Jump to content

Community Status Updates

Photo

Hajime_SaitoKenny

Μου αλλάξατε το χρώμα μου, δεν είμαι αόρατος πια, νιώθω εκτεθειμένος.
Jul 11 2013 12:07
  • Kenny's Photo
    Kenny
    You'll be fine. :P Βασικά sorry που σας είχα αφήσει σ' αυτό το χαζό χρώμα τόσο καιρό. Καιρός ήταν να βάλω το σωστό.
    Jul 11 2013 12:12
  • Hajime_Saito's Photo
    Hajime_Saito
    Mi-minaide kudasai!
    Jul 11 2013 12:17
Photo

Kennyodin

Πριν δύο χρόνια ρώτησα, απάντηση δεν πήρα, ώρα να ρωτήσω ξανά: Τι λέει ρε επιστήμονα, περνάς καλά εκεί ες τας Αγγλίες; :P
Jul 11 2013 10:59
  • odin's Photo
    odin
    Lol, sorry για την καθυστερηση αλλα καλλιο αργα παρα ποτε!

Σε γενικες γραμμες καλα ειναι, αρκει να συνηθισεις τα πραγματα που λειπουν: καλος καιρος, θαλασσα, φραπες, μπακλαβας, σουβλακι και αλλα που φαινονται κλισε αλλα μετα απο καιρο η απουσια τους γινεται αισθητη.

Τωρα απο εκει και περα ειναι και αναλογα την φαση που περνας. Πχ φοιτητης στο Λονδινο εχει το καλο οτι εισαι φοιτητης (με οτι αυτο συνεπαγεται) σε μια τεραστια πολη και θα ερθεις σε επαφη με νεα πραγματα και νεες αντιληψεις σε προσωπικο και επιστημονικο επιπεδο.

Απο την αλλη το να εισαι εργαζομενος στο Sheffield ειναι κατι το τελειως διαφορετικο. Λιγοτερος χρονος, πιο κουραστικα ωραρια, χειροτερος καιρος. Περιεργως, το Sheffield μου αρεσει περισσοτερο απο το Λονδινο, υπο την εννοια οτι και ειναι πολυ πιο αισθητη η εννοια της κοινοτητας μεταξυ των κατοικων και οτι ειναι πραγματικα πολυχρωμη -τα πανκια, οι αναρχικοι και οι nerds περισσευουν, σε αντιθεση με τους νεοπλουτους του Λονδινου που ειναι μια κοψια ανεξαρτητως ethnic background.

Τωρα για να απαντησω στην ερωτηση: Καλη παρεα να υπαρχει και μια χαρα περναμε :)

Εσυ πως πας? Πτυχιο? δουλεια? Καλη παρεα?

PS. Δεν ξερω πως δουλευει αυτο το ρημαδι το profile feed και εν κατεω απο social media οποτε ελπιζω αυτο το μυνημα να μην αυτοκαταστραφει!
    Jul 11 2013 20:38
Photo

didimakia → Night Wizard Seal

Ακους 91.7 RSO ρε τρελε?
Jul 09 2013 16:05
  • Night Wizard Seal's Photo
    Night Wizard Seal
    Τι ακούω; :P
    Jul 09 2013 21:04
  • didimakia's Photo
    didimakia
    αστο, ακυρο :D
    Jul 09 2013 21:32
Photo

GhostPrince → SkullKaizer

Τελικά το αλαξες το νέημ, τώρα το δα ^^ μεγιές! Μετα τον μπύρα, καλώς τον κρανίο : D
Jul 09 2013 14:05
  • SkullKaizer's Photo
    SkullKaizer
    χαχαχαχα ναι :P ε μα μπερδεμα στο deviantart να λεγομαι αλλιως.. αν γινοταν θα το αλλαζα στο deviantart αλλα... εκανα μια βλακια και το εχασα το name...

μπυρα;;; ποιος ονομαστικε μπυρας;

Jul 09 2013 14:16
  • GhostPrince's Photo
    GhostPrince
    αχαχαχ~ δε πειράζει πλάκα έχει κιαυτο :D
    Τoν μαύρο Kaiser ενοω μπύρα : P

Jul 09 2013 14:18
  • SkullKaizer's Photo
    SkullKaizer
    αχαχαχα ΧD δεν πινω συχνα μπυρες οποτε δεν πηγε στο μυαλο μου η kaisser :P

Jul 09 2013 16:54
Photo

Jorg

3enerwsa, to 8ema alla3e teliws. megala zouzounia pou milane ? sovara ? apo ninjas, hunters, Nen Users, phgame sta megala zouzounia ? ti kophke to budget ? aaa tr exei kai ena roz panda hahaha
Jul 09 2013 13:02
  • demonicMC's Photo
    demonicMC
    στα έλεγα

