Community Status Updates

-
elean
Rin-chan
Jul 28 2013 17:17 -
SpeedFreak
νια νια
Jul 29 2013 13:21 -
The Tragic Prince
blerg blerg
Jul 29 2013 18:45

-
mono
>Μαμά ninty
>φασίστες SONY fanboyz
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
Jun 25 2013 09:35

Kai → DoB
Δεν ξέρω αν έχει τύχει να το δεις αυτό https://www.youtube.com/watch?v=BirGn-VpNTE XD

-
Kai
Έχει πιάσει όλη την ουσία του Gintama. Δεν ξέρω ποιος αντικατέστησε ποιον στο βίντεο αλλά ήταν αστείο από μόνο του. Εκεί με τα γυαλιά στον αέρα έλιωσα.
Jun 25 2013 16:06 -
DoB
Εγώ αναρωτιόμουνα μήπως και δεν είναι fanmade, μήπως και κάνανε την τρολιά τα καλόβολα αστέρια που παράγουν το Gintama ή μήπως ο Sorachi βαρέθηκε τελευταία και ήθελε με κάτι να παίξει... Γιατί είναι ΤΟΣΟ in character! Eν τω μεταξύ αυτός/αυτή/αυτό με το κόκκινο φόρεμα και την κόκκινη μοϊκάνα ποιος είναι;;;;
Άντε το δεύτερο βίντεο τώρα, δε θα κάνουμε μισές δουλειές!!!
Jun 25 2013 17:49 -
Kai
Ο Yamazaki είναι.
Jun 25 2013 20:59

Kaidou → reignYOMA
Κατσε γιατι εδω υποστηριξα και το Bleach στο συγκεκριμενο θεμα! Ξαναλεω οτι εκτος οτι ο WB πεθανε στο τελος λογω αυτων των τραυματων το ιδιο το OP οπως και Bleach μας εχει δωσει να καταλαβουμε οτι οι δεν θα περιμενουμε λογικη σε αυτο το θεμα!Οι χαρακτηρες θα υποστουν απιστευτα τραυματα και δεν θα πεθανουν με την καμια!Προφανως εκτος του WB μπορεις να βρεις και αλλες 15 περιπτωσεις βασικων χαρακτηρων που δεν πεθαναν μετα απο απιστευτα τραυματα!Το Naruto στο συγκεκριμενο θεμα φαινεται πολυ πιο γηινο συγκριτικα με πολλα manga(στην πλειοψηφια των χαρακτηρων).Και μετα σου ερχεται η Tsunade που οχι μονο δεν ακολουθει την λογικη του manga αλλα ξεπερναει και πιο τραβηγμενες περιπτωσεις ακομα και απο bleach-OP! Tο πιστευεις ή οχι την ιδια αντιδραση θα ειχα αν εβλεπα τον WB να ζει μετα απο τετοια τραυματα!Το οτι συνεχισε να πολεμαει με μισο προσωπο ειναι λογικο αν λαβουμε υποψη οτι ειχε το παρατσουκλι monster ακομι και με την υπερβολη του OP στο συγκεκριμενο θεμα...

BoredForLife → mono
Μόνο θεά , η δεύτερη προσπάθεια στη σάλτσα την έκανε άψογη^2...Εβαλα και γαλοπούλα και τέτοια και έγεινε τέλεια. Επίσης το american horror story είναι πολύ καλό. So my June program thanks you.

-
mono
Είμαι περήφανη για σένα XD
Jun 24 2013 15:05

Hajime_Saito → Pirate King
Ωραία υπογραφή φίλος. Μόνο που πρόσεξα οτι δε την έκανες crop σωστά, αλλά μην ανησυχείς, στην έφτιαξα! http://i.imgur.com/L3R7lII.png

-
Pirate King
Σε μισω -.-
Jun 24 2013 10:06

-
zennith666
Γιατί μου αρέσει !!!
Jun 23 2013 21:56 -
zennith666
Σχεδιαστικά πάντα γιατί στο game έχω ασχοληθεί τρομερά απειρο ελάχιστα.(Και με την Noel και με το game γενικώς)
Jun 23 2013 21:57

The Tragic Prince → Anelis
να σε ενημερωσω οτι βγικε το ps3 patch για το umineko chiru xD

