Jump to content

Community Status Updates

Photo

Night Wizard Seal → Dark_Venus

Μαρία-chan! Long time no see! Που χάθηκες ρε ψυχή; Ελπίζω να με θυμάσαι. :P Παλιά μιλάγαμε στο msn all the time, αλλά πια δεν έχω. :hahaha: Κάτι άσχετο. Αγγλική φιλολογία που έχεις περάσει; Αθήνα ή Θεσσαλονίκη;
Jan 19 2012 14:11
Photo

Night Wizard Sealiristella

Από που να πιαστείς να βρεις ένα στήριγμα, μια ελπίδα;!:hahaha: Εντάξει νομίζω πως ξέρεις ότι συνήθως δεν τα σηκώνω αυτά, αλλά είπα να κάνω μια παραχώρηση... [SPOILER][IMG]http://i686.photobucket.com/albums/vv228/Night_Bless/wax-seal-mark.jpg[/IMG] [/SPOILER] *coughs* :P
Jan 19 2012 14:00
Photo

Vagelio → SkullKaizer

Πότε τελειώνει η θητεία?
Jan 19 2012 13:54
Photo

Vagelio → Lucy Heartfilia

O yesh, αυτό ήταν το πρώτο που είχα διαβάσει, το θυμόμουν καλά το καρότο που έσταζε XD. Kαι σήμερα έπιασα το 7ο chapterάκι που το scanlation το είχε ως special και δεν το βρήκα στο animea. Τhanks για την πληροφόρηση, είχα πολύ καιρό να κάψω εγκεφαλικά κύτταρα με ζωάκια bishies. I feel relieved now =ω=
Jan 19 2012 13:35
Photo

iristellaNight Wizard Seal

[CENTER][quote]Yo [COLOR=Magenta][B]dawg.[/B][/COLOR] Να σου πω και το εξής τώρα: νόμιζα ήσουν κοπέλα. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΙΑ![/quote] Σε λέει σκύλο όταν είναι ξεκάθαρο ότι είσαι φώκια. Οι ελπίδες μου γι αυτό το forum εξανεμίζονται. [YOUTUBE]ElWceyQO6_Y[/YOUTUBE] *κοίτα τι βρήκα* [/CENTER]
Jan 19 2012 13:32
Photo

Vagelio → OdyMonaxos

Το να έχεις γνωστούς βοηθάει. Στην αθήνα μένει το μισό σόι οπότε είχα κάπου να πατήσω (άλλο το ότι τους έγραφα μετά από λίγο καιρό γιατί έμεναν μακριά). Και βρήκα σχετικά γρήγορα μια καλή φίλη που με έκανε να νιώθω ασφάλεια οπότε η κατάθλιψη των πρώτων μηνών πέρασε μέχρι το τέλος του Α' εξαμήνου. Οπότε, αν η μόνη μεγάλη ας το πούμε διαφορά με το εξωτερικό είναι η γλώσσα τότε ίσως κάποια στιγμή να γίνει εφικτό. 1,7 είναι σχεδόν άριστα σύμφωνα με το γερμανικό σύστημα βαθμολόγησης; Καλός. Τα σχόλια "μπράβο καταπληκτική δουλειά" προσωπικά δεν με ενοχλούν δεδομένου ότι πολλοί από αυτούς που τα λένε δεν έχουν διδαχτεί ιστορίας τέχνης στο σχολείο, και να την πω την αμαρτία μου, ο εγωισμός ανεβαίνει. Φυσικά και θα προτιμήσω την κριτική άμα ο άλλος μπορεί να την δώσει. Όταν μου λένε ότι πρέπει να βελτιωθεί εκεί και εκεί, πάντα συλλογίζομαι που την έχω κάνει την παπαριά και μου το λένε (δεν μπορεί, κάποιο λόγο θα έχουν). Και αναλόγως πόσο εμφανή είναι τα λάθη τα εντοπίζω πιο γρήγορα ή πιο αργά. Τα λάθη στο σχεδιαστικό κομμάτι συνήθως τα καταλαβαίνω σε σύντομο χρονικό διάστημα όταν μου τα επισημάνουν, και αναλόγως αν προορίζω το σχέδιο για χρώμα, ή είναι ένα απλό γρήγορο σκίτσο μπορεί να κάτσω να το διορθώσω. Και εννοείται πως ότι ακούω και έχω κατανοήσει το έχω υποψιν για τα μελλοντικά σκίτσα. Βρε αθεόφοβε, αυτό το έκανα πριν 4 χρόνια!:hahaha: Θέμε κριτικές και πάτημα αλλά πόσο μπορούν να βοηθήσουν άμα γίνουν στo πρώτo ψηφιακά χρωματισμένο σχέδιο? Εκτός κι αν έχεις να πεις κάτι το οποίο θεωρείς ότι το κάνω λάθος και στα πιο πρόσφατα μου, οπότε go ahead. Γιατί άμα αρχίσω να σου μαζεύω τα λάθη πάνω στο συγκεκριμένο δεν θα τελειώσω ούτε αύριο. p.s.: πάλι καλά που μου θύμισες ότι έχω το da account μου στην υπογραφή. Πρέπει κάποια στιγμή να το σβήσω από την sig γιατί μπαίνω σπάνια πλέον μέσα λόγο πολυκοσμίας.
Jan 19 2012 13:22
Photo

