Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark

Nαι μπουπούκι της άνοιξης εσύ μην πάθεις τίποτα. Πφφφ, γέρασα? Ωρίμασα αγαπητέ!
Jan 23 2012 22:43
Photo

Tenshi → Blacker_than dark

Θα σε πετύχω, δε θα σε πετύχω. Θα σου ρίξω ενα [B]GRAND[/B] ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥΥΥΥΥΥΥ!! :P ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Παλιο @#@#@ @#(Θ&*&! φαρδος του κερατά!!! ^^^ (3 eyes ) :P
Jan 23 2012 22:41
Photo

Blacker_than dark → Tenshi

[QUOTE=Tenshi;557053]Παιδιά χωρίς να γίνομαι σπαστικός, απλά το πιστεύω το λέει ξεκάθαρα. Είναι για τα νέα μέλη κυρίως, να συστήνονται και οι παλιοί να τους καλωσορίζουμε. Στις τελευταίες 4-5 σελίδες είναι σχεδόν τα ίδια άτομα και έχουν πιάσει κουβέντα. Όπως είπε και η Fallen_Angel_Itachi, υπάρχουν και τα Visitor Messanges που μπορείτε να μιλήσετε περαιτέρω εκεί. Δεν υπάρχει λόγος να συζητάτε περί ανέμων και υδάτων στο παρών thead! ;) Peace Out![/QUOTE] κανεις προπονηση για οταν θα γινεις μοντ??
Jan 23 2012 22:37
Photo

Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa

ε και τωρα γερασες σαν τον ηρακλη, σε αντιθεση με μενα που ειμαι ακομη μικρουλης...
Jan 23 2012 22:22
Photo

E είπα όταν ήμουν μικρή, δεν τό πα? :P
Jan 23 2012 22:20
Photo

μιλαμε για τοσο προσφατα δηλαδη..
Jan 23 2012 22:17
Photo

Lol, ναι. Τη θυμάμαι την αγάπη σου με το γάλα. Εγώ αναγκαστικά ένα πιάτο δημητριακών το πρωί κι άιντε λίγο το βράδυ. Πάντως μικρή όταν ήμουν το έπινα πολύ μιλάμε! Ένα μπιμπερό ολόκληρο στην καθησιά μου!
Jan 23 2012 22:05
Photo

Trivia Spitting Monster → Kenny

Όντως. Τεράστιος Watanabe (το δικό του, μικρού μήκους Baby Blue το έχεις δει; Μαγεία σε 15 λεπτά), ΑΠΕΡΊΓΡΑΠΤΗ Kanno (ίσως το καλύτερό της soundtrack), αλλά και Keiko Nobumoto! Γιατί κανένας δε μιλάει γι' αυτή τη γυναίκα; Τόσο το Bebop, όσο και το Wolf's Rain, είναι από τα πιο καλογραμμένα shows ever!
Jan 23 2012 21:41
Photo

εν το μεταξυ περα του οτι δεν διαβασα τιποτα απο τοτε( αν και καταφερα να μπω στον κοπο να πλυνω τα πιατα) ,εχω καταναλωσει 1μιση λιτρο γαλα. πιο πολυ συμφερει οικονομικα να βγαινω για καφε...
Jan 23 2012 21:41
Photo

KaiKenny

:unlucky: Δεν ντρέπεσαι; Άρχισες τις απειλές τώρα; Εκμεταλλεύεσαι γεγονότα; Γελάς χαιρέκακα πίσω από την οθόνη του υπολογιστή σου; Αύριο θα ξυπνήσεις θα κοιτάξεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και θα νιώσεις μεγάλες τύψεις γι' αυτό που έκανες. Αλλά θα είναι αργάααα! :nanana: *enter dramatic music* :tensai: Εμείς οι [B][I]πολύ[/I][/B] [SIZE="4"]κουλ[/SIZE] αρχίζουμε με Yami No Matsuei, δεν το τελειώνουμε ποτέ, και συνεχίσουμε με αυτό το έπος, ναι ΤΟ έπος, που λέγεται Faguto! :hero: Θα στο θυμίσω να με μαλώσεις. Θα κρυφτώ πίσω από την μικρή μου αδερφή που θα είναι ο συνήγορος υπεράσπισης.
Jan 23 2012 21:34
Photo