Jul 09 2013 13:16
  • redqueen's Photo
    redqueen
    jorg πρεπει να σε πληγωσε παρα πολυ αυτο το ποστ :Ρ :Ρ
    Jul 09 2013 15:30
Photo

Petran79Dante80

γεια σου φιλε Γιωργο!
Jul 09 2013 11:52
  • Petran79's Photo
    Petran79
    τωρα ειμαι και εγω διακοπες. Αλλα τι θα γινει. Καποτε οταν γερασω, θα καταγερω να απαγκιστρωθω απο το anime.gr. Kαλο καλοκαιρι .περιμενουμε επαναπροσληψη.....
    Jul 09 2013 11:53
  • Dante80's Photo
    Dante80
    Καλό καλοκαίρι μαν, δεν νομίζω να γλυτώσεις τόσο εύκολα από εμάς...XD
    Jul 10 2013 17:07
Photo

demonicMC → Putin

Hey friend! Θα ήθελες να παλέψουμε με τις περσόνες μας και να βιώσουμε την αναζωογονητική δύναμη της νιότης;!
Jul 08 2013 23:31
  • Kamui's Photo
    Kamui
    stop it get along

Jul 09 2013 16:51
  • demonicMC's Photo
    demonicMC
    Nope, δεν είχα καμία απολύτως ιδέα. Πέραν από το αν ήξερα ή όχι, τι σε έκανε να φτάσεις στη κατάληξη ότι είμαι από αυτούς τους ανθρώπους though? Κάτι στη συμπεριφορά μου;

Jul 09 2013 18:16
  • Putin's Photo
    Putin
    Αυτά που λες, ο τρόπος που τα λες. Πολλά κάπως απροσδιόριστα πράματα που είναι δύσκολο να εξηγηθούν και δε βλέπω το λόγο να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία.
    Όπως ξαναείπα πάντως όλο αυτό έγινε λόγω παρεξήγησης μιας και νόμιζα πως ήξερες ότι δεν είχα και πολλή διάθεση αλλά συνέχιζες να με "τσιγκλάς". Αν είναι αλήθεια αυτά που λες τότε ήταν καλοπροαίρετα όλα από τη μεριά σου, το οποίο αν το ήξερα τα πράματα θα ήταν διαφορετικά τώρα μιας και δεν έχω κάποια particular έχθρα απέναντί σου.
    Γενικά οκ δεν ένιωσα άσχημα όταν έγραψα τα παραπάνω αλλά τώρα δημιουργήθηκε μια αρκετά awkward κατάσταση και δεν ξέρω πως να αντιδράσω
    Προσπάθησε όσο γίνεται να ξεχάσεις όσα έγιναν μιας και κανείς από τους δυο μας δεν ήξερε τι πραγματικά συνέβαινε και συνέχισε να με αντιμετωπίζεις όπως θα έκανες και παλιά. Αν δεν τρέχεις σε pstn θα παίξουμε και καμιά περσόνα ξέρω γω λολ

Αν θες τίποτε άλλο pm γιατί είναι ακόμη πιο awkward δημόσια, αν και θα προτιμούσα να μην το συνεχίσουμε μιας και δεν έχει νόημα.
    Jul 10 2013 00:29
Photo

Dante80 → Kagestrife

Καλησπέρες...C: Καλή αρχή στην νέα σας προσπάθεια παιδιά, συνεχίστε έτσι. Το προηγούμενο thread κλειδώθηκε όπως ζητήσατε. Από το καινούριο, δυστυχώς έπρεπε να αφαιρεθούν τα links για λόγους έμμεσης διαφήμισης. Χαιρετούρες...C:
Jul 08 2013 15:23
Photo

Dante80 → Warchief

Σπέρα μαν, ελπίζω να είσαι καλά. Έκανα hide το τελευταίο σου ποστ στο "free" thread, καθώς ήταν ελαφρώς off-topic και ταυτόχρονα μπορούσε να οδηγήσει σε flamebait. Cheers...C:
Jul 07 2013 19:56
  • Dante80's Photo
    Dante80
    Βρε το ξέρω, γιαυτό έγραψα πως "μπορούσε να οδηγήσει", και όχι πως ήτανε. Χαιρετούρες..C:
    Jul 07 2013 20:03
  • Warchief's Photo
    Warchief
    ναι ρε και γι'αυτο ειπα οκ και δεν επιμενω. εδω νομιζουν οτι το φρι δεν εχει κολυμβηση αυτο δε θα παρεξηγουσαν;
    Jul 07 2013 20:05
  • Dante80's Photo
    Dante80
    XD
    Jul 07 2013 20:05
Photo