-
Anelis
Πάει το καλοκαίρι μου ρε γαμώτη μου.
Jun 26 2013 19:33

-
Kai
Είχα προλάβει να δω το μήνυμα και δεν είδα που έγραψες και το Genshiken μετά.
Έλεγα να το δω ολοκληρωμένο το Free. Έχω και κατεβασμένο το Yawara οπότε δε νομίζω να μου λείψει sports anime. Φερ' το αν θέλεις να το δούμε μαζί.
Της Gonzo έλεγες αυτό με το σκυλί; Δεν ξέρω κατά πόσο θα μου αρέσει αυτό.
Στο Makai Ouji θα κάνει φωνή ο Eguchi τώρα το είδα. Αυτό το είχα παρατήσει στο πρώτο κεφάλαιο και τις προάλλες βρήκα τα zip στον εξωτερικό και τα έσβησα γιατί δε θυμόμουν ποιο ήταν.
Αααααααν το μεταφράσουν, φέρε και το Kanetsugu to Keiji.
Jun 24 2013 12:45 -
Kamen Tantei Zura
Gainax είπα.
Γι' αυτό δεν το ανέφερα...αααααααααααααν το μεταφράσουν.
Jun 24 2013 12:55 -
Kai
Γράψε λάθος, μπέρδεψα τα studio.
Ααααν... Καλά δεν ξέρω πώς θα είναι η μεταφορά γιατί είχε και κάτι σκηνές που δεν νομίζω να είναι εύκολο να προβληθούν και το manga ήταν έτσι κι έτσι στα 4α πρώτα κεφάλαια έτσι κι αλλιώς.
Jun 24 2013 13:16

-
Black Rock
so kawaii it hurts my eyes
Jun 23 2013 16:19 -
Black Rock
uggu, you abandoned me, therefore I should leave you
Jul 02 2013 02:14 -
Putin
k
ti
Jul 02 2013 15:32

Black Kaiser → Black Rock
Δεν μπόρεσα να μην παρατηρήσω πως έχεις πολύ γαμάτο πρώτο μισό login name. I congratulate you on this.

-
Black Rock
how about no?
Jun 23 2013 14:02 -
Black Rock
get out.
Jun 23 2013 15:45 -
mono
http://pikof.com/di/E358/its-time-to-stop-posting.jpg
Jun 24 2013 10:20

redqueen → Kai
Καθως εχαψνα κατι εικονες Ηetalia ,ειχα μια ξαφνικη συνειδητοποιηση. O France στoν τελευταιο κυκλο σε καποιες φασεις μοιαζει πολυ τν Rockswell απο το Charisma :P That's why he is fabulous xD

-
Kai
Δεν ήταν τίποτα, σημείωσα απλά την άθλια αλλαγή στο character design και την έλλειψη του υπέροχου σολάριουμ του Rockswell λίγο πριν το σβήσω κατα λάθος.
Δεν την ξεχνάω αυτή την προσβολή, μια μέρα θα το μετανιώσεις πικρά.
Jun 22 2013 20:14 -
redqueen
Μα ναι το σολαριουμ ειναι που κανει τν μεγαλη διαφορα κι οτι εμφανιζεται ολο με κατι σορτσακιαΧΔ
Αχαχαχαχα φοβαμαι τν στιγμη ,απλα να δειξεις ελεος!
ΥΓ θα μας βγαλουν τν πιστη στο HQ!, τς κοβω να πηγαινουν ισοπαλια για να μεγαλωσει το σετ >.>
Jun 22 2013 21:06 -
Kai
Καλά ότι θα ισοφαρίσουν ίσα-ίσα για να μας βγει η πίστη είναι σίγουρο αλλά μ' αρέσει που μέχρι τώρα το πηγαίνει αργά. Πρέπει να έχουμε καμιά 12 κεφάλαια γι' αυτόν τον αγώνα και έδωσε αρκετό χρόνο στους αντιπάλους. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να κρατήσει το επίπεδο και στη συνέχεια όταν θα εφανιστούν νέες ομάδες.
Jun 22 2013 21:24

-
1451
RIP in pieces mousse.
Jun 22 2013 11:12 -
Kamen Tantei Zura
Ωραίο ήταν
Jun 22 2013 14:35 -
Kai
http://www.batoto.net/comic/_/comics/myum-myum-r7799
Jun 22 2013 15:01