Jump to content

Community Status Updates

Photo

Mad_Hatter → Putin

:o αυτό το combo με το cancelled j214D το είχα δει εδώ και καιρό στα videos από τους ιάπωνες masters και όλλο έλεγα να ψάξω πως σκατά γίνεται, και όλλο το ξέχναγα. Τώρα έχει να πέσει κάψιμο στο practise. Θα πάρει βέβαια κάαααμποσο καιρό να μάθω τι είναι optimal Και τι όχι με Haz γιατί lol secondary (και εδώ και με την λ είμαι μέτριος από άποψη combo) αλλά οκ, που θα πάει θα έρθει η μέρα που θα κάνω κάτι παραπάνω από τα πρώτα combos των challenges στα match! sorry κιόλας για την καθυστερημένη απάντηση, αλλά λολ τρεχάματα/διαβάσματα
Jan 14 2012 20:36
Photo

Black Kaiser → DarkElf

:uhh: Άννια, σε ξέχασα. Θα σου τα φέρω αύριο μάλλον, κατά το απόγευμα μετά την εξέταση του micro.
Jan 14 2012 20:24
Photo

Kamui → OdyMonaxos

Βασικά πριν λίγα χρόνια ήμουν κανονικός guitar hero, στο παιχνίδι φυσικά. Όταν ξεκίνησα κανονική κιθάρα έγινα και πάλι guitar noob.:P
Jan 14 2012 20:19
Photo

OdyMonaxos → Kamui

Για λίγα λεπτά πάντως έγινες ο guitar hero του φόρουμ, που προσαρμόζεται σε κάθε απρόοπτη κατάσταση :P
Jan 14 2012 20:17
Photo

Kaidou → saeko busujima

Μπααα,δεν ειναι θεμα προτιμησεων.Μεταξυ των ανιμε που εχεις δει(βλεπε about me),το OP εχει τους δυνατοτερους...Απλως το FT εχει το ιδιο νακαμα power που εχει και το OP και το DB,μονο που το πρωτο το χρησιμοποιει σε σημειο αηδιας.Για να καταλαβεις,δεν γινεται να σαρεσουν οι mages και να λες πως ο δυνατοτερος ειναι ο Natsu,απο την στιγμη που υπαρχει ο WB,που με μονο μια γροθια μπορει να ταρακουνησει τον κοσμο,και να ανοιξει τεραστιες ρωγμες στο εδαφος!!
Jan 14 2012 19:45
Photo

O Tsopanhs

Ο Θιγμένος Φοίνικας
Jan 14 2012 19:34
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

Σε τρία τέταρτα. --> I'm dead. xP
Jan 14 2012 19:32
Photo

iristella → Napster

Μου αρέσουν τα posts σου για το Naruto. <3
Jan 14 2012 19:31
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Που πήγες κι έμπλεξες... Hang in there. :nanana: Σε πόση ώρα τελειώνει;
Jan 14 2012 19:29
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

Άσε...έχω τρελαθεί να μπαίνω εδώ και να σερφάρω μπας και αισθανθώ ότι ο εγκάφαλός μου θα ξαναδουλέψει κάποια στιγμή στο μέλλον, ενώ επαναλαμβάνω "έχω desktop, όχι laptop, μην πετάξεις τίποτα σε κανενός το κεφάλι". Και τώρα μας δείχνει πως να αλλάζουμε γραμματοσειρές...Δεν αντέχω...
Jan 14 2012 19:27
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

The horror. :terror2:
Jan 14 2012 19:21
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

NAI! Είσαι, είσαι μην το επιχειρήσεις, θα είσαι facedesk πριν περάσει το τρίλεπτο όταν θα ακούς οδηγίες του στυλ "πατήστε το μεγάλο κουμπί στο κουτάκι το μεγάλο στα πόδια σας για να ξεκινήσει ο υπολογιστής" αντί να πει "ανοίξτε the goddamn pc!"
Jan 14 2012 19:20
Photo

Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos

Από το ομόνυμο anime Tytania, από novel. Πολύ καλό, εμένα μου άρεσε αρκετά, space opera.
Jan 14 2012 19:16
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Αναρωτιέμαι... αν είμαι απόφοιτος Πληροφορικής/ΗΜΜΥ, θεωρείται δεδομένο ότι ξέρω Word, ή πρέπει να πηγαίνω κι εγώ σε τέτοια βαρετά "σεμινάρια" που παίζει να ξέρω περισσότερα κι απ' τον ίδιο τον διδάσκοντα; Καλή υπομονή σου εύχομαι. :P
Jan 14 2012 19:13
Photo

OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa

Πρώτη φορά τον ακούω.
Jan 14 2012 19:12