Jump to content

Community Status Updates

Photo

metalmusicmaniac → Blacker_than dark

:hihi2: LOL! Πρέπει να σε δω οπωσδήποτε :P Μπορούμε να γράψουμε κάτι σαν ''Ένα thread για τους Tichu fans του φορουμ μας'' ''Ανοιχτή συζήτηση για ότι αφορά το παιχνίδι'' ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Θα ρωτήσω και το Γιάννη.
Dec 28 2011 16:12
Photo

Blacker_than dark → metalmusicmaniac

σχετικα με το κουρεμα ενα θα σου πω. ειμαι σαν skinhead.. τωρα για το tichu πετα και συ καμια ιδεα τι να γραψουμε στο thread??
Dec 28 2011 16:08
Photo

Anelis → QueenofHearts

Αχ θα πάθω συγκοπή!! Γιατί καλέ δε σου αρέσει; Μπάη δι γουέη, θα κατέβεις για τις γιορτές;
Dec 28 2011 16:01
Photo

metalmusicmaniac → Blacker_than dark

ΟΚ! Αν δεν είμαι μέσα πάρε την πρωτοβουλία και κάνε εσύ thread. Tichu master is back :hero: New haicut! I must see it immediately :himitsu:
Dec 28 2011 15:51
Photo

OdyMonaxos → Osama Bin Laden

Δεν ανησυχώ, μ' εσένα μάλλον Αργεντινή μεριά θα πάει το δέμα. :P
Dec 28 2011 15:20
Photo

Osama Bin Laden → OdyMonaxos

ρε δε πα να δεις αν έρχομαι, μην βρεθείς με καμιά βόμβα στο γραμματοκιβώτιο :P
Dec 28 2011 15:15
Photo

Black Kaiser → SpeedFreak

[QUOTE][QUOTE=SpeedFreak;551250][COLOR=DarkGreen] Μα γιατί ο Aizen..Τί του βρήκες??..Βασικά δεν με σπέρνει να μιλήσω παραπάνω οπότε μούγκα στην στρούγκα..:byejg9: [/COLOR][/QUOTE] What? You are a blasphemer. Ο Aizen είναι ο Ένας και Μοναδικός Θεός. Είσαι ένας βλάσφημος κόπανος αν με ρωτάς τι του βρήκα. :hahaha: Seriously, μάλλον ο συνδιασμός εξυπνάδας, δύναμης, εμφάνισης, badassery. Και το γεγονός φυσικά πως έχει τρολλάρει τους πάντες στην σειρά. Aizen FTW.
Dec 28 2011 15:11
Photo

WillOfTheD → matassos

πσσσ νταξ b-real ειναι ολα τα λεφτα,ειδικοτερα τα τραγουδια που εχει κανει με cypress hill μετραν ασχημα και τι δε θα'δινα να τον δω live!!!!!οι psycho realm δε με ξετρελαινουν,αλλα κατι λεν... οσον αφορα τους bdc γουστα ειναι,εμενα προσωπικα μ'αρεσουν πολλα τραγουδια τους(οχι ολα)για τους λογους που σου ειπα και πραγματα που αλλοι τα βλεπουν ως μειονεκτηματα εγω τα βλεπω ως προτερηματα...το playlist που μου'στειλες θα το τσεκαρω παντως,ειδικα απο ψυχοδραμα και ταφ λαθος θελω να ψαχτω περισσοτερο... btw σου'στειλα request στο fb,κανε με add...
Dec 28 2011 15:04
Photo

OdyMonaxos → Osama Bin Laden

Βιτζιλάντη, αστοχείς σε ό,τι παιχνίδι βρεις; ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ!!! :P
Dec 28 2011 15:02
Photo

zennith666 → SpeedFreak

Καλά έντάξει μπες τώρα να μου κάνεις παρέα και θα δω μετά πώς θα σε τιμωρήσω μαζόχα μου!!!!
Dec 28 2011 14:56
Photo

Black Kaiser → Fallen_Mpougatsa

Και το χειρότερο είναι που έχω και το avatar δίπλα. Captain Obvious. Αλλά μάλλον αυτό μπερδεύει. XD
Dec 28 2011 14:56
Photo

SpeedFreak → rahxephon

[COLOR="DarkGreen"]Έχουμε καιρό να τα πούμε..Πού χάθηκες??..Χρόνια πολλά και αργοπορημένα..Στείλε κανα πμ[/COLOR]
Dec 28 2011 14:44
Photo

SpeedFreak → zennith666

[COLOR="DarkGreen"][B]Έκανα εγώ log out από το msn??...Σκότωσέ με ρεε!!Λειώσε με αλύπητα..Είμαι σιχαμερό σκουλήκι..Δεν αξίζω τίποτα..Μην μου δίξεις έλεος αφέντη για την φοβερή αμαρτύα που διέπραξα..Σκίσε μου ότι έχω και δεν έχω..Είμαι ένα άχρηστο βλαχαντερό που δείχνει ασέβεια στον καλό αφέντη..Πέταξέ με..Γδάρε μου το τομάρι και συκοφάντησέ με..Είμαι για φτύσιμο ρε..Δεν αξίζει να ζώωωωωωωωωωω[/B][/COLOR]
Dec 28 2011 14:40
Photo

zennith666 → SpeedFreak

Που πήγες εσύ ρε γιατί έκανες log out από το MSN ??? :(
Dec 28 2011 14:34
Photo

Fallen_Mpougatsa → SpeedFreak

Well, στην ουσία σημαίνει ότι χρησιμοποιεί και τα δύο χέρια όχι μόνο το ένα ή το άλλο.
Dec 28 2011 14:33