Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Kοίτα, να σε πω αντικειμενικά μια άποψη: αν και είναι τίνγκα στα bishounen, η ιστορία είναι αρκετά καλή αν και ψιλό-χαμένη μέσα στα πολλά κεφάλαια εφόσον είναι διάσημο και τραβάει κόσμο. Σαν κλασσικό shounen έχει κάπιοα arcs που ναι μεν επαναλαμβάνονται -σώζουμε τα παιδιά και χαιρόμαστε- κάθε φορά έχει καινούργιους κι ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Είναι αρκετά ευχάριστο, πολύχρωμο, έξυπνο και διασκεδαστικό. Εγώ δεν ένιωσα ότι έχασα τον χρόνο μου. Στα δυνατά του σημεία είναι οι χαρακτήρες και ειδικα γιατον τρόπο που αναπτύσσονται οι: Frankenstein, M-21, Regis. Αξίζει.
Jan 25 2012 17:43
Photo

Kamen Tantei Zura → OdyMonaxos

Εσένα ξέχασα να σου απαντήσω! Ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια.
Jan 25 2012 17:40
Photo

KaiNight Wizard Seal

(^-^) Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Να έχεις κι εσύ ό,τι επιθυμείς και καλή επιτυχία φέτος με τις εξετάσεις.
Jan 25 2012 17:38
Photo

GhostPrince → Kai

yee, σιγουρα, ετσι ειμαι κιεγω μη νομιζεις...λιγο απολα βλεπω xDD To another κιεγω ειχε διαβασει το μανγκα...αλλα πριν κανα ετος(εχω μινει αρκετα πισω σιγουρα) αχαχα, αλλα ναι το ανιμε δε λεω μ'αρεσει ωραια αισ8ιτικη, αν και το χουν παρακανει με Moeish designs και horror-superclasic style xD (και ειδικα στο πρωτο επ. φαινοτ;αν πολυ αυτο, τωρα εχει αρχισει και φτιαχνει καπως) :P που καταντα λιγo καπως, παρολαυτα εγω απτα ωραια της σεασον το 8εωρω ^^ ξεκινησα σημερα και το "Νatsume Yuujinchou shi" , μου τραβηξε το ενδιαφερον, ωραιο φαινεται :D χαχα, δεν νομιζω...αλλα οκ τα γουστα σιγουρα παιζουν μεγαλο ρολο :P 8α σου πω γνομη οταν το δω με το καλο :D και ναι στο MAL εχω avatar με houuin kyoooma XDD (same name ofc) ..αλη μια αγαπη το steins'gate που 8α μου μινει για καιρο με τις τοσο πετυχημενες ακιροτητες του:hahaha:
Jan 25 2012 17:38
Photo

Night Wizard SealKai

Χρόνια Πολλά και Καλά Kai-chan! :) Να ζήσεις να σε χαιρόμαστε! Ό,τι επιθυμείς.
Jan 25 2012 17:37
Photo

Black Kaiser → Kaidou

Thanks! :)
Jan 25 2012 17:35
Photo

ZeD → Kenobi-sensei

Nope.. δεν ειπώθηκε/ εννοήθηκε κάτι τέτοιο~
Jan 25 2012 17:32
Photo

Kenobi-sensei → ZeD

[QUOTE=ZeD;557531]ο Ναρούτο Δεν θα είναι ακόμα πιο κτήνος αν έλεγε.. "Kurama, αραξε for the time being...those 6 bijuus are for my breakfast" ??? Έλα πείτε την αλήθεια τώρα... και στο τέλος τους σάπιζε και όλους και πήγαινε και στο μασκοφόρο τρολλά και του έλεγε "παιδάκι...που να την πέταγα και έξω..(την αλεπού πάντα ε!)"[/QUOTE] και σε πείραξε η κάπα?ok πασο
Jan 25 2012 17:26
Photo

Botsun → Kenny

:hahaha: Καλό κουράγιο,στο νέο πόστο σου!
Jan 25 2012 17:20
Photo

ZeD → Kenobi-sensei

Born Poser Die Poser.. O Naruto ήταν από τη στιγμη που γεννήθηκε πόζερος, αφού κουβαλούσε μέσα του ένα ζώο με εννιά ουρές... πώς να μην φορας μια κάπα τουλάχιστο στα 16 σου? ε?
Jan 25 2012 17:18
Photo

Kenny → Botsun

Ναι, αν και είναι αχρείαστη. q: Χθες είχαμε προβλήματα με το server software, αλλά τα λύσαμε.
Jan 25 2012 17:17
Photo

Botsun → Kenny

Παρατήρησες την επίσημη προσφώνηση στην αρχή του μηνύματος,έτσι ; :P Οκ,να υποθέσω γι'αυτό δεν μπορούσαμε να μπούμε χθες στο site.
Jan 25 2012 17:15
Photo

Kenny → Botsun

Reputation level. Ένα παλιό feature που είχαμε απενεργοποιήσει για χρόνια, αλλά σκεφτόμαστε να επαναφέρουμε (τροποποιημένο).
Jan 25 2012 17:11
Photo

Botsun → Kenny

Κύριε Διαχειριστά,καλησπέρα σας. Ρε συ ξέρεις τι είναι,το τετραγωνάκι πάνω από την μπάρα στο προφίλ μου ;
Jan 25 2012 17:09
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Na 3ekinisw to Noblesse ή είναι μούφα ?
Jan 25 2012 17:06