Fandom → Fallen_Mpougatsa

Κάτι μέσα στο κάτι του κάτι με το κάτι ? :P
Jan 19 2012 13:07
Photo

plotolp → Melis_Nin

Καλημέρα! Χαχαχα και εγώ βιβλιοφάγο θα με χαρακτήριζα οπότε σε καταλαβαίνω απόλυτα!:) Και μπορώ να πω πως είναι και δική μου αδυναμία τα αστυνομικά/μυστηρίου μαζί με τα επιστημονικής φαντασίας! Από Αγκάθα Κρίστι που λες, έχω διαβάσει αρκετές μεμονωμένες ιστορίες (οι Δέκα Μικροί Νέγροι είναι ή αδυναμία μου). Αυτός που μου αρέσει ιδιαίτερα όμως είναι ο Κόναν Ντόιλ (Σέρλοκ Χολμς) από τον οποίο έχω διαβάσει τα άπαντα!:riiight: Εκτός των κλασσικών όμως του είδους έχω διαβάσει και αρκετούς σύγχρονους. Γενικά ότι ενδιαφέρον πέφτει στα χέρια μου το καταβροχθίζω:P Μίας και έχουμε κοινό ενδιαφέρον αν θέλεις πρότεινε μου κάποιο βιβλίο. Δεν είναι ανάγκη να είναι αστυνομικό απλά κάτι καλό που διάβασες τελευταία ή κάποιο αγαπημένο σου. Τις τελευταίες μέρες τελείωσα και το βιβλίο που διάβαζα οπότε πολύ πιθανόν να ξεκινήσω το βιβλίο που θα μου πεις άμεσα. Θα με ενδιέφεραν πολύ οι προτάσεις σου!:thatsit: p.s Φυσικά αν θέλεις μπορώ να σου προτείνω και εγώ κάποιος τίτλους. Πες μου τι θα σε ενδιέφερε να διαβάσεις και εγώ με χαρά να βοηθήσω. Feel free to ask me!:thumbup:
Jan 19 2012 11:05
Photo

OdyMonaxos → Vagelio

Τσέκαρα και τη γκαλερί σου και δεν μπορώ, πρέπει να είμαι συνεπής με τον εαυτό μου :P [url]http://nidoqueen4ever.deviantart.com/gallery/9148019#/d1dt9rq[/url] Που είναι το λάθος; :P
Jan 19 2012 10:19
Photo

