Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kamen Tantei Zura → Lord Leon

2. Χαχαχα, για να το λες :p 3. Συμφωνώ. Λατρεία. 5. Μάλλον απλά εγώ δεν θέλω να βάλω. Το μάτι μου βέβαια πονούσε όταν είχα βάλει τον ένα. Ναι, εγώ με τον αθλητισμό σχέση δεν έχω πχ οπότε. Προτιμώ τα γυαλιά μου.
Dec 23 2011 01:22
Photo

OdyMonaxos → Kamen Tantei Zura

Α οκ. Εγώ γι'αυτό το λόγο δε φορἀω φακούς. Όχι πως φοράω τα γυαλιά, όταν δεν τα χρειάζομαι. Περαστικά στην όποια ευαισθησία.
Dec 23 2011 01:14
Photo

Kamen Tantei Zura → OdyMonaxos

Όχι, δεν έχει παρατηρηθεί κάτι τέτοιο στο μάτι μου. Απλά δεν αντέχει τον φακό επαφής για κάποιο λόγο. Συν το ότι δεν το αντέχω από μόνη μου. Γυαλιά και πάλι γυαλιά.
Dec 23 2011 01:09
Photo

Zeroloke → Kalamaris

yes its epic!!! αλλα τι να λεμε τωρα το ολο πραγμα ειναι epic! το τραγουδι η ταινια το game ολα!!!! final fantasy ftw!!!!
Dec 23 2011 01:07
Photo

Putin → Napster

Το κάθε πλέηθρου μπορεί να είναι μικρό, αλλά το ρηπλέη βάλιου είναι τεράστιο. Το 3 για παράδειγμα δεν έχει 21 endings για πλάκα. Εγώ πάλι μόνο το 1 δεν έχω τιμήσει όσο θα έπρεπε.
Dec 23 2011 00:51
Photo

OdyMonaxos → Kamen Tantei Zura

Πρόβλημα με τα μάτια; Επιπεφυκίτιδα, συναδέλφισσα;
Dec 23 2011 00:36
Photo

Black Kaiser → zennith666

[QUOTE]Θα σε δώ στον ύπνο μου!![/QUOTE]Δεν στο εύχομαι. Δες καλύτερα την Erza ή την Lucy στον ύπνο σου. :P
Dec 23 2011 00:33
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura

Πω ρε συ, μετά τη θυμήθηκα την κατάσταση που παραλίγο να σε πουλήσουν! Επίσης, τι troll η αδερφή σου? xD
Dec 23 2011 00:13
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Είναι ένα fanart στο zero με τον Velvet μεγάλο με το πούρο και attitude ala Iskander που είναι όλα τα λεφτά! Αλλά μη μου ζητάς να το βρω...
Dec 23 2011 00:09
Photo

Fallen_Mpougatsa → matassos

Oh my God, τι ήθελες και το λεγες? Μάτωσαν τα χέρια μου σπάζοντας καρύδια!
Dec 23 2011 00:06
Photo

Lord Leon → Kamen Tantei Zura

[QUOTE=Zura;549966] 2. No way. Με αναγκάσανε στα 6 μου να κάνω μπαλέντο. Όταν μου είπε η δασκάλα ότι το σώμα μου θα ανεπτυχθεί αρκετά και δεν είναι για μπαλαρίνα, έκανα πάρτυ. 3. Όχι, είναι το αγαπημένο μου. 5. Δεν μπορώ να βάλω φακούς επαφής επειδή τα μάτια μου είναι πολύ ευαίσθητα. Και φοβάμαι :hahaha:[/QUOTE] 2 εισαι πολύ τυχερή. η λεκανη και η σπονδυλική σου στηλη σε ευγνωμονει. 3 τα σπάνε 5 1/100000 ειναι αυτοί που δεν μπορουν να βαλουν καθολου, απλώς κάποιοι τους συνηθιζουν πιο δύσκολα. Πάντως αν δεν παιζει λογος (αθλητισμος π.χ.) μη βαλεις καθολου. Από όσους ξερω που ξεκινησαν στην ηλικια σου κα φοραγαν 8+ ωρες τη μερα, οι 8 στους δεκα μετά από 10 χρόνια τρεχαν σε οφθαλμιατρους. Εξαιρεση κατι μεταλλαγμενοι που βγαζουν μια νταμιτζανα δακρυ τη μερα.
Dec 23 2011 00:04
Photo

Napster → Putin

Μην μου μιλάς στον πληθυντικό, με κάνεις και ντρέπομαι.:blush2: Είναι όντως αδικημένη σειρά αλλά στους περισσότερους δεν αρέσει επειδή είναι μικρό σε διάρκεια παιχνίδι. Μόνο το WotS2 δεν έχω τερματίσει. Lolz.
Dec 22 2011 23:55
Photo

Fallen_Mpougatsa → matassos

Πφφφφ, και να φανταστείς δεν έχω πάθει κάτι φοβερό για πολύ καιρό!
Dec 22 2011 23:18
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Νόμιζες ότι κάποιος σε θυμήθηκε και σου άφησε σοβαρό vm, καημένη; [img]http://media.indiedb.com/images/members/1/431/430462/TrollFaceDancing.gif[/img]
Dec 22 2011 23:12
Photo

matassos → Fallen_Mpougatsa

εγω φταιω? οι κακιες γλωσσες που σε καθε meeting μου λενε ιστοριες πονου! :hihi2:
Dec 22 2011 23:11