Community Status Updates
Lord Leon → Tenshi
Αντε καλη χρονια και σε σένα!:cake::angelr: και σε λιγες μέρες και στην υπόλοιπη πλέμπα! :hahaha:
Σε έφαγα για δεκα μέρες!:hero:
Dec 27 2011 11:30
Kenny
[IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/5345724333_13a7f452f8_o.jpg[/IMG]
Dec 27 2011 11:06
Kai → Vagelio
:himitsu: Η αλήθεια είναι πως το ΑΝΝ δεν το πολυεμπιστεύομαι όταν πρόκειται για τον αριθμό των επεισοδίων αλλά καλύτερα να τελειώσει γρήγορα γιατί η Zura επιμένει να το δούμε μαζί.
Dec 27 2011 10:47
Kamen Tantei Zura → Tenshi
26; Άντε να τα εκατοστήσεις!
Χρόνια πολλά! Ό,τι επιθυμείς να το βρεις μπροστά σου και πάνω από όλα υγεία~
Dec 27 2011 08:51
OdyMonaxos → Tenshi
Σουφλέ σοκολάτας; Σπιτικό; Έφτασα!!! Ποτέ μην λες κάτι τέτοια σε έναν κοιλιόδουλο του κερατά. Άντε και καλές μαγειρικές!!
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=IiK5st6CDYQ[/YOUTUBE]
Κλασσικό αλλά ταιριαστό.
Dec 27 2011 08:37
Tenshi → OdyMonaxos
Σε ευχαριστώ πολύ αγορίνα μου!! Ε ναι, πουρνος πουρνός! Έχω μεγάλη προετοιμασία για σήμερα. Να αγοράσω υλικά για να κάνω σουφλέ σοκολάτα και διάφορα καλούδια. Θα γίνεις χαμός απόψε! ;)
Dec 27 2011 08:30
matassos → WillOfTheD
και γω τα λατρευω εκεινα τα 2 τραγουδια με τους τιτλους απο ναρουτο αλλα περα απο κανα 2-3 αλλα ολα τα υπολοιπα τα βρισκω πολυ κουραστικα, ειδικα το "καινουργιο" cd δεν αντεξα να το ακουσω ολο
bpeis δεν μαρεσουν.. ψυχοδραμα ψαξε και θα βρεις γαματα κομματια, δοκιμασε και μονο του αγνωστου χειμωνα να ακουσεις.. ladose εχουν καλα αλλα δοκιμασε τα παλιοτερα τους και του ραψωδου.. επισις αξιζουν με τα χιλια ορθολογιστες (αμα ερθουν για live ΜΗ το χασεις). flowjob και ο anser (ο τραγουδιστης τους) αξιζουν και ηρωας. τελος δοκιμασε να ακουσεις υπονοια ονομαζονται low bap αλλα δεν ειναι αυτο που φανταζεσε και αξιζουν
γενικα μπορεις να ριξεις μια ματια σε ενα random playlist π εχω στο youtube για να ψαχτεις απο ελληνικα [url]http://www.youtube.com/playlist?list=PL70DAD5B15FD6E13C[/url]
Θεσσαλονικη σε παρουσιαση δισκου ή τελος παντον 1-2 συγκροτηματα αν ειναι θα βρεις τη λογικη τιμη των 10 ευρω.. στα υπολοιπα 12-15+ και πανω οποτε με το ταξι που θα αναγκαστεις να παρεις συνηθως ενα 20 το χρειαζεσε αρα το σκευτεσε αν θα πας.. ναι ερχονται και ξενοι , περα απο το thhf που παντα φερνει , αλλα μη νομιζεις συχνα, εγω πηγα μια φορα για φωτογραφιες b real & psycho realm πριν ενα μηνα (χωρις να εχω ιδεα απο τα τραγουδια τους :hihi2:)
Dec 27 2011 02:33
WillOfTheD → matassos
