Community Status Updates
Tenshi → Fallen_Mpougatsa
Έλα! Σε πιο program? Το BrettwspielWelt or Tichu online?
Jan 29 2012 22:08
zennith666 → Botsun
LOL!!
Bασικά πιστεύω ότι αξίζει και ο skull απο KHR αρκετά !!!(Τώρα τον θυμήθηκα τον αθάνατο βλάκα)
Jan 29 2012 22:05
Kamen Tantei Zura → Kenny
Είχες καιρό να μου δώσεις κάτι να ακούσω ε; :hahaha:
I like it. Thank you, Kenny.
Τα περισσότερα από αυτά που μου δίνεις πάντα μου αρέσουν.
Jan 29 2012 22:04
Hanzo → Kai
Aκου να ζηλεψεις.
Στο season διαλεγεις εναν αρχηγο αρχικα ξερω γω.Πχ με τον Τezuka η τον Atobe που εχουν τεραστιο rep παιρνεις σχεδον οποιον θες και καταστρεφεις καθε ομαδα στον δρομο σου.Αλλα δεν εχει πλακα ετσι.Ας πουμε ειχα παρει Akutsu αρχηγο την πρωτη φορα και δεν ερχοταν κανεις εκτος απ τον...Dan που ειναι και παικταρας και ο Kawamura ηρθε με τη δευτερη γιατι με λυπηθηκε.Δεν πηγαιναμε πουθενα ετσι οποτε το αφησα
Μετα αφου φτιαξεις ομαδα εκπαιδευεστε και κανετε practice matches,βολτες στην πολη για μποουλινγκ και τετοια,μεχρι να ρθουν οι Nationals.
Αλλα ναι το διπλο ειναι το τερμα εθιστικο.Ο αδερφος παιρνει κατι τεχνικους ετσι με κολπα.Εγω προτιμω τους βαρετους με καλα service και smashes (Momoshiro,Ootori).Nα ακους εκει τον Shishido να φωναζει "Makasero Choutaro!" εν μεσω αγωνα.Γενικοτερα στις φωνες εχουν κανει αψογη δουλεια και εδω με διαλογους και ατακες ιδιους με τη σειρα.
Jan 29 2012 22:03
Botsun → zennith666
Δεν πειράζει....
Αν δεν βρεις,δες το School Rumble,μπας και σου'ρθει καμιά ιδέα!! ;)
Jan 29 2012 22:02
zennith666 → Botsun
Ελά ρε γιατί!!!Αφού βρίσκει πάντα τις πιο άκυρες στιγμες να μιλάει για ψάρια!!!
Τώρα πέρα από την πλάκα είναι ο μόνος που μου ήρθε στο μυαλό μου εκείνη την ώρα.Δεν ξέρω έχω κολλήσει!!!Ίσως αργότερα βρώ κάτι καλύτερο!!
Jan 29 2012 21:58
Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura
To δεύτερο το σβησα έχεις δίκιο. Το άλλο δεν το σβήνω, μ'αρέσει xD
Jan 29 2012 21:58
Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa
Καλύτερα να το έγραφες σε vm :p Και τα δύο ποστς σου θεωρούνται spam στο anime pictures trivia.
Άρα δεν σε πρόλαβε :p Απλά το είδε πιο νωρίς από εσένα.
Jan 29 2012 21:55
Botsun → zennith666
[QUOTE=zennith666;558946]Happy από το fairy tail!!! Τις καλύτερες ατάκες έχει το γατί!!![/QUOTE][IMG]http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/187/161/1318805045001.jpg[/IMG]
Με απογοητεύεται,monsieur..... :P
Jan 29 2012 21:53
Kenny → Kamen Tantei Zura
[youtube=PJlyvV7zNx0]Tommy Emmanuel - Sanitarium Shuffle[/youtube]
Jan 29 2012 21:47
BloodyPrincess → Dio Brando
σιγα που ειμαι μικρη :P
κοιτα ποιος μιλαει!! χαχχαχαχ :hiding_something:
Jan 29 2012 21:44
Kai → Hanzo
Καλά, ειδικά οι ήχοι στο μισό του επεισοδίου τα σπάνε. Είναι σαν comic relief.
[QUOTE]Κατσε να φτασεις στη δραματικη σκηνη με τα τοστ,τη φανελα και τα νεκρα ματια[/QUOTE]
:hahaha: Τι λες τώρα; Με βλέπω να το τελειώνω μέσα στην επόμενη βδομάδα!!!
Κατ' αρχήν... αυτή τη στιγμή ζηλεύω και μάλιστα πολύ. Αλλά, τους κάνεις πρόσκληση κι αν θέλουν έρχονται; Πώς πάει το θέμα;
[QUOTE]Αυτος προσπαθει να παιξει εκει με Shinji αλλα καθως δεν του βγαινει τοσο με καταστρεφει με Rikkai Dai τουμπανα.[/QUOTE]
Να πεις στον Great General πως έχει γούστο, ειδικά για την πρώτη επιλογή και να μην ανησυχεί, κάποια στιγμή θα του βγει.
Btw, ρίξαμε μια ματιά στο manga του PoT αυτές τις μέρες με τη Zura. Μιλάμε στη συνέχεια θα ζήσουμε επικές στιγμές. Αν δεν το έχεις τσεκάρει, δεν μπορείς να φανταστείς τι έρχεται! :hahaha:
Jan 29 2012 21:42

This status update has reached the maximum number of replies allowed