Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Fandom
Kαλά καλά. Να σαι κακός εσύ και να μη μάθεις ποτέ την ομορφιά του cosmos, στην οποία με σύστησε η Kai...
Jan 19 2012 17:04
Fandom → Fallen_Mpougatsa
Σου είπα μην παίρνεις ληγμένα ... Εγώ δεν έχω πάρει cosmos , δεν έχω τέτοιο πράγμα μέσα μου .
Jan 19 2012 16:57
Όχι, όχι αυτό. Μην είσαι κυνικός. Το cosmos μέσα σου, τη δύναμη...!
Jan 19 2012 16:19
Dark_Venus → Night Wizard Seal
Είναι ωραία σχολή. Άμα με το καλό μας έρθεις θα σε βοηθήσω σ ο,τι χρειαστείς. Σημειώσεις μαθήματα and so on :D
Jan 19 2012 15:35
Kenobi-sensei → Lord Leon
καλα δε διαβασα μεχρι κάτω αλλά τον ορισμό στην πρώτη παράγραφο :P
οποιοσδήποτε έχει ασχοληθεί ελάχιστα με assembly, λογικα κυκλώματα-codes(grey,IEEE etc) τα ξέρει αυτά
(am i geek?)
οσο για το τελευταίο τι να πω....θα σε φωνάζω Lord Leon η προξενητρα :P
Jan 19 2012 15:35
Night Wizard Seal → Dark_Venus
Ναι. :) Σε λίγους μήνες Πανελλήνιες. Πρώτη επιλογή θα βάλω Αγγλική Αθήνας, ναι.
Καλά την παλεύω μωρέ. Διαβάσματα αλλά ήρεμα πράγματα :) Προσπαθούμε για το καλύτερο.
Jan 19 2012 15:34
Lord Leon → Kenobi-sensei
αυτό που μου στειλες ντε!
[QUOTE]One popular prank is to assign first-year computer science students to either crack or otherwise probe 127.0.0.1. Other variations include service technicians who 'prove' their network's speed and reliability by having customers ping the loopback address. Many anecdotes about the "World's Worse Hacker" performing a DDoS attack, or similar malicious feat, on 127.0.0.1 circulate the Internet.[/QUOTE]
Και ναι, καλυτερα να μην το πεις γιατι υποψιάζομαι οτι ειναι το κρυφο ανεκδοτο της λίστας. Σε φαση, όποιος το βρει, αρχιζουν να βαρανε οι "must get laid" σειρηνες και δε σταματανε με τίποτα. :lol:
χμμμμ μηπως να σας κανω κανα κονε με την F.A.I. ; :orly:
trolololol
Jan 19 2012 15:17
Βλέπω και Vampire Diaries και περιμένω να δω και Saint Seiya. Μη ρωτάς γιατί δεν τη βλέπω ακόμα, για κάποιο λόγο θέλω να περιμένω...να τη δω όλη μαζί σε μια μέρα.
Jan 19 2012 15:17
Dark_Venus → Night Wizard Seal
Φυσικά και σε θυμάμαι!!!! Και πόσο χαίρομαι που με θυμάσαι και συυυυυ!!!
Καλά είμαι, την παλεύω. Εσύ τι κάνεις; Πως πας;
Είμαι αγγλική φιλολογία Αθηνών. Γιατί; Δίνεις φέτος ε; Σκέφτεσαι να μας έρθεις; :D
Jan 19 2012 15:11

This status update has reached the maximum number of replies allowed