Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Lord Leon → OdyMonaxos

[quote name='OdyMonaxos' timestamp='1371121601' post='628740']Κι εγώ άκουγα ΕΡΤ κι έβγαζα καπνούς. Αλλά δεν γινόταν να κλείσει έτσι. 900 μοιρών στροφή έκανα μόλις το 'μαθα. [/quote]
Ιούν 13 2013 21:58
  • OdyMonaxos
    με το βιβλίο για τη διαφήμιση πως τα πας;
    Ιούν 16 2013 16:19
  • Lord Leon
    το χω ψιλοπαρατησει, γιατι εχω μπλεξει με αλλα, αλλα κατι μου λεει οτι συντομα θα εχω ΠΟΛΥΥΥ ελευθερο χρονο. Θα σου πω, δε σε ξεχναω.
    Ιούν 16 2013 16:21
  • OdyMonaxos
    Χαλαρά μωρέ, από εξεταστική περνάω κι εγώ.
    Ιούν 16 2013 16:23
Φωτογραφία

Tsunade-sama

Βασανίζομαι...
Ιούν 13 2013 21:09
  • Xa0s
    βασανιστειτε μωρα βασανιστειτε...

http://www.youtube.com/watch?v=C-74R1znYiA

και εαν δεν θες να περιμενεισ πηγενε κατεθιαν στο 1.25..

Ιούν 14 2013 10:55
  • Tsunade-sama
    ...όταν σας συλλογίζομαι!
    Ιούν 14 2013 20:09
Φωτογραφία

Spaceman

Πλέον με το ετσιθελικό κλείσιμο της ΕΡΤ μπορούμε ελεύθερα να πούμε ότι έχουμε χούντα
Ιούν 13 2013 19:05
Φωτογραφία

zoro77 → redpower1989

Απανταω εδω στο ποστ σου για να μην χαλαμε το thread γιατι ξεφευγει η συζητηση. Εσυ μου λες οτι οι μονοι που κοντραρουν τους admirals ειναι οι yonku! Λαθος! Ο marco και ο jozu κοντραραν admiral κι ας μην νικησαν. Οι yonku oχι μονο τους κοντραρουν αλλα μπορουν να τους νικησουν κι ολας. Αυτο προσπαθω να πω. Ο luffy μπορει να κοντραρει αλλα οχι να νικησει. Και δευτερον την συμμαχια δεν την καναν μονο επειδη οι yonku ειναι τουμπανα, την καναν γιατι ο καθε ενας yonku εχει φοβερο στρατο, πολλους allies, και ενα πληρωμα οσο τουμπανο και να ειναι δεν θα μπορει να αντιμετωπισει ολων αυτον τον στρατο! Το ειπε και ο ιδιος ο Law οτι γι αυτον τον λογο χρειαζεται η συμμαχια! Για μενα ο μονος λογος που ο Mihawk δεν ειναι yonku ειναι οτι δεν εχει στρατο! Ειναι μονος του(δεν τον εχουμε δει να χει nakama)
Ιούν 13 2013 18:07
Φωτογραφία
Φωτογραφία

Erisadesu → Sponis

καλά είσαι ζωάκιμ'
Ιούν 12 2013 23:49
  • Sponis
    καλά λέμε για να μην κλαίμε...
    Ιούν 12 2013 23:58
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa

Kανένας χριστιανός - ή και άλλης θρησκείας - συνεχίζει να διαβάζει την υπέροχη σαπουνόπερα που λέγεται Gamaran? Οι εξελίξεις είναι πολλές τώρα τελευταία...
Ιούν 12 2013 22:55
  • Fallen_Mpougatsa
    Tσ-τσ-τσ, το καημένο το wallpaper όμως κάνει με το στανιό character development και κανείς δεν το βλέπει! xD Πάντως ναι, εδώ που είναι φαίνεται πως τελειώνει (ο Jinsuke παλεύει με τον Iori).
    Ιούν 12 2013 23:39
  • demonicMC
    Και ο demonic το βλέπει :D Βλέπω ακόμα λέμε τον Zenmaru wallpaper :P
    Ιούν 13 2013 09:55
  • Fallen_Mpougatsa
    E κοίτα, επειδή εκεί σε τρία κεφάλαια τέσσερα λύθηκε το arc του δεν έπαψε να είναι τίποτα από ταπετσαρια. Απλώς ο τεχνίτης αποφάσισε να μας δείξει πως της αλλάζει το σχέδιο και τώρα από floral έγινε animal print (you know, the raaaa~ge and stuff).
    Ιούν 13 2013 11:59
Φωτογραφία

