Jump to content

Community Status Updates

Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Thanks,bro! XD Πιστεύω,με την βοήθεια του Cosmos,θα περάσει ανώδυνα η εξεταστική!
Jan 25 2012 18:05
Photo

Kamen Tantei Zura → GkLoc

Πολύ ωραίο σετ! Ειδικότερα η υπογραφή.
Jan 25 2012 18:04
Photo

Kai → GhostPrince

Καλό ήταν το Mawaru, αν και το πρώτο μισό το απόλαυσα πολύ περισσότερο. Ίσως έφταιγε βέβαια που τα 13 πρώτα τα είδα μαζεμένα γιατί το άρχισα μετά από αρκετό παίνεμα από τον Kamui και τον Hanzo. Δεν το μετάνιωσα τελικά που το είδα, μου άρεσε αρκετά, αν και το τέλος μού άφησε ανάμεικτα συναισθήματα. XD Να που καμιά φορά η μνήμη μου δουλεύει!
Jan 25 2012 18:02
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Ναι μωρέ και είναι και τα δύο αυτού του εξαμήνου και με σπάνε τα νεύρα! Ευχαριστώ, ευχαριστώ. Εσύ ξεκινάς στις 6 εγώ τελειώνω στις 3! xD Good luck, bro!
Jan 25 2012 17:59
Photo

GhostPrince → Kai

αχαχα, γουστα :P u should...xD :kill4u: εγω αυτα με τις σεασον, μονο Bleach-naruto μου χουν μαζευτει, αν και δε νομιζω οτι εχασα και πολλα που χω να τα αγκιξω τα ανιμε απτο καλοκαιρι :oo: (bleach και μανγκα) ηταν οντος υπεροχο, απτα καλυτερα ανιμε που χω δει το τελευταιο καιρο, εγω δυστιχως το βλεπω αποταν πρωτοβγηκε, αν και τα ξαναδα αμζεμενα μετα XD (το ιδιο εγινε και με mwaru penguin...αλη ωραια σειρα) :P dont worry, καλα 8υμασε...ναι το χα απο πιο πριν, το χα βρει οταν ειχα διαβασει το αντιστοιχο Visual Novel xD
Jan 25 2012 17:58
Photo

Δύο ;;; Μεγάλη βλακεία.... Καλή επιτυχία! Εγώ ξεκινώ στις 6/2.
Jan 25 2012 17:57
Photo

Lord Leon → Warchief

μεγεια την λαχανιέ μπάρα.
Jan 25 2012 17:55
Photo

Παρακαλώ~! Αχ κι εγώ ακριβώς έτσι είμαι: αυτού του εξαμήνου δεν τα φοβάμαι τα χρωστούμενα τρέμω! Άρχισα την Τρίτη. Τώρα ξαναγράφω την Παρασκευή...δύο. XP
Jan 25 2012 17:55
Photo

Σ'ευχαριστώ πολύ! Η αλήθεια είναι,ότι δεν φοβάμαι τα μαθήματα του τυπικού εξαμήνου,αλλά αυτά που χρωστώ από το πρώτο! XD Εσύ πότε αρχίζεις το μαρτύριο ;
Jan 25 2012 17:51
Photo

Οχο! Μπράβο botsun! Ελπίζω να σ'αρέσει εν τέλη! Και καλή επιτυχία στη εξεταστική αγαπητέ!
Jan 25 2012 17:48
Photo

ZeD → Kenobi-sensei

Εμένα μ'αρέσει ο τυπάς.. απλά θα έπρεπε να ήταν λίγο πιο overpowered έτσι γιατί μπορεί..το chap ήταν μια χαρά καθόλου posersome..
Photo

Fallen_Mpougatsa → Fandom

Well, each their own...I'll keep an open mind (ΟΚ αποκλείεται) Ναι μια χαρά ήταν. Ο σκύλος του όμως ήταν ακόμη καλύτερος!
Photo

Οκ,θα το τσεκάρω μετά την εξεταστική!
Jan 25 2012 17:47
Photo

Kai → GhostPrince

:hahaha: Καλά από moe άλλο τίποτα. Του έριξα μια πολύ γρήγορη ματιά και δεν μ' ενθουσίασε. Αν παρόλα αυτά συνηθίζεται εύκολα, πάλι καλά να λέτε. :emptyonexg1: Μη μου το θυμίζεις το Natsume. Είδα τις δυο πρώτες seasons το καλοκαίρι και ακόμα να πάρω απόφαση να το συνεχίσω. Στο τέλος θα έχω 2 ολόκληρες seasons πάλι μπροστά μου. Υπέροχο ήταν το Steins;gate και ευτυχώς το είδα σχεδόν όλο μαζεμένο, μιας και μου είχαν τύχει διάφορα εκείνο το καιρό και το είχα αφήσει στο 3. Ο Okabe θεός και από τους λίγους πρωταγωνιστές που έχω λατρέψει ποτέ. :hero: Καλά σε θυμόμουν τότε, . Σ' είχα πετύχει αρκετές φορές και μάλιστα αν θυμάμαι καλά, το συγκεκριμένο avatar το είχες πριν καν βγει το Steins;gate (αν δεν ήσουν εσύ ήταν κάποιος άλλος γιατί αναρωτιόμουν από πού είναι). Βέβαια μπορεί να με απατά και η μνήμη μου γιατί δεν είναι και η καλύτερη.
Jan 25 2012 17:46
Photo

Kenobi-sensei → ZeD

dont get it ...μπορεις να εξηγήσεις plz? :)
Jan 25 2012 17:44