Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura
:hahaha:
Ζω για τη στιγμή που κάποιος χαζός θα μου δώσει κανα beretta για safe-keeping!
Dec 22 2011 23:04
Kai → zennith666
Ισχύει. Όσα έχω διαβάσει από αυτά που έχει προτείνει ως τώρα δεν με έχουν απογοητεύσει. Και ναι, μ' έκανε κι εμένα να κατεβάζω και να προτιμώ το batoto για online reader. Είναι master στο brainwashing τελικά. XD
Από Jump ποια διαβάζεις;
Dec 22 2011 23:04
zennith666 → Kai
Επίσης σε καληνυχτώ γιατί αρχίζω και σβήνω στο πληκτρολόγιο!!!!Τα λέμε φιλενάδα(ayrio) :D!!!
Dec 22 2011 22:55
zennith666 → Kai
ΕΕΕΕ ναι ο Kenny είναι κατακόρον αυτός που με βοηθάει με τα μάνγκα(γιατί βρήκε άτομο να τον ανέχεται ός sensei και βγάζει τα αποθημένα του).Βέβαία του το χρωστάω γιατί χωρίς αυτόν ακόμα θα διάβαζα μόνο τα jump(Naruto,OP,bleach),Και το manga updates με εχει βοηθήσει πάααρα πολύ στο όλο θέμα!!!(μαζί με το Batoto και το Bakabt!!!)
Dec 22 2011 22:50
Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa
Σπαθιά οκ :p Για τα όπλα γενικά δεν ήξερα ότι σου αρέσουν.
Ναι, μετά το θυμήθηκα.
Dec 22 2011 22:50
Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura
Όπλα, σπαθιά, απ'όλα! :D Ναι το χα βάλει, γι αυτό το έβαλα έτσι για τον στρατό και δεν είπα "ζηλεύω το όπλο του αδερφού μου" xD
Dec 22 2011 22:49
Kai → zennith666
[QUOTE]Εχω εντελώς updated την λίστα στο mangaupdates αντίθετα!!![/QUOTE]
:hahaha: Έχει βάλει το χεράκι του ο Kenny σ' αυτό, έτσι;
Έχω κι εγώ στο manga-updates αλλά εκεί περνάω μόνο τα webtoons κανονικά, τα περισσότερα από τα υπόλοιπα τα έχω στη wishlist μού, είτε τα διαβάζω ήδη είτε όχι, για να βγαίνει το (!) και να καταλαβαίνω ότι έκανε update. XD
Dec 22 2011 22:47
matassos → Fallen_Mpougatsa
γτ να ζηλευεις τον αδερφο? ετσι και πας σε στρατοπεδο θα προκαλεσεις πυρινηκη καταστροφη :hihi2:
Dec 22 2011 22:47
Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa
Ποτέ δεν ήξερα ότι σου άρεσαν τα όπλα. Έπρεπε να το θυμάμαι από το προηγούμενο εδώ ψεύδεσαι.
Dec 22 2011 22:46
zennith666 → Kai
Επίσης μην παρακολουθεις την λίστα μου των μανγκα στο myanimelist γιατί την έχω αφήσει πολύ πίσω(κάποια στιγμή θα την φτιάξω αλλά...).Εχω εντελώς updated την λίστα στο mangaupdates αντίθετα!!!
Dec 22 2011 22:44
zennith666 → Kai
XD Εχω ακόμα δρόμο μπροστά μου.Φαντάσου ότι anime ξέκινησα πρόπερσι λόγο ένως παιχνιδιού(warcraft3 :map bleach vs one piece) kai manga διαβάζω από τον περασμένο αύγουστο(4 μήνες τώρα !!!)
Dec 22 2011 22:42
Kai → zennith666
Βασικά δεν ξέρω από πότε βλέπεις anime και διαβάζεις manga αλλά με την αδερφή μου βλέπουμε από το 2006 (μέσω Ίντερνετ πάντα), οπότε για τόσα χρόνια είμαστε στα φυσιολογικά.
Καλά μην πάμε τώρα στη λίστα με τα manga του Kenny, παίζει να είχαμε την ίδια αντίδραση! ΧD
Δεν το είχα προσέξει. Σε προσθέτω να έχω να κάνω stalk :ρ
Dec 22 2011 22:39

This status update has reached the maximum number of replies allowed