιο action απο οτι ειναι για να πουλησει...Δεν ξερω τωρα αν το βγαζανε σε OVA σαν το Hellsing (οχι ολοκληρω, ενα κομματι του ξερω γω) ισως να ηταν καλο.Αλλα για εβδομαδιαια σειρα λιγο δυσκολο. xD
    Apr 11 2013 13:34
Photo

Drakoumel

Fuck Orochimaru!!!!!
Apr 10 2013 21:54
Photo

demonicMC → kakashi sensei

Πιτσιλιστής και Μαύρος Θάνατος;
Apr 10 2013 21:03
  • kakashi sensei's Photo
    kakashi sensei
    etsi etsi ;)
    Apr 10 2013 23:29
  • demonicMC's Photo
    demonicMC
    Πορνομετανάστης;
    Apr 10 2013 23:31
Photo

Mike The Great → nico robin

Πολυ ωραια ειναι εικονα.Νομιζω οτι ηθελε λιγο χρωματακι.Τεσπα.Απο ποια αποψη σου θυμιζει εσενα?Εμενα παλι απο το One piece οσο παραξενο και αν ειναι ο αγαπημενος μου ειναι ο Sabo.Μετα ειναι ο Chopper.
Apr 10 2013 16:00
  • nico robin's Photo
    nico robin
    να 'ναι καλά το photoshop να την χρωματίσω! Από όλες τις απόψεις (σχεδόν)! Μόνο στην εμφάνιση διαφέρουμε. Είναι σοβαρή, λιγομίλητη, της αρέσουν οι γνώσεις και τα βιβλία, είναι διπλωμάτης! Τι άλλο να πω? Ο Sabo! Τι απέγινε αυτός στην πορεία? Δεν έχω καταλάβει! Ο Chopper είναι σκέτη γλύκα! ^_^
    Apr 10 2013 21:29
  • Mike The Great's Photo
    Mike The Great
    Πραγματικα,μου αρεσει ακομα περισσοτερο τωρα η εικονα,Μπραβο σου.Τι απεγινε ο Sabo.Οταν ανατιναχτηκε το καραβακι του,εδειξε τον Ivankov & τον Dragon το ιδιο βραδυ.Ο Dragon του ελεγε οτι βρηκα ενα παιδακι στη θαλασσα και ηταν πολυ ασχημα χτυπημενο.Και ελεγε οτι θα τον φροντισει να γινει καλα.Καπως ετσι τα ειπε(δεν τα θυμαμαι ακριβως).Τωρα αν ζει λογικα θα ειναι μαζι με τον Dragon.Ο Chopper ειναι γλυκος μεχρι να παρει τις τρεις rumble balls.Δηλαδη,οταν μπει στο Monster point.Περα τι πλακα,εμενα με αγγιξε πολυ το παρελθον του.Οπως επισης οτι αξιζει μονο 50 Beli.Ενταξει αυτο ηταν πριν να δουν οτι αυτο το χαριτωμενο ''κατοικιδιο''μπορει να γινει ολοκληρο τερας.ΣΤα καινουργια posts ελπιζω οτι θα εχει μεγαλυτερο bounty.Και μου αρεσει πολυ ο τροπος που μιλαει.Οταν ντρεπεται,λεει οτι λεει και μετα κολλαει και ενα BASTARDS.Κορυφαιος!!!!
    Apr 12 2013 00:07
Photo

Putin → Mad_Hatter

Ωραίο σετ
Apr 10 2013 10:50
  • Mad_Hatter's Photo
    Mad_Hatter
    το εκλεψα απο εναν
    Apr 10 2013 13:20