Community Status Updates
mono → Fingolfin
Χρόνια Πολλά!!!
Ό,τι επιθυμείς για τη γιορτή σου, υγεία, ευτυχία και τα λοιπά :P
Dec 28 2011 13:45
Blacker_than dark → metalmusicmaniac
τρομερη ιδεα, θα το συζητησουμε λιγο πιο πολυ το απογευμα, εντωμεταξυ κουρευτικα χθες πρεπει να με δεις..
Dec 28 2011 12:21
Fallen_Mpougatsa → Kai
:kakaka: We have hands of magic!
Oh, thank you! Θα το τσεκάρω as we speak!
Dec 28 2011 11:47
metalmusicmaniac → Blacker_than dark
Ρε συ, έχει ξεχωριστό thread για τους majong players [url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7850[/url]
Δεν κάνουμε και εμείς κανένα για το tichu να μπαίνουμε, να λέμε τις βλακείες μας και να κράζουμε τον Μιχάλη ομαδικώς? :P
Dec 28 2011 11:44
Kai → Fallen_Mpougatsa
Έτσι, είναι να μην βγουν πετυχημένα μια φορά :ρ
Το θέμα μετά είναι ποιος θα προλάβει να φάει τα περισσότερα.
Btw
User CP > Edit Options > Enable Show User Customizations (τέρμα κάτω)
:ρ Που λες ότι δεν τα βλέπεις. Δεν θα το έχεις ενεργό.
Dec 28 2011 11:35
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ha ha, αυτό όπως το λες! Και μιας και τον βάλαμε σε πειρασμό θα θέλει να τα φάει τώρα κοντά...Το άλλο το κουλό στο πα? Ο μπαμπάς θέλει να κάνω κι άλλα μελομακάρονα! "Ε, να μην φάει κι ο αδερφός σου" με κάνει μια και γω αμέσως "Ναι καλά, απλώς θες να φας κι άλλα" "Ε και τα δύο" xD
Dec 28 2011 11:31
Fallen_Mpougatsa → Kai
:kakaka: Ακριβώς! Ενώ ο μπαμπάς είναι καλύτερος νομίζεις?
Eat ALL the chocolate!
Dec 28 2011 11:04
Kai → Fallen_Mpougatsa
:hahaha: Δεν ντρέπεσαι, την βάζεις σε πειρασμό τη γυναίκα. Όχι ότι έχει ανάγκη βέβαια.
Dec 28 2011 10:28
Kai → Vagelio
Από το Α-1 μόνο το Togainu no Chi μ' έχει απογοητεύσει οικτρά ως τώρα. Από την άλλη, τις υπόλοιπες δουλειές που έχω δει τις έχω δει επιλεκτικά και ίσως γι' αυτόν τον λόγο δεν μ' έχει απογοητεύσει ιδιαίτερα σαν studio ακόμα.
XD Αν διαβάσεις το manga πρώτα δεν αμφιβάλλω ότι θα το απολαύσεις λιγότερο μιας και πιστεύεις πως κατά 90% δεν θα είναι ικανοποιητική η μεταφορά. Δεν έχω δει πολλά πράγματα από TMS, οπότε... άντε να δούμε τι θα δούμε.
Dec 28 2011 08:44
QueenofHearts → Anelis
είναι όμορφος, το βλέπω τώρα αλλά δεν θα'λεγα πως μ αρέσει...
Dec 28 2011 07:14

This status update has reached the maximum number of replies allowed