Jump to content

Community Status Updates

Photo

redqueen → Kai

Σιγά μην είναι από τους κεντρικούς ο Otomaya. Πάντως οκ, και η δεύτερη φωνή που ακούστηκε στο επεισόδιο δική του ήταν, μπορεί να κάνει και τίποτα άσχετους. Οι "κακοί" εμένα μου φάνηκαν αντιπαθητικοί, ειδικά ο L-elf και το μπασμένο κοκκινομάλλικο.
Apr 18 2013 09:05
  • redqueen's Photo
    redqueen
    Pun ηταν αυτο τωρα?Μας επιασες στν υπνο,Υπνε?Ναι παντως ολοι εμεις του ανατολικου ειμασταν εξελιγμενοι οχι σαν τς αλλους ΡΟΛΦ
    Apr 19 2013 22:15
  • Kai's Photo
    Kai
    Ναι αλλά στο τέλος ο χάρος βγήκε παγανιά και μας πήρε μαζί τους όλους οπότε δεν έχει σημασία ποιος ήταν πιο εξελιγμένος.
    Apr 19 2013 22:17
  • redqueen's Photo
    redqueen
    Πς ακριβως ο Χαρος σκοτωνει τν Αδη χαχαχα αυτο ηταν το μεγαλο μου ερωτημα :Ρ
    Ναι μας εφυγε στη γωνια ο ατιμος,αλλα φαινοταν ειχε ελληνικες ριζες αστους να λενε οτι ειναι west sider ,Θεσσαλλλλλλονικιος ηταν,ελληνας που θελε λεφτα <3
    Apr 20 2013 02:48
Photo

iristella → redqueen

such a nice set :)
Apr 18 2013 01:46
  • redqueen's Photo
    redqueen
    Ohhh you're so sweet!Thank you ^_^

(truth to be told απλα δν μπορεσα να αντισταθω :Ρ)
    Apr 18 2013 02:09
  • iristella's Photo
    iristella
    Ι can feel why. Ειναι τοσο ωραιο story. :D
    Apr 18 2013 06:11
  • redqueen's Photo
    redqueen
    Ειναι παναθεμα το!!Απο τα λιγα που προσωπικα,εκατσα κι διαβασα μεχρι κι τν τελεια, μου αρεσε το σχεδιο κι φωναζα ΟΤΡ απο τς πρωτες λεξεις+ειναι και καλες σκηνες να βλεπεις xD
    Ο Yashiro ειναι τοσο τραγικος που απλα τν αγαπαω!
    Apr 18 2013 09:15
Photo

Jorg → Putin

Ήθελα να βάλω και εγώ terumi αλλά εσένα σου πάει περισσότερο είσαι πανέμορφος.
Apr 18 2013 01:34
  • Putin's Photo
    Putin
    th-thanks
    Apr 18 2013 12:44
Photo

Kenny → meidei

Στο γράφω εδώ αντί για το Black Hole. Δεν καταλαβαίνω γιατί φοβάσαι ότι θα αποτελέσεις στόχο χρυσαυγιτών. (Και OK, δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο σημείο όπου κάνουν περιπολίες σε αεροδρόμια, σπάζοντας στο ξύλο όποιον δεν τους αρέσει.)
Apr 16 2013 14:15
  • meidei's Photo
    meidei
    Δεν θα αρνηθώ ότι ο φόβος έχει ένα μέρος irrationality, αλλά όταν κάθε δύο μέρες ακούς για επιθέσεις στην Αθήνα και κάθε 1,5 μήνα για δολοφονίες ή απόπειρες δολοφονίας με ρατσιστικά κίνητρα σου αφήνει μια ανασφάλεια.
    Apr 16 2013 15:28
Photo

zoro77 → Mike The Great

Ο Κατσιβελης επαιξε 12 λεπτα. Ηταν καλος στην αμυνα αλλα στην επιθεση δεν πηρε προσπαθειες. Οσο αφορα τον Σπανουλη γενικα παιζει καλα. Ακομα κι οταν δεν βαζει πολλους ποντους βοηθαει πολυ την ομαδα στην δημιουργια παιχνιδιου. Απλα του ελειπε ρε παιδι μου το παιχνιδι που θα τον πεις θεο. Ε σημερα τα καταφερε και σε αυτο το θεμα.
Apr 16 2013 00:20
  • zoro77's Photo
    zoro77
    σορρυ το χα γραψει καταλαθως στο προφιλ μου..
    Apr 16 2013 00:22
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

E, όχι και σφιγμένος
Apr 15 2013 23:51
  • Fallen_Mpougatsa's Photo
    Fallen_Mpougatsa
    Γιατί μέχρι να του βρω τροφοδοτικό, τι να κάνει το καημένο; Δεν ανοίγει...αυτό το γράφω από τον υπολογιστή του αδερφού μου. Τ^Τ
    Apr 16 2013 11:46
  • Kai's Photo
    Kai
    Έγραψες 'για πάντα' και σκέφτηκα ότι μπορεί να έπαθε και τίποτα άλλο. Υπομονή.
    Apr 16 2013 12:40
  • Fallen_Mpougatsa's Photo
    Fallen_Mpougatsa
    A, ευτυχώς όχι...αλλά τώρα...όλα πίσω. Τ^Τ
    Apr 16 2013 17:33
Photo

