Community Status Updates
OdyMonaxos → iristella
Dummie blondie, dummie blondie :P
Πότε κάνεις όμως τις και μαμώ τις μιμήσεις; Όταν λες do you feel lucky, punk? ή όταν κάνεις moderating;
Το πόσταρα στον εαυτό μου ο τρόμπας...
Jan 25 2012 02:04
Night Wizard Seal → OdyMonaxos
Yeap. Btw, σε έκανα πριν γίνω επίσημα :P
Ναι Πανελλήνιες φέτος.
Jan 25 2012 02:01
OdyMonaxos → Night Wizard Seal
Αφού πήραμε προαγωγή είπαμε να κάνουμε και δημόσιες σχέσεις, ε;; Μπράβο για την προαγωγή πάντως και καλά βιτριόλια. Και, πανελλήνιες φέτος;
Jan 25 2012 01:58
GhostPrince → Kenny
ναι οντος..τι λεω αχαχαχα:hahaha:
ελα μας πηρατε προαγωγες και πεσε ο σερβερ :hahaha: (μιας κ δε μπορουσα να μπω oλο το απογευμα για καπιο λογο):oo: (κακιες) :P αντε και καλο ελενχο να χουμε και φετος ^^
also..*we want MoEstrator :3 whats wrong with the new title? αχαχα, Kiddin kiddin xD
Jan 25 2012 01:45
Mike The Great → iristella
Καλησπερα Iri.Μπραβο σου κιολας για το promotion.ΚΑταλαβα,αν ησουν στο forum 16 ωρες(περιπου)τωρα δεν θα ξεκκολας.Καλη σου αρχη και ελπιζω να εχεις υπομονη!!!!!!!!!!!!!!!!
Και απο τι ειδα εσπασες το ρεκορ του Kenny με τα περισοτερα ποστ,οποτε σου αξιζει και με το παραπανω
Jan 25 2012 01:43
iristella → OdyMonaxos
Kαλά πλέον όχι τόσο. XD
Όσο για τον dirty Harry κάνω και **** τις μιμήσεις.
Jan 25 2012 01:38
GhostPrince → Arucard
ελα, τι γινεται ρε? σιγα, κειγω σε παρομια φαση ειμαι οντος...αν κιακομα εργασιες ετοιμαζω προς παραδωση..hu-hu-hu xD εξεταστικη τη τριτη ξεκιναμε (αλλα εχουν διαβασμα καπια μα8ηματα) ναι αστα...και σα μην εφτανε το sopa/pipa μας εμφανιστηκε και το ACTA τωρα που νε πιο τραγικο...τι να πεις..(ασε που το κλισανε και τα megaupload) κιακουντε κιαλα πολλα για free-hosting γενικως..τι να πεις, τα χουνε παιξει, δε πανε καλα >.< ελπιζω να μη το χεσουμε πολυ παντος xD
και πια παρακολοθηση...εδω πηγενανε να βαλουνε bills σ'ολα τα σιτε σκεδον, κατεστραμενοι ;(
να πω την αλη8εια δεν ειναι πολλα τα μα8ηματα(αν κειχουμε πολυ πραμα απο εργασιες) δινω 2 weeks στην ουσια(σκηνο8εσια,σεναριο,photoshop, 3d max, ελευ8ερο, γραμικο, γραφ.κινηματογραφου) εσυ πως τα βλεπεις? διαγωνισματα πρεπει αν χετε τωρα ε? :P (fro ειδικα)
Jan 25 2012 01:37
OdyMonaxos → iristella
Οκ τότε. Μόνο έτσι να μην γίνεις:
[IMG]http://www.gonemovies.com/WWW/Pictures/Pictures/DirtyHarry4.jpg[/IMG]
Είσαι και πραγματικά ξανθιά, σωστά;
Jan 25 2012 01:34
OdyMonaxos → Kenny
Είμαι ο παγκόσμιος πρωταθλητής στη συσσώρευση άπλυτων πιάτων. Είμαστε φυσικοί εχθροί.
Ισχύει η κάτωθι προσφορά;
[QUOTE]Ό,τι θες, άμα το έχω, ευχαρίστως να στο ανεβάσω στο mediafire άμα θες.
[/QUOTE]
Jan 25 2012 01:30
GhostPrince → Kai
αχαχα, ναιι, αυτο το βλεπω κιεγω...πολυ φαση :P και γνεικα κιεγω βλεπω αρκετα απτα on-goin, αυτης της σεασον ¨) μ΄ρεσουν κιοι κομοδιες αρκετα, αλλα το κολημα μου ειναι μετα supernatural, sci-fi, horror αυτων των στυλ :) και με μαφια μ'αρεσουν αρκετα ;p Απαυτη τη σεασον εχω ψιλοκολησει με το "another", αν και δε εχει κα8ολου suspense γαμωτο, παρα ειναι προβλεψιμο xD αν και φαση εχει :P
Το Ayakashi, το εχω δει, αρκετα καλο ειναι, αν και ναι ψαχνω για κατι πιο crazy αυτη τη στιγμη xD Το αλο που ανεφερες δεν το εχω ακουσει, μμμ...8α το τσεκαρω(αν λες οτι ειναι τοσο καλο...χαχα) :hahaha:
Arigatou και για το inv. :D
Jan 25 2012 01:29
iristella → OdyMonaxos
Νο not that blondie. XD Και εννοείται το πήρα σοβαρά. Fangirling is serious business.
Jan 25 2012 01:27
Kain → Vagelio
Δεν είμαι σίγουρος, τα τελευταία χρόνια πάω στη δουλειά με τα πόδια.
Μου φαίνεται όμως πως τουλάχιστον το μετρό κάνει την κυριακή τον διπλάσιο χρόνο να έρθει. Δεν είμαι σίγουρος όμως.
[B]ΕΝΤΙΤ[/B] (ναι, βαριέμαι να το αλλάξω στα Αγγλικά): [URL="http://www.amel.gr/index.php?id=364"]Εδώ[/URL] λέει πως για το μετρό τα δρομολόγια Σαββάτου και Κυριακής είναι ίδια. Για λεοφωρεία και τραίνο δεν βρήκα τίποτα δυστυχώς.
Jan 25 2012 01:27

This status update has reached the maximum number of replies allowed