Jump to content

Community Status Updates

Photo

Lord Leon → OdyMonaxos

[quote name='OdyMonaxos' timestamp='1371121601' post='628740']Κι εγώ άκουγα ΕΡΤ κι έβγαζα καπνούς. Αλλά δεν γινόταν να κλείσει έτσι. 900 μοιρών στροφή έκανα μόλις το 'μαθα. [/quote]
Jun 13 2013 21:58
  • OdyMonaxos's Photo
    OdyMonaxos
    με το βιβλίο για τη διαφήμιση πως τα πας;
    Jun 16 2013 16:19
  • Lord Leon's Photo
    Lord Leon
    το χω ψιλοπαρατησει, γιατι εχω μπλεξει με αλλα, αλλα κατι μου λεει οτι συντομα θα εχω ΠΟΛΥΥΥ ελευθερο χρονο. Θα σου πω, δε σε ξεχναω.
    Jun 16 2013 16:21
  • OdyMonaxos's Photo
    OdyMonaxos
    Χαλαρά μωρέ, από εξεταστική περνάω κι εγώ.
    Jun 16 2013 16:23
Photo

Tsunade-sama

Βασανίζομαι...
Jun 13 2013 21:09
  • Xa0s's Photo
    Xa0s
    βασανιστειτε μωρα βασανιστειτε...

http://www.youtube.com/watch?v=C-74R1znYiA

και εαν δεν θες να περιμενεισ πηγενε κατεθιαν στο 1.25..

Jun 14 2013 10:55
  • Tsunade-sama's Photo
    Tsunade-sama
    ...όταν σας συλλογίζομαι!
    Jun 14 2013 20:09
Photo

Spaceman

Πλέον με το ετσιθελικό κλείσιμο της ΕΡΤ μπορούμε ελεύθερα να πούμε ότι έχουμε χούντα
Jun 13 2013 19:05
Photo

zoro77 → redpower1989

Απανταω εδω στο ποστ σου για να μην χαλαμε το thread γιατι ξεφευγει η συζητηση. Εσυ μου λες οτι οι μονοι που κοντραρουν τους admirals ειναι οι yonku! Λαθος! Ο marco και ο jozu κοντραραν admiral κι ας μην νικησαν. Οι yonku oχι μονο τους κοντραρουν αλλα μπορουν να τους νικησουν κι ολας. Αυτο προσπαθω να πω. Ο luffy μπορει να κοντραρει αλλα οχι να νικησει. Και δευτερον την συμμαχια δεν την καναν μονο επειδη οι yonku ειναι τουμπανα, την καναν γιατι ο καθε ενας yonku εχει φοβερο στρατο, πολλους allies, και ενα πληρωμα οσο τουμπανο και να ειναι δεν θα μπορει να αντιμετωπισει ολων αυτον τον στρατο! Το ειπε και ο ιδιος ο Law οτι γι αυτον τον λογο χρειαζεται η συμμαχια! Για μενα ο μονος λογος που ο Mihawk δεν ειναι yonku ειναι οτι δεν εχει στρατο! Ειναι μονος του(δεν τον εχουμε δει να χει nakama)
Jun 13 2013 18:07
Photo
Photo

Erisadesu → Sponis

καλά είσαι ζωάκιμ'
Jun 12 2013 23:49
  • Sponis's Photo
    Sponis
    καλά λέμε για να μην κλαίμε...
    Jun 12 2013 23:58
Photo

Fallen_Mpougatsa

Kανένας χριστιανός - ή και άλλης θρησκείας - συνεχίζει να διαβάζει την υπέροχη σαπουνόπερα που λέγεται Gamaran? Οι εξελίξεις είναι πολλές τώρα τελευταία...
Jun 12 2013 22:55
  • Fallen_Mpougatsa's Photo
    Fallen_Mpougatsa
    Tσ-τσ-τσ, το καημένο το wallpaper όμως κάνει με το στανιό character development και κανείς δεν το βλέπει! xD Πάντως ναι, εδώ που είναι φαίνεται πως τελειώνει (ο Jinsuke παλεύει με τον Iori).
    Jun 12 2013 23:39
  • demonicMC's Photo
    demonicMC
    Και ο demonic το βλέπει :D Βλέπω ακόμα λέμε τον Zenmaru wallpaper :P
    Jun 13 2013 09:55
  • Fallen_Mpougatsa's Photo
    Fallen_Mpougatsa
    E κοίτα, επειδή εκεί σε τρία κεφάλαια τέσσερα λύθηκε το arc του δεν έπαψε να είναι τίποτα από ταπετσαρια. Απλώς ο τεχνίτης αποφάσισε να μας δείξει πως της αλλάζει το σχέδιο και τώρα από floral έγινε animal print (you know, the raaaa~ge and stuff).
    Jun 13 2013 11:59
Photo