Fandom → Maffy

Ρε φίλε τι ζόρι τραβάς με το ήτα?
Apr 15 2013 22:15
  • Fandom's Photo
    Fandom
    Έχει το ντεκολτέ μέσα "Η"? Μήπως το μπερδεύεις με το "Ε"?
    Apr 15 2013 22:20
  • Maffy's Photo
    Maffy
    Όχι όοοχι, είναι ωραίο γράμμα από μόνο του! Ειδικά όταν χρησιμοποιείται για άρθρο! Όπως Η καρέκλα, Η τηλεόραση, Η μαζική καταστροφή και πάνω απ'όλα... Η ΜΑFFY! Καταπληκτικό γράμμα!
    Apr 15 2013 22:28
  • Fandom's Photo
    Fandom
    Ωραίο είναι να κάθεσαι στην καρέκλα και να βλέπεις στην τηλεόραση ταινίες μαζικής καταστροφής. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αρνείσαι αυτό που είσαι.
    Apr 15 2013 22:32
Photo

1451 → Aena

Καλησπέρα, σχετικά με τις προτάσεις σειρών ίσως σου αρέσουν τα Seirei no Moribito, Full Metal Alchemist Brotherhood, Claymore αλλά και το Berserk.
Apr 15 2013 19:07
  • Aena's Photo
    Aena
    Έχω δει τα πρώτα τρια, αλλά το Berserk παρόλο που το έχω ακούσει δεν το έχω δει!! Μόλις τελειώσω αυτά που βλέπω τώρα θα το δοκιμάσω! Ευχαριστώ πολύ :)
    Apr 18 2013 12:05
Photo

Serestrum → Kenny

Λοιπον, εχω σιχαθει τους παπαρες με τα seedboxes στο what. Κανω seed 3 torrents εδω και 2 βδομαδες και εχω ανεβασει 150 KILOBYTE συνολικα. XD
Apr 15 2013 18:36
  • Serestrum's Photo
    Serestrum
    Μα το θεμα ειναι πως 2 απο τα 3 που κανω seed ειναι σταθερα freeleech, συνδεομαι με πανω απο 50 ατομα αλλα και παλι δεν δινω τιποτα.
    Μαλλον θα περιμενω κανα ξεγυρισμεμο freeleech event για να καταφερω κατι.
    Apr 16 2013 14:19
  • Kenny's Photo
    Kenny
    OK, τώρα που είπες ότι 2 από αυτά είναι σταθερά freeleech, βγάζει νόημα. Ναι, είναι γύρω στα 100 seedboxes πάνω σε καθένα από αυτά τα torrents, οπότε μην ελπίζεις για παχύ upload και γρήγορα. Your best bet είναι να επισκέπτεσαι το site αρκετά συχνά (κάθε 2 ώρες πχ) και μόλις ανακοινωθούν καινούργια staff picks να τα βάλεις να κατέβουν όλα. Κι εννοώ ΟΛΑ. Κάθε album, κάθε mastering, κάθε bitrate.

Δυστυχώς το what θέλει λιώσιμο, there's no two ways about it. Για αρχή δοκίμασε να seedάρεις περισσότερα FL torrents. Βάλανε καινούργια staff picks πριν 2 βδομάδες, ρίξ' τους μια ματιά, παίζει να 'χουν ακόμα λίγη κίνηση.
    Apr 16 2013 14:35
  • Serestrum's Photo
    Serestrum
    Θα δω, θα δω. Για την ωρα εχω κρατησει καλο ratio μιας και μου εδωσε 500mb με το register.
    Ολα καλα εσυ? :)
    Apr 16 2013 19:37
Photo

Mike The Great → RevengerGR

για ποιο λογο το droopαρες?Τι σου την εδωσε?
Apr 15 2013 10:37
  • RevengerGR's Photo
    RevengerGR
    Το απαισιο hating , κακο ανιματιον συχνα πυκνα , και προναντον αλειωση στοιχειων απο το οριτζιναλ μανγκα.Ειδικα στο φισμαν αιλαντ.
    Apr 15 2013 16:39
  • Mike The Great's Photo
    Mike The Great
    Οταν λες το απαισιο hating τι εννοεις?Δεν σε καταλαβαινω.Και για πες μου με τρανταχτη αλλοιση στο FI?,γιατι εγω δεν διαβαζω το manga για να ξερω
    Apr 17 2013 08:33
Photo
Photo
Photo

Mike The Great → zoro77

Ο Κατσιβελης επαιξε καλα?Και ποσο επαιξε περιπου αν θυμασαι?
Apr 13 2013 00:42
  • Mike The Great's Photo
    Mike The Great
    Επιτελους εκανε μετα απο καιρο καλο ματς ο Σπανουλης.Καιρος ηταν
    Apr 13 2013 00:43
Photo

Mike The Great → zoro77

Ασε ρε φιλε.Ενας πολυ καλος μου φιλος ειχεσημερα γενεθλια και βγηκαμε εξω.Δεν καθολου το ματς.Οντως παιξαμε τοσο καλα οσο λεει το αποτελεσμα?Για εσενα ποιοι επαιξαν καλυτερα?
Apr 13 2013 00:17
Photo

1451

Στο σεληνόφως θα ανθίσει, μεθώντας μέλισσες της νύχτας. Κι όταν ξυπνήσουν δεν θα είναι πια μέλισσες. Θα είναι... μέθυσες.
Apr 12 2013 23:40