Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura

:hahaha: Ζω για τη στιγμή που κάποιος χαζός θα μου δώσει κανα beretta για safe-keeping!
Dec 22 2011 23:04
Photo

Kai → zennith666

Ισχύει. Όσα έχω διαβάσει από αυτά που έχει προτείνει ως τώρα δεν με έχουν απογοητεύσει. Και ναι, μ' έκανε κι εμένα να κατεβάζω και να προτιμώ το batoto για online reader. Είναι master στο brainwashing τελικά. XD Από Jump ποια διαβάζεις;
Photo

Fallen_Mpougatsa → matassos

Αμέσως να τες οι κακίες, να!
Photo

zennith666 → Kai

Επίσης σε καληνυχτώ γιατί αρχίζω και σβήνω στο πληκτρολόγιο!!!!Τα λέμε φιλενάδα(ayrio) :D!!!
Dec 22 2011 22:55
Photo

zennith666 → Kai

ΕΕΕΕ ναι ο Kenny είναι κατακόρον αυτός που με βοηθάει με τα μάνγκα(γιατί βρήκε άτομο να τον ανέχεται ός sensei και βγάζει τα αποθημένα του).Βέβαία του το χρωστάω γιατί χωρίς αυτόν ακόμα θα διάβαζα μόνο τα jump(Naruto,OP,bleach),Και το manga updates με εχει βοηθήσει πάααρα πολύ στο όλο θέμα!!!(μαζί με το Batoto και το Bakabt!!!)
Dec 22 2011 22:50
Photo

Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa

Σπαθιά οκ :p Για τα όπλα γενικά δεν ήξερα ότι σου αρέσουν. Ναι, μετά το θυμήθηκα.
Dec 22 2011 22:50
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura

Όπλα, σπαθιά, απ'όλα! :D Ναι το χα βάλει, γι αυτό το έβαλα έτσι για τον στρατό και δεν είπα "ζηλεύω το όπλο του αδερφού μου" xD
Dec 22 2011 22:49
Photo

Kai → zennith666

[QUOTE]Εχω εντελώς updated την λίστα στο mangaupdates αντίθετα!!![/QUOTE] :hahaha: Έχει βάλει το χεράκι του ο Kenny σ' αυτό, έτσι; Έχω κι εγώ στο manga-updates αλλά εκεί περνάω μόνο τα webtoons κανονικά, τα περισσότερα από τα υπόλοιπα τα έχω στη wishlist μού, είτε τα διαβάζω ήδη είτε όχι, για να βγαίνει το (!) και να καταλαβαίνω ότι έκανε update. XD
Dec 22 2011 22:47
Photo

matassos → Fallen_Mpougatsa

γτ να ζηλευεις τον αδερφο? ετσι και πας σε στρατοπεδο θα προκαλεσεις πυρινηκη καταστροφη :hihi2:
Dec 22 2011 22:47
Photo

Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa

Ποτέ δεν ήξερα ότι σου άρεσαν τα όπλα. Έπρεπε να το θυμάμαι από το προηγούμενο εδώ ψεύδεσαι.
Dec 22 2011 22:46
Photo

zennith666 → Kai

Επίσης μην παρακολουθεις την λίστα μου των μανγκα στο myanimelist γιατί την έχω αφήσει πολύ πίσω(κάποια στιγμή θα την φτιάξω αλλά...).Εχω εντελώς updated την λίστα στο mangaupdates αντίθετα!!!
Dec 22 2011 22:44
Photo

zennith666 → Kai

XD Εχω ακόμα δρόμο μπροστά μου.Φαντάσου ότι anime ξέκινησα πρόπερσι λόγο ένως παιχνιδιού(warcraft3 :map bleach vs one piece) kai manga διαβάζω από τον περασμένο αύγουστο(4 μήνες τώρα !!!)
Dec 22 2011 22:42
Photo

Kai → zennith666

Βασικά δεν ξέρω από πότε βλέπεις anime και διαβάζεις manga αλλά με την αδερφή μου βλέπουμε από το 2006 (μέσω Ίντερνετ πάντα), οπότε για τόσα χρόνια είμαστε στα φυσιολογικά. Καλά μην πάμε τώρα στη λίστα με τα manga του Kenny, παίζει να είχαμε την ίδια αντίδραση! ΧD Δεν το είχα προσέξει. Σε προσθέτω να έχω να κάνω stalk :ρ
Dec 22 2011 22:39
Photo

zennith666

Ελα ρε λαμόγιο πάμε δυνατά!!!!!
Dec 22 2011 22:34
Photo

Fallen_Mpougatsa → zennith666

Nαι αλλά εγώ είδες, κυρία, δε σε έδωσα!
Dec 22 2011 22:33