Anelis

She'd need a cape. There was no getting around that. You couldn't be a superhero without a cape.
Jun 12 2013 21:32
  • Kalamaris's Photo
    Kalamaris
    http://24.media.tumblr.com/tumblr_lvy8kgIb2y1r4sgyqo1_500.png
    Jun 13 2013 19:18
Photo

Itachi Akatsuki

Soul games are EPIC...That simple!!!Prepare to die again, Dark Souls 2 is coming in 2014!Οσοι πιστοι απολαυστε: http://www.youtube.com/watch?v=cELKPankTxg
Jun 12 2013 20:38
Photo

JalexWave → Erisadesu

Έριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! Johnaroc εδώ!!!!!!!!!!!!!!
Jun 12 2013 17:52
Photo

OdyMonaxos → Osama Bin Laden

Γιατί μπριάμ ρε; Οι φακές, τα ρεβύθια και οι μπάμιες δεν κάνουν; :P
Jun 11 2013 23:09
  • Osama Bin Laden's Photo
    Osama Bin Laden
    Βασικά μου αρέσει το μπριάμ. Απλώς το είχε αναφέρει ο Kaiser στο RP που άρχισε τον γύρο :P
    Jun 11 2013 23:31
Photo

1451

Μετρώντας τις στιγμές με τα δάχτυλα.
Jun 11 2013 21:49
  • plotolp's Photo
    plotolp
    good luck!
    Jun 11 2013 22:31
  • 1451's Photo
    1451
    Άπειρες στιγμές, άπειρα δάχτυλα.
    Jun 11 2013 23:00
Photo

Spaceman

Κάποτε έλεγα ότι ο Μαρινακής δεν πρέπει να είναι πρόεδρος στον Ολυμπιακό γιατί τον ξεφτιλίζει με τη συμπεριφορά του. Με όλα αυτά που γίνονται την τελευταία εβδομάδα από τον εφευρέτη της αλητείας το μόνο που έχω να πω είναι ένα μεγάλο συγγνώμη στον Μαρινάκη
Jun 11 2013 19:20
Photo

GhostPrince → Aena

"M.U" To Manga-updates (bakaupdates) ενοούσα ;p
Jun 11 2013 19:12
Photo

Kai → Itachi Akatsuki

Δεν κατάλαβα τότε ποιο ήταν το πρόβλημα στο Shigeki, θεωρείς ότι δεν πρέπει να γράφονται αρνητικά για μια σειρά ή σου κάνει εντύπωση ότι οι περισσότεροι έχουν λιγότερη ανοχή στα προβλήματα της σειράς που βρίσκεις και ο ίδιος;
Jun 11 2013 16:31
  • Itachi Akatsuki's Photo
    Itachi Akatsuki
    *στην τουλαχιστον :P τουλαχιστον ηθελα να γραψω
    Jun 11 2013 16:36
  • Kai's Photo
    Kai
    Δεν είναι τόσο παράξενο αυτό. Καλώς ή κακώς πριν βγει το ανιμε υπήρχαν άτομα γενικά στο ίντερνετ που προετοίμαζαν όσους δεν είχαν διαβάσει το manga για ένα καταπληκτικό έργο και ακόμα κι αν δε θες επηρεάζεσαι κάπως αυτό, οπότε όταν βλέπεις ότι η σειρά δεν πλησιάζει τα στανταρς που περίμενες βρίσκεις πολύ πιο εύκολα λάθη και μπορεί και ίσως να βγαίνει και αρκετή αρνητικότητα από αυτό. Τώρα για τις άλλες σειρές, μπορεί να μην τυχαίνει να είναι σειρές όπως το Shingeki που επιλέγουν να την παρακολουθήσουν πολύ περισσότερα άτομα απ' ό,τι άλλες άρα αυξάνονται και οι πιθανότητες για συζήτηση στο αντίστοιχο θρεντ. Δηλαδή θα γελούσα αν μου έλεγε κάποιος ότι το Arata Kangatari δεν έχει προβλήματα για να φέρω ένα παράδειγμα, αλλά παρόλο που προβάλλεται στην ίδια σαιζόν με το Shingeki δεν γράφει κανένας στο θρεντ, τι σημαίνει αυτό ότι η σειρά δεν αξίζει να έχει αυστηρή κριτική ή ότι όσοι τη βλέπουν βαριούνται να σχολιάσουν;
    Jun 11 2013 16:47
  • Itachi Akatsuki's Photo
    Itachi Akatsuki
    Δικιο εχεις ;) Ισως και επειδη ειχε κανει πολυ ντορο πριν βγει να το hateαραν αρκετοι επειδει δεν ητανε οσο καλο οσο το περιμεναν!Εγωδ εν φανταζομουν καμια ιδιαιτερη σειρα ετσι εμεινα ευχαριστημενος, γιατι τελικα ηταν καλυτερο απο οτι το περιμενα!
    Jun 11 2013 17:30