Kai → Trivia Spitting Monster

Το Angel Sanctuary πρέπει να πάρω απόφαση να το διαβάσω κάποια στιγμή, εφόσον έχει τύχει να διαβάσω 1-2 δουλειές της Kaori Yuki και δεν μ' απογοήτευσαν. Έχω ακούσει πολλά και μόνο η περιέργεια κανονικά θα έπρεπε να φτάνει. Για το Paradise Kiss δεν ξέρω αν μιλάμε για το anime ή το manga αλλά μόνο με το πρώτο έχω σχέση, το είχα δει όταν παιζόταν στην ελληνική τηλεόραση. Ειλικρινά πιστεύω πως αν ήταν καλύτερη η ερμηνεία της seiyuu της πρωταγωνίστριας πιθανότατα να μου άρεζε παραπάνω. Είχε κάποια καλά στοιχεία αλλά δεν είναι πολύ του στυλ μου η ιστορία. Για το ΝΑΝΑ έχω ακούσει επίσης καλά λόγια αλλά δεν έχω ιδέα γενικότερα. Στα shoujo να πω την αλήθεια προτιμώ κυρίως comedy (αν και comedy/slice-of-life προτιμώ και γενικότερα). Καλά, έτσι όπως τα έγραψα κι εγώ λογικό ήταν να το παρεξηγήσεις. XD Η αλήθεια είναι πως κι εγώ περίμενα να το αναφέρουν περισσότερο, μιας και άγνωστο πολύ δεν είναι, στο εξωτερικό τουλάχιστον. Έχει μεταφραστεί και στα ελληνικά και έβλεπα πως αρκετά άτομα το ήθελαν. Δυστυχώς το θέμα του "καλού" και του "κακού" είναι κυρίως υποκειμενικό. (:hahaha: Αυτόν τον χαρακτήρα που λες παίζει να τον πήγαινα αρκετά). Αλλά ναι, οι ηρωίδες (και όχι μόνο οι πρωταγωνίστριες) είναι αυτές που δεν την παλεύουν κατά κύριο λόγο. :terror2: Πώς πλακώσαν έτσι οι Bepop fans στα ξαφνικά;
Jan 23 2012 21:27
Photo

KennyKai

Έτσι είσαι, ε; Πρέπει να σταματήσω να σε κάνω παρέα κι εγώ, να έχεις [B]ακόμα[/B] λιγότερους! :kakaka: Φυσικά και θα έπρεπε! Θεωρείται από τα anime που πρέπει να δεις πρώτα-πρώτα, όχι να έχεις τόσα χρόνια στο άθλημα και ακόμα να σκέφτεσαι αν αξίζει ή όχι. :chigau: (Θύμισέ μου να σε μαλώσω και live όταν ξαναβρεθούμε. :P)
Jan 23 2012 21:11
Photo

Trivia Spitting Monster → Kai

Και τι διαβάζω εδώ;! ΑΚΌΜΑ να δεις το Bebop;! Στρώσου τώρα! Να σε βλέπω! :)
Jan 23 2012 21:08
Photo

You are. Bear with it.
Jan 23 2012 21:06
Photo

Trivia Spitting Monster → Kai

Δεν είναι πως δεν έχω δει καλά δείγματα shounjo: αναφέρω ενδεικτικά το manga (γιατί το OVA είναι μια χλαπάτσα και μισή) Angel Sactuary της Kaori Yuki (σαπούνι, αλλά αν ήταν όλα τα σαπούνια έτσι, τόσο βαριά σε χαρακτήρες και με τέτοιο υπόβαθρο, εγώ όλη μέρα τη Ζωή της Άλλης θα έβλεπα!), το Paradise Kiss της Ai Yazawa (αγάπη σε σημείο λατρείας), και ό,τι λίγο έχω δει από τη Nana της ιδίας. Καταπληκτικές δουλειές. (Μετράει το Escaflawne; Έχει πρωταγωνίστρια και πάει σαν κοριτσίστικο παραμυθάκι κι αυτό, με τους ιππότες του, τα δράματά του...) Και μάλλον παρεξήγησα τα όσα είπες για το Trigun. Συγνώμη! Απλά το θεωρώ πιο σημαντικό απ' ότι φαίνεται να είναι αρχικά, και θέλω, όσο γίνεται, να το hyp-άρω (τακτική που ακολουθώ και με άλλα anime). Α, δεν είμαι η μόνη που έχει θέμα με τους πρωταγωνιστές (και τις πρωταγωνίστριες. ΕΙΔΙΚΆ αυτές). Άμα τον άλλο δεν τον συμπαθήσω, γεια σας, δεν την βλέπω τη σειρά σας, κύριε! (Ε, μη νομίζεις, ούτε οι δικοί μου αγαπημένοι είναι υποδείγματα πολίτη... Ο πιο νομιμόφρων της δικιάς μου πρόχειρης λίστας έστησε το θάνατό του για να... μην τον σκοτώσουν!)
Jan 23 2012 21:04