OdyMonaxos → Dante80

Σ' ευχαριστώ πολύ που φόρεσες το σετάκι!
Jul 07 2013 17:32
  • Dante80's Photo
    Dante80
    >Νο problem man, I quite like it. Θα το βγάλω μετά τους νικητές του διαγωνισμού...C:
    Jul 07 2013 17:33
Photo

tasosaki

πολυ διαβασμα x( ---> πολυ αραγμα :D
Jul 06 2013 23:13
Photo
  • redqueen's Photo
    redqueen
    Axaxa να ειχες παρεα ΧΔ ΑΑ κι εγω θελω να το δω αυτο ( ειναι σχετικα ψηλα σεσχεση με τα αλλα 100+ ) καλο ηταν? Αλιμονο που δν θα εκανε !! Ολως τυχαιςσ οτι βλεπεις εμφανιζετε χΔ Tsuda ? oh wow, a, supporting i know ths feeling xD Αμαν αυτος ο ανθρωπος να παει μια φορα main!!!
    Nichijou is nichijou <3 . Ε σπαστο γτ δν σε βλεπω να αντεχεις , ισως οντως ειναι για ολοκληρωμενες τς Kyoani αλλα δν πολυαντεχω !
    Sket διαβασες?
    Jul 22 2013 12:55
  • Kai's Photo
    Kai
    Λέω ν' ανοίξουμε ένα μνμ να μου λες τι έχεις βγει, είσαι καλύτερη από το mangaupdates, δε χρειάζεται να μπαίνω. Θα το κατεβάσω κι αυτό τώρα. XD
    Από τα καινούργια το Kitakubo το έχεις τσεκάρει; Τα 2ο πρώτα ήταν αρκετά καλά.
    Jul 23 2013 17:43
  • redqueen's Photo
    redqueen
    Οχι δν το ξερω , κι βλεπω κι αρκετα ονγκοινγ? τλκ λεει αν εινα ιπρολαβαινω να το πιασω τωρα πυο επιτελους τελειωσα το ΟΠ ΧΔ
    Aug 19 2013 01:17
Photo

Kamui

Τραβάω τις χορδές της κιθάρας μου για να μην αρχίσω να τραβάω τα μαλλιά μου.
Jul 06 2013 15:42
  • Kamui's Photo
    Kamui
    Αν μου τραβήξεις με δύναμη τα μαλλιά θα αρχίσω να βγάζω εγώ ήχους πάντως, αυτό είναι σίγουρο.
    Jul 07 2013 22:05
  • 1451's Photo
    1451
    Δηλαδή και ο άνθρωπος μπορεί να γίνει μουσικό όργανο.
    Jul 07 2013 23:18
  • Putin's Photo
    Putin
    http://www.youtube.com/watch?v=Fm8nl7ydua0
    Jul 07 2013 23:26
Photo

Itachi Akatsuki

The Last of Us Joel Edition ;)
Jul 06 2013 15:22
  • Hajime_Saito's Photo
    Hajime_Saito
    Captain Katsuura Edition έχει;
    Jul 08 2013 19:39
  • GhostPrince's Photo
    GhostPrince
    http://www.youtube.com/watch?v=aHbntMWpDHs
    Jul 10 2013 03:43
  • Itachi Akatsuki's Photo
    Itachi Akatsuki
    Υou...3:)
    Jul 11 2013 10:15
Photo

BoredForLife → Kalamaris

Well , there goes book 8. Δεν ήταν και τοοοοοσο κακο. Ντάξει τα κομμάτια με την Elayne ήταν >.> Αλλά γενικά αν και δεν μου αρέσει η Egwene καλά ήταν τα κεφάλαιά της και αυτά με τον Rand ήταν άψογα , ειδικά η μάχη με τους Seanchan και το πως την έγραψε , δείχνοντας το πριν και το μετα των δύο πλευρών. Taim μπαστάρδι να πεθάνεις με τις φιδιές σου >.> Και το coolness σου.
Jul 06 2013 01:33
  • Kalamaris's Photo
    Kalamaris
    Fuck yeah και γω!Τι τραβάει και αυτός ο καημένος,όλα τα κακά του κόσμου σ'αυτόν συμβαίνουν.Η σειρά έπρεπε να λέγεται "The 14 volume explanation of why it sucks to be the chosen one" XD
    Jul 06 2013 22:16
  • BoredForLife's Photo
    BoredForLife
    Εχουν αρχίσει να μου την σπάνε τα κεφάλαι Πέριν... Αμα δεν γίνει εντελώς badass όσο δείχνει η εικόνα του b.12 θα πάω να βρω τον τάφο του Jordan , θα τον ανοίξω θα του βαλω φωτιά και θα τον κατουρίσω :[ Ελεος ξερω γω , είναι τόσο αψογος χαρακτήρας και εχουμε μείνει εδω και 6 βιβλία στην Faile. We get it , ειναι περίεργη και omg women in shaldean blah blah blah. Αμαν.
    Jul 10 2013 02:51
  • Kalamaris's Photo
    Kalamaris
    Όλοι οι χαρακτήρες είναι σε παρακμή στην ανίερη τριλογία 8,9,10.Μην ανησυχείς it gets better για όλους.
    Jul 10 2013 22:31