Anelis

She'd need a cape. There was no getting around that. You couldn't be a superhero without a cape.
Ιούν 12 2013 21:32
  • Kalamaris
    http://24.media.tumblr.com/tumblr_lvy8kgIb2y1r4sgyqo1_500.png
    Ιούν 13 2013 19:18
Φωτογραφία

Itachi Akatsuki

Soul games are EPIC...That simple!!!Prepare to die again, Dark Souls 2 is coming in 2014!Οσοι πιστοι απολαυστε: http://www.youtube.com/watch?v=cELKPankTxg
Ιούν 12 2013 20:38
Φωτογραφία

JalexWave → Erisadesu

Έριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! Johnaroc εδώ!!!!!!!!!!!!!!
Ιούν 12 2013 17:52
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Osama Bin Laden

Γιατί μπριάμ ρε; Οι φακές, τα ρεβύθια και οι μπάμιες δεν κάνουν; :P
Ιούν 11 2013 23:09
  • Osama Bin Laden
    Βασικά μου αρέσει το μπριάμ. Απλώς το είχε αναφέρει ο Kaiser στο RP που άρχισε τον γύρο :P
    Ιούν 11 2013 23:31
Φωτογραφία

1451

Μετρώντας τις στιγμές με τα δάχτυλα.
Ιούν 11 2013 21:49
  • plotolp
    good luck!
    Ιούν 11 2013 22:31
  • 1451
    Άπειρες στιγμές, άπειρα δάχτυλα.
    Ιούν 11 2013 23:00
Φωτογραφία

Spaceman

Κάποτε έλεγα ότι ο Μαρινακής δεν πρέπει να είναι πρόεδρος στον Ολυμπιακό γιατί τον ξεφτιλίζει με τη συμπεριφορά του. Με όλα αυτά που γίνονται την τελευταία εβδομάδα από τον εφευρέτη της αλητείας το μόνο που έχω να πω είναι ένα μεγάλο συγγνώμη στον Μαρινάκη
Ιούν 11 2013 19:20
Φωτογραφία

GhostPrince → Aena

"M.U" To Manga-updates (bakaupdates) ενοούσα ;p
Ιούν 11 2013 19:12
Φωτογραφία

Kai → Itachi Akatsuki

Δεν κατάλαβα τότε ποιο ήταν το πρόβλημα στο Shigeki, θεωρείς ότι δεν πρέπει να γράφονται αρνητικά για μια σειρά ή σου κάνει εντύπωση ότι οι περισσότεροι έχουν λιγότερη ανοχή στα προβλήματα της σειράς που βρίσκεις και ο ίδιος;
Ιούν 11 2013 16:31
  • Itachi Akatsuki
    *στην τουλαχιστον :P τουλαχιστον ηθελα να γραψω
    Ιούν 11 2013 16:36
  • Kai
    Δεν είναι τόσο παράξενο αυτό. Καλώς ή κακώς πριν βγει το ανιμε υπήρχαν άτομα γενικά στο ίντερνετ που προετοίμαζαν όσους δεν είχαν διαβάσει το manga για ένα καταπληκτικό έργο και ακόμα κι αν δε θες επηρεάζεσαι κάπως αυτό, οπότε όταν βλέπεις ότι η σειρά δεν πλησιάζει τα στανταρς που περίμενες βρίσκεις πολύ πιο εύκολα λάθη και μπορεί και ίσως να βγαίνει και αρκετή αρνητικότητα από αυτό. Τώρα για τις άλλες σειρές, μπορεί να μην τυχαίνει να είναι σειρές όπως το Shingeki που επιλέγουν να την παρακολουθήσουν πολύ περισσότερα άτομα απ' ό,τι άλλες άρα αυξάνονται και οι πιθανότητες για συζήτηση στο αντίστοιχο θρεντ. Δηλαδή θα γελούσα αν μου έλεγε κάποιος ότι το Arata Kangatari δεν έχει προβλήματα για να φέρω ένα παράδειγμα, αλλά παρόλο που προβάλλεται στην ίδια σαιζόν με το Shingeki δεν γράφει κανένας στο θρεντ, τι σημαίνει αυτό ότι η σειρά δεν αξίζει να έχει αυστηρή κριτική ή ότι όσοι τη βλέπουν βαριούνται να σχολιάσουν;
    Ιούν 11 2013 16:47
  • Itachi Akatsuki
    Δικιο εχεις ;) Ισως και επειδη ειχε κανει πολυ ντορο πριν βγει να το hateαραν αρκετοι επειδει δεν ητανε οσο καλο οσο το περιμεναν!Εγωδ εν φανταζομουν καμια ιδιαιτερη σειρα ετσι εμεινα ευχαριστημενος, γιατι τελικα ηταν καλυτερο απο οτι το περιμενα!
    Ιούν 11 2013 17:30