Jump to content

Community Status Updates

Photo

Arucard

Εμ αυτό έλειπε να είσαι ο πρώτος που με καλωσόρισε και να μην σου κάνω Invite;) Καλά φίλε αν εξαιρέσεις ότι σε 4 μήνες δίνω πανελλήνιες, τουλάχιστον θα τελειώσω επιτέλους με το σχολείο!!
Jan 15 2012 01:27
Photo

Fallen_Mpougatsa → Dio Brando

Lol, dear Μάριε, καλύτερα να μην ξέρεις τι είναι το φαΐ που λέμε...
Jan 15 2012 01:21
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Aυτό ακριβώς, δεν το χάλασε αλλά δεν το έφτιαξε κιόλας. Ίσως απ'την ανισορροπία που δημιουργήσαμε και οι δολοφόνοι βέβαια να ήταν ότι πρέπει ο κύριος! xD
Jan 15 2012 01:19
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Το παιχνίδι είναι ομαδικό.Μη Δολοφόνοι vs Δολοφόνοι. Απο την στιγμή,που δεν εναρμονίζεται με την ομάδα και δεν βλέπει τί γίνεται,τότε δεν μπορώ να πω,ότι βοήθησε το παιχνίδι.Ίσως δεν το χάλασε,αλλά σίγουρα δεν βοήθησε τους αθώους.
Jan 15 2012 01:04
Photo

jiohnis → Zeroloke

Ωραίος ! Άμα έχεις κάνα θέμα πες μου .
Jan 15 2012 01:00
Photo

Zeroloke → jiohnis

με εφτιαξες τρελα τωρα!! παω να το καεβασω κατευθειαν!!!
Jan 15 2012 00:59
Photo

jiohnis → Zeroloke

Και εμένα τα φτυσε το PS2 , γι'αυτό και στράφηκα στο PC ! Η σειρά είναι κάψιμο τελείως ! Στο 2 θυμάμαι ήθελα να maxάρω τα stats και έκανα συνέχεια strength , magic και defense boost , μέχρι που είχε γίνει τρελό τούμπανο ο Sora (100+ στο καθένα ) . Το Final Mix δεν έχει και πάρα πολλά καινούρια αλλά μόνο και μόνο για το νέο stage που έβαλαν αξίζει !
Jan 15 2012 00:57
Photo

eyl → Anelis

μα ναι, δεν το απορριπτω το manga ακόμα, αν κ φοβάμαι λίγο τον τρόπο υιοθετησης του, αλλλά θα ήθελα κ ένα καλό βιβλίο. αρλεκιν ή έστω ~ αρλεκιν δεν είναι το theme μου σε βιβλία.
Jan 15 2012 00:57
Photo

Zeroloke → jiohnis

ασε ρε τρελα με KH! το ειχα λιωσει το game στο PS2! αλλα απο οταν τα φτυσε το PS2 εχω καιρο να παιξω!! για αυτο με σωζεις τωρα! :P
Jan 15 2012 00:52
Photo

jiohnis → Zeroloke

Κι εσύ fan βλέπω ! Λοιπόν έχουμε και λέμε : Για το patched KH2FM θα χρειαστείς το original iso αρχείο aka το παιχνίδι , το οποίο θα patchαρεις απλά και γρήγορα όπως θα δεις εδώ : [SPOILER][URL="http://xeeynamo.blogspot.com/2011/07/kingdom-hearts-ii-final-mix.html#more"]http://xeeynamo.blogspot.com/2011/07/kingdom-hearts-ii-final-mix.html#more[/URL][/SPOILER] Παίζει και σε τσιπαρισμένο PS2 και σε PC . Στο PC πάντως με το PCSX2 emulator έχει πολύ καλύτερα γραφικά !
Jan 15 2012 00:50
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Kαλά ο συγκεκριμένος δεν το χάλασε αλλά έφαγε τους περισσότερους αθώους! xD
Jan 15 2012 00:47
Photo

Zeroloke → jiohnis

ρε συ να σε ρωτησω το Kingdom Hearts 2 : Final Mix στο PC με English Patch που το βρηκες το κατεβασες?
Jan 15 2012 00:41
Photo

Anelis → eyl

Κοίτα αν δεν περιμένεις να είναι άρλεκιν είναι υπερβολικά περιγραφικό. Αν περιμένεις όμως άρλεκιν τότε είναι σχεδόν ελάχιστες οι περιγραφες... xD Εγώ πάντως το manga θα το τσεκάρω.
Jan 15 2012 00:24
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Κάτι τέτοιοι χαλάνε το παιχνίδι....
Jan 15 2012 00:03
Photo

eyl → Anelis

τέτοιο setting κ το έριξε στη βλακεία? πως τα κατάφερε? κ πολύ γλαφυρά λες, α καλά, σε ευχαριστώ anelis που μου γλίτωσες χρόνο!
Jan 14 2012 23:57