koita gia auto pou les gia thn pseutomagkia twn bdc,kati pou me xalaei apisteuta einai to oti prowthoun tooooso polu ta narkwtika(me apokorufwma ton mani na exei ftasei na milaei gia surigges)ntax aisxos pragmatika...par'ola auta mou aresei apisteuta to style twn tragoudiwn tous kai h lektikh deinothta pou anamfivola katexoun opws epishs kai h gamatosunh twn stixwn tous,to oti einai psagmenoi kai leitourgoun polu kallitexnika,einai prwtotupo ston ellhniko xwro na onomaseis ta 2 sou album me titlous apo batman kathws kai na dwseis manga-related onomasies se tragoudia sou(profanws mono kourastika de tha ta xarakthrixa :P)...twra egw anekathen akouga kseno rap,me thn ellhnikh skhnh exw asxolithei ligo kairo kai den mporw na pw pws eimai idiaitera psagmenos,par'ola auta ap'ta oliga pou exw psaksei den exw vrei crew me to opoio na th vriskw toso oso me tous bdc kai psuxodrama pou eixa akousei oti exoun psagmeno kai underground stixo,me xalan kapws oi fwnes...ladose einai gia liga pragmata,kai bpeis eixan na vgaloun disko kamia 10etia...oute me fullface-giants ksetrelathika...
twra gia tis times twn lives pou les den exw paei se live thesalonniki gia na kserw,pantws edw se ola h timh einai 10 euro kai nai de xreiazesai taksi(an kai to club sto opoio ginontai einai sthn allh akrh ths polhs kai egw apexw kana 40lepto apo ekei :P)opote ontws sumferei arketa...epishs omg erxontai kai ksenoi rappers se esas??
Dec 27 2011 01:31
Fallen_Mpougatsa → Kai
Nα η φώτο που σου λεγά!
[URL=http://s116.photobucket.com/albums/o10/mydeadlywhispers/?action=view¤t=483784.jpg][IMG]http://i116.photobucket.com/albums/o10/mydeadlywhispers/th_483784.jpg[/IMG][/URL]
Dec 27 2011 01:03
Kamen Tantei Zura → Vagelio
Όχι, το τρολολολ της Kai οφείλεται στην φύση της.
Το δικό μου rage οφείλεται στα comments. Εξάλλου η αδερφή μου δεν το διαβάζει καν το μάνγκα.
Εγώ το έκλεισα μετά το κόμμεντ με το "Ιου, υπάρχει κορίτσι μέσα στο άνιμε".
Γενικά έχει κάποια νορμάλ και κάποια που είναι για να χτυπάς το κεφάλι σου. Ανάλογα και το video βέβαια.
Dec 26 2011 23:53
Jorg → Kamen Tantei Zura
Εννοείτε ότι θα κάνουμε πάρτι.
Και θα έρθω επιτέλους σε κάνα meeting.
Και θα βλέπω συνέχεια anime. Και θα διαβάζω συνέχεια manga. Και θα παίζω συνέχεια videogames.
Επίσης θα βγαίνω συνέχεια έξω.
Και που και που θα κοιμάμαι.
Dec 26 2011 23:34
Vagelio → Kamen Tantei Zura
Kαταρχάς χρόνια πολλά, και κατά δεύτερον my apologies που σε ανυσήχησα XD.
Κάτι έπιασαν οι stalking skills μου για youtube comments από yaoi fangirls στο brave 10. Το τρολολολ της Kai οφείλεται σε αυτό; Δεν έχω ακούσει κάτι πέρα από τις απόψεις σας και τις εντυπώσεις των παιδιών στο φόρουμ. Αξίζει τον κόπο να διαβάσω αυτά που γράφονται κάτω από το pv? (αξίζει με την έννοια αν θα γελάσω ή αν θα κάνω facepalm).
Dec 26 2011 22:23

This status update has reached the maximum number of replies allowed