Fallen_Mpougatsa → Fandom

Α ΟΚ. Πάντως εκεί που σου λέω ή στο εννέα ή στο δέκα είναι απλώς υπέροχο. Γίνεται κάτι και μετά κάτι άλλο και μετά σ'όλο το επεισόδιο προσπαθούν κάτι και εν τέλη αυτό που γίνεται κι έτσι όπως τελειώνει...Άσε. Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ. Άντε, γρήγορα up-to-date για να ναι κι άλλιως μαζί μου με την αγωνία.
Jan 19 2012 10:02
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

T^T Sorryyyyy, τώρα το συνειδητοποίησα. Δε θα ξαναχρησιμοποιήσω τέτοια γλώσσα εναντίων σου, μα πώς μπόρεσα... Κλάυτερα τώρα? ^^
Jan 19 2012 09:59
Photo

Kai → Botsun

:if: Νομίζω πως αυτή τη φορά θα ξεπεράσω το ένα τεύχος επειδή μ' αρέσει το σημείο στο οποίο βρίσκεσαι. Καλός είσαι κι εσύ, Botsun, μου λες για κεφάλαια για να τα φτάσω έχω τόσο δρόμο ακόμα. Μόλις τελείωσα το 12 να φανταστείς. :emptyonexg1: Τουλάχιστον κάνω μικρά και σταθερά βήματα χωρίς να έχω νιώσει την ανάγκη να το παρατήσω ούτε μια φορά. Οπότε κάποια στιγμή θα σας φτάσω. Έχω χάρη που δεν πάει για hiatus.
Jan 19 2012 01:52
Photo

Lucy Heartfilia → Vagelio

o_o πρέπει να είναι στα πρώτα, άαα μάλλον αυτό που έχεις διαβάσει είναι το [URL="http://myanimelist.net/manga/5468/Mori_no_Animal_Company_Anikan"]Mori no Animal Company Anikan[/URL] το οποίο είναι side story, το άλλο έχει 7 yummy chapters :3
Jan 19 2012 01:50
Photo

Botsun → Kai

Όσοι ώρα,μου έγραφες,βγήκε το νέο κεφάλαιο. Θα σου πω,απλώς αυτό και θα με καταλάβεις: :if: Συνέχισέ το και δεν θα απογοητευτείς !
Jan 19 2012 01:35
Photo

Kai → Botsun

Μετά το 290; XD Άντε, καλά, μόλις έφτασα στο 112. Έχω πολύ δρόμο μπροστά μου. Περίμενα εξαρχής πως θα είναι είναι κλασσικό της Jump με όλη την αίσθηση της σονενιάς και ξεδιπλώνεται μέσα από τις σελίδες του, αλλά παρόλα αυτά μπορώ να πω άφοβα πως δεν είναι κακό. Ειδικά αν λάβουμε υπόψιν και το πότε άρχισε να τρέχει, ούτε ανυπόφερτα κλισέ είναι. Έχει μια υπόθεση και τρέχει όμορφα επάνω της. [spoiler] Κρατάω ως θετικό πάντως ότι σου έκανε εντύπωση το character development του Leorio και έχω ελπίδες. Γενικά μου άρεσε σαν οργάνωση. Συμπάθησα τον αρχηγό όχι σαν χαρακτήρα (δεν με τρέλανε) αλλά σαν αρχηγό (ως θέση). Όσο να'ναι σε shonen δεν πετυχαίνω εύκολα αρχηγό που να έχει τόσο άμεση σχέση με τα άτομα της ομάδας του και να βγαίνει και να πηγαίνει μαζί τους σε αποστολή σαν να είναι ίσος τους και να κουνιέται γενικότερα. Συνήθως κάθονται σε μια καρέκλα, δίνουν διαταγές και το παίζουν imba. Νομίζω πως αυτό είναι το καλό του Hisoka. Έχει αρκετά κλισέ πάνω του αλλά δεν τα βγάζει πολύ άσχημα γιατί με τις κινήσεις που κάνει κυλάει και η υπόθεση μαζί (σ' αυτό το Arc τουλάχιστον). [/spoiler]
Jan 19 2012 01:31