Jump to content

Community Status Updates

Photo

Arucard → GhostPrince

Άργησα λίγο να απαντήσω (μόνο 6 μερούλες μωρέ σιγά το πράγμα ) αλλά ψιλοπνίγομαι αυτήν την περίοδο. Φαντάζομαι και εσύ τώρα με την εξεταστική πάνω κάτω σε ίδια φάση θα είσαι. Καλά αυτό το πράγμα με αυτά τα νομοσχέδια είναι ότι πιο τραγικό έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό!!! Δηλαδή τα άτομα δεν πάνε καθόλου καλά θέλουν να φιμώσουν όλη την κοινότητα του internet σε παγκόσμιο επίπεδο και καλά για να καταπολεμηθεί η πειρατεία, αλλά παπαριές αυτό είναι μια καλοστολισμένη βιτρίνα που την πουλάνε για να ψαρώσει ο κόσμος. Εντάξει το ξέραμε ότι μας παρακολουθούνε και ότι όποιαδήποτε κίνησή μας online καταγράφεται αλλά τώρα μας το λένε και μέσα στην μάπα μας!! Αν και όπως είπες και εσύ μάλλον την γλιτώσαμε, μακάρι δηλαδή γιατί δεν είμαστε τώρα να μας κόψουν και την ελευθερία λόγου στο ίντερνετ. Είναι που είναι κομμένη σε όλα τα υπόλοιπα ας την αφήσουν τουλάχιστον ελεύθερη εκεί. Δίνεις πολλά μαθήματα στην εξεταστική τώρα?
Jan 24 2012 18:16
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Doushita; Χαίρεσαι καημένο; Pupina.
Jan 24 2012 18:14
Photo

iristella → Fallen_Mpougatsa

Sankyuuuu. Well το ξανθιά το ακούω χρόνια τώρα. Ώρα ήταν να κάνω και το forumiako ντεμπούτο μου ως blondie. ΧD To Ai no Kusabi συστήνεται ανεπιφύλακτα btw... ku kukuku
Jan 24 2012 18:14
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Te-dioUPefA[/youtube] Pupina.
Jan 24 2012 18:13
Photo

Fallen_Mpougatsa → iristella

Yeah, I know... (μη ρωτήσεις,είπαμε όλοι είμαστε tsundere για τον Sasuke) Επίσης, ωραίο set!
Jan 24 2012 18:11
Photo

iristellaMaya-chan

Τhank you Και σε σένα το ίδιο. Καλώς σε δεχτήκαμε. :3
Jan 24 2012 18:08
Photo

iristella → Fallen_Mpougatsa

Dammit. >.<
Jan 24 2012 18:07
Photo

Lord Leon → RiDeLub

Koυράγιο και psp. Kaι καλός πολίτης
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

[B]PUPINA![/B]
Photo

iristella → Kenobi-sensei

Thank you. Λέω να αρχίσω να μπαίνω σε Iζνογκούντ mode από τώρα. XD
Photo

iristella → Lord Leon

Ηahahaha so true. Πλέον όλα με αφορούν. Επίσης thank you. Όλοι οι άλλοι με προτιμούσαν με το πράσινο. ;-; Aν και πραγματικός μου στόχος είναι το ροζ
Jan 24 2012 18:06
Photo

Maya-chaniristella

congrats, iri-san :3
Jan 24 2012 18:02
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

Pupina!
Jan 24 2012 18:02
Photo

ice_himeNight Wizard Seal

thanks και καλό μας κουράγιο .
Jan 24 2012 18:00
Photo

RiDeLub → Lord Leon

Οχι :p Βασικά λόγω υποχρεώσεων απέχω από τα πολλά διαδυκτιακά και δυστυχώς και από anime/manga οπότε... Άσε που πλέον δεν θα με βλέπει ούτε το σπίτι μου (hints to his avatar) xD
Jan 24 2012 17:58