Jump to content

Community Status Updates

Photo

Anelis → QueenofHearts

Είναι από το Mawaru Penguin Drum το οποίο και τα σπάει άπειρα!!
Dec 27 2011 18:15
Photo

Tenshi → Lord Leon

Οχοχοχοχοχο!!! Damn you mister!!! 10 μέρες.....ΝΟΟΟΟΟΟΟΟ!! Σε ευχαριστώ πολύ αγορίνα μου!! Ότι επιθυμείς και ότι ποθείς. Πάντα υγεία και χαρά. Είθε να καλυτερέψει η κατασταστη σε τούτη τη χώρα..... :) Kisses!
Dec 27 2011 16:48
Photo

Tenshi → Kamen Tantei Zura

Hoho!! Γερνάω ο άτιμος! Ναι ξέρω από κοντά μικροδείχνω... :P Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές. Και εσύ ότι ποθείς και επιθυμείς! Υγεία πάνω απ'όλα! Εξ ντι!
Dec 27 2011 16:46
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

:nanana: [spoiler] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ctvPRbPnW2k[/youtube] [/spoiler]
Dec 27 2011 16:14
Photo

Kamen Tantei Zura → Kenny

Συγγνώμη :p Αφότου μου απάντησες το συνειδητοποίησα. Σόρρυ :( Ααααα, thaaaaank you :D :nod::nod::nod::nod::nod: Ευχαριστώ πολύ. Όταν με το καλό ξανα-ρθεις Θεσσαλονίκη. Ωωωω, μ'αρέσει. :hero: Θα το βάζω και αυτό στο replay.
Dec 27 2011 16:11
Photo

Kenny → Kamen Tantei Zura

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, είπα κι εγώ. Η λέξη τραγούδια με μπέρδεψε. :P Don't worry, though, έχω δισκογραφία κι απ' αυτούς να σου περάσω. :hahaha: Και πάρε και video (again): [youtube=ENBX_v1Po1Y]Rodrigo y Gabriela- Hanuman[/youtube]
Dec 27 2011 16:04
Photo

Όχι, δεν μιλούσα γι αυτούς. Βασικά δεν είναι τραγούδι, είναι μόνο μελωδία. Rodrigo y Gabriela. Εγώ σε μπέρδεψα, συγγνώμη :unlucky:
Dec 27 2011 15:59
Photo

Kenny → Kamen Tantei Zura

Για το The Real Group λες; Κουιντέτο είναι. :P Χαίρομαι που σ' αρέσουν πάντως. Όταν ανέβω Θεσσαλονίκη μπορώ να σου περάσω όλη τους τη δισκογραφία. ^^ Προς το παρόν, δες αυτό το video από μια συναυλία που κάνανε στη Στοκχόλμη. Το συγκεκριμένο τραγούδι είναι ίσως το πιο αγαπημένο μου απ' όλα όσα έχουν ερμηνεύσει. [youtube=L4gWL_irv4s]The Real Group - It Don't Mean A Thing[/youtube]
Dec 27 2011 15:57
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

Ταιριάζει και με το προφίλ. Me likes.
Dec 27 2011 15:54
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Ναι, προτεραιότητά μου οι άλλοι πάντα. Άλλαξα και το σετ για να μη γκρινιάζεις επειδή σε σ' άρεσε το προηγούμενο :ρ
Dec 27 2011 15:53
Photo

Kain → 1451

Thanks πολύ για την προσπάθεια, αλλά είναι το ίδιο link που δίνουν και στην επίσημη σελίδα. Λέγονται πάρα πολλά αρνητικά για αυτό το ηλεκτρονικό μαγαζί και τη νομιμότητά του, και δεν δέχονται και PayPal. Ευχαριστώ πάντως όπως και να 'χει. :ureshii:
Dec 27 2011 15:53
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

MY EYES!! Αλλά είναι καλούτσικο. Σε τυφλώνει βέβαια. Αλλά ξέρω σκέφτεσαι αυτούς που το βράδυ δεν μπορούν να δουν καλά τα πλήκτρα του πληκτρολογίου τους.
Dec 27 2011 15:47
Photo

1451 → Kain

Γεια, σχετικά με το τραγούδι που έψαχνες βρήκα αυτό [url]http://www.music-bazaar.com/greek-music/albums/view/id/21455/name/THE-DUETS[/url] θέλει να κάνεις εγγραφή πρώτα. Δεν ξέρω αν σε βοήθησα.
Dec 27 2011 15:36
Photo

Έχω λιώσει τα τραγούδια που μου έχεις στείλει, από εκείνο το ντουέτο. Ο player έχει βαρεθεί το replay. Όλη την ώρα τα ακούω. v [I]ωραία φωτο[/I]
Dec 27 2011 15:34
Photo

SpeedFreak → Vagelio

[COLOR="DarkGreen"]Ahaha..Επίσης Βαγγελιώ και Καλά Χριστούγεννα με υγεία και πολλά yaoi[/COLOR]..[COLOR="Yellow"](στην πραγματικότητα αυτό το yaoi πάει για μένα)[/COLOR]
Dec 27 2011 15:32