Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Fandom
Ααααα, εκεί πήγαινε. Χο χο χο, θα δούμε...-->fabulous hair flip.
Jan 29 2012 20:35
Dio Brando → BloodyPrincess
Αμαν..Αυτα ειναι πολλα...Εγω διαβαζω λιγα και καλα.
Ποσο χρονων εισαι?
Jan 29 2012 20:34
Fallen_Mpougatsa → Dio Brando
+++++++++++ σ'αυτό τόσο πολύ! Τον έχουμε δει μεν αλλά πολύ λίγο δε! Θέλω κι άλλο ασδιστή τρελό επιστήμονα Frank.
Jan 29 2012 20:33
BloodyPrincess → Dio Brando
Naruto,One Piece(το παλεύω),Bleach(επίσης το παλεύω),FullMetal Alchemist+Brotherhood,Bakuman,Death Note,Avatar,D.Gray-Man,Katekyo Hitman Reborn,The Breaker,Rurouni Kenshin,Darker Than Black,Ghost Hound,Pandora Hearts,Pokemom(-_-),Yu-Gi-Oh(-_-),Digimon(-_-),Metabots(-_-),Shaman King,Ao No Exorcist,Mobile Suit Gundam Seed+Destiny,Kuroshitsuji,Tales Of The Abyss,07-Ghost,Another Anime και ΠΟΛΛΑ αλλα....
και εχω αρχίσει και το Hellsing ;)
θες κι αλλα? ;)
Jan 29 2012 20:30
Hanzo → Kai
Εδω εχω αφιερωσει τη ζωη μου στο Prince of tennis game παντως τωρα.
Εχω αρχισει ενα season με...yamabuki χωρις ΚΑΝ τον Akutsu (δεν ηθελε να ερθει, 2 φορες προσπαθησα) και τα παω αθλια οσo και αν μαρεσουν αναπαντεχα το διδυμο jimmies.
Το τερματησα παντως με ενα dream team τρελο (Tezuka,Atobe,Sanada,Fuji,Echizen),εμφανησα το διπλο και το λιωνουμε με αδερφο.Αυτος προσπαθει να παιξει εκει με Shinji αλλα καθως δεν του βγαινει τοσο με καταστρεφει με Rikkai Dai τουμπανα.O Kirihara ειναι απο αλλη διασταση τσατσος.
Jan 29 2012 20:30
Hanzo → Kai
Tι εχεις να πεις για κατι μπιμπλικοειδης τουρουρου ηχους που ακουγονται στο op και κατα καιρους μεσα στα επεισοδια?
Παρε και αυτο
[YOUTUBE]jIbUMCu8lIo[/YOUTUBE]
Κατσε να φτασεις στη δραματικη σκηνη με τα τοστ,τη φανελα και τα νεκρα ματια
Jan 29 2012 20:21
καλά,είναι σίγουρο πως έχει κι άλλα...αφού είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ....μόνο αυτά θα είχε? ;)
και εννοέιται πώς δεν έχω δει μόνο αυτά...θες να σου πώ μερικά? ;)
Jan 29 2012 20:11
Fandom → Fallen_Mpougatsa
Δεν κανόνισα τίποτα , αλλά πολλά μας τα λες για το Tichu και πρέπει να σε περιλάβω .
Jan 29 2012 20:06
Dio Brando → Fallen_Mpougatsa
O Frank,ειναι γαματος..Πρεπει να να τον δουμε περισσοτερο ως σαδιστη.
Jan 29 2012 20:04
Fallen_Mpougatsa → Fandom
Άντε πες το και τρόμαξα και λέω που μπήκα και δεν το κατάλαβα.
Χωρίς πλάκα τώρα, κανονίσατε κάτι μέσω του site? Γιατί αν με βολεύουν οι ώρες ψήνομαι.
Jan 29 2012 20:00
Fallen_Mpougatsa → Dio Brando
Χα χα, τώρα που το λες έτσι ναι μοιάζουν αρκετά. Αλλά καμία σχέση σε άποψη χαρακτήρα. Κι επειδή το χω ακόμα φρέσκο μου φαίνεται περίεργο! xD
Καλά καλέ δε σε είπα να πας να το δεις. Απλώς σε πληροφορώ σε περίπτωση που πας να το κάνεις.
Jan 29 2012 19:59
Fandom → Fallen_Mpougatsa
Για Tichu στο site , όχι τώρα απλώς στο ανακοινώνω να το ξέρεις .
Jan 29 2012 19:58
:stubborn: νταξει!νταξει! :hot: ;)
νομιζω οτι ακουσα αρκετα(να μην χασω το ενδιαφερον... ;) )
αλλα τελιοοοοο !!!! :awww:
Jan 29 2012 19:57

This status update has reached the maximum number of replies allowed