Community Status Updates

GhostPrince → Duderlady
konbanha~ arigatou για το f.request ^^ και καλώς ήρθες στη κοινότητα :DD

-
Duderlady
Καλώς σας βρήκα!!!
Sep 03 2013 20:51 -
demonicMC
γεια
Sep 05 2013 21:19

-
Anelis
Best pony ever. Ώρες ώρες μου λείπουν οι εποχές που την είχα και εγώ avatar.
Sep 03 2013 19:24 -
Regina
Α, ωστέ εσύ δεν την συμπαθείς απλά, την λατρεύεις! Ναι είναι το καλύτερο πόνυ αλλά πολύ φοβάμαι πως αυτή την άποψη την μοιραζόμαστε εμεις οι 2 και άντε κανας random τρίτος...Η φρενίτιδα ξεσπά όταν τα ονόματα rainbow dash και fluttershy βγαίνουν στο προσκήνιο...
...ή τουλ αυτή είναι η εντύπωση που μου δίνεται. Κι οσο για το avatar if you miss her that much, you know what to do...
Sep 03 2013 20:00 -
Anelis
Βασικά εγώ απ' ό,τι έχω καταλάβει η Pinkie Pie είναι η fan favorite αλλά οκ, για χάρη της Pinkie I don't mind following the herd. <3
Sep 03 2013 20:07

Anelis → Tea-chan
Νταξ' απλά τέλειο το νέο αβα, το είδα και άρχισα να γελάω δυνατά. Μεγειές

-
Kalamaris
Hear,hear!
Sep 02 2013 17:16 -
Tea-chan
Thank you, thank you! Κι ας μοιραστώ αυτό μαζί σας... http://kiwadraws.tumblr.com/post/57459140649/did-anyone-say-swimming-titans
Sep 02 2013 18:31 -
Anelis
ahahahhahahahhahahaha
Το κερασάκι στην τούρτα ο κέρσορας παπάκι. Με αποτελείωσε.
Sep 03 2013 19:07

-
Vagelio
Λες να γίνω διάσημη στο youtube ως hater του animecast; XD Ππέρα της πλάκας, αν είναι πολύ εύφλεκτο για το φόρουμ don't hesistate to delete it, θα στενοχωρηθώ αλλά θα το ξεπεράσω σε τρεις μέρες.
Sep 02 2013 02:08 -
iristella
blah blah blah feminism, blah blah blah gendershit blah blah blah ...OH MY GAWD NIPPLE!!!!
Δεν το βρισκω flame inducing μονο και μονο επειδη ειναι αυστηρο tbh. Αν εβρισκα προβλημα θα στο ελεγα. Εχουμε ξεκαθαρισει οτι περα απο τα μπραβο η κριτικη οταν συνοδευεται απο επιχειρηματα ειναι το ιδιο χρησιμη.
Sep 02 2013 02:11

redqueen → Kai
HQ 72 Ε-κ-λ-α-ψ-α ! Ξεφτερια ολοι ενας κι ενας :Ρ Χρειαζομασταν ενα τετοιο κεφαλαιο!!

-
Kai
Ναι, ήταν διασκεδαστικό.
Sep 02 2013 06:32 -
redqueen
Εξε''πληγαν ,παντα νομιζα τν Τομπιο για κανα φυτο κι γενικα το στυλακι που χει στο γηπεδο but το he is not breathing '' μου αλλαξε καθε αποψη :Ρ
ο Ηινατα ειναι απλα beyond hope κι ο Tsukishima αποδεικνυει οτι τα μεγκανε ειναι σχεδον παντα εηυπνα ... μπραβο το παιδι μου :Ρ
Sep 02 2013 09:49 -
Kai
Ήταν καλό που έβαλε τον Kageyama να είναι αδύναμος σε αυτόν τον τομέα. Ο άγραφος κανόνας που θέλει χαρακτήρα με πρωταγωνιστικό ρόλο τέλειο σχεδόν στα πάντα είναι κουραστικός και στο κάτω-κάτω δεν είναι απαραίτητο να συμπεριφέρεσαι σαν χαζός και να μην τα παίρνεις γρήγορα για να μην τα πηγαίνεις καλά στα μαθήματα έχει καταντήσει κάπως γελοίο τόσο υπερβολικά και τόσο συχνά που το συναντάς πια. Ο Tsukishima στο έβγαζα αυτό το σνοπ/είμαι καλύτερος από εσένα από την αρχή, δεν με εξέπληξε καθόλου. Περιμένω τη συνάντηση με Nekomata για να δω την επανασύνδεση του Tanaka με τον πετεινό (συγνώμη δε θυμάμαι το όνομά του τώρα), αυτό θα έχει πλάκα.
Sep 02 2013 15:27

Kalamaris → Anelis
Spoiler:
Του ρου ρου ρουμ,κλικ κλικ,του ρου ρου ρουμ,κλικ κλικ,του ρου ρου ρου,του ρου ρου ρου,του ρου ρου ρουμ κλικ κλικ :3

-
Kalamaris
Oh also,αγάπησα το night of the living dead!Το 28 days later το ψιλοβαρέθηκα όμως...
Sep 01 2013 23:21 -
Anelis
Τι τέλειο!
Καλώς λοιπόν κοίτα, υπάρχουν 2 "remake" του Night of the living dead. Το ένα είναι εξαιρετικό και το άλλο είναι απαίσιο, μην το δεις ποτές! Δες αυτό του '90 του Savini (ο οποίος είναι ο go-to guy του Romero in all things gory special effects) και μετά πιάσε και τα άλλα του παππού Romero.
Μετά το Night πάει το Dawn (το οποίο έχει ένα εξαιρετικό remake που είναι από τις αγαπημένες μου ζομποταινίες -πολύ διαφορετικό από το αρχικό, δες τα και τα δύο), το Day (από τα λιγότερο αγαπημένα μου της σειράς αλλά αξίζει, το remake μην το κοιτάξεις καν, απαίσιο), το Land (δε μου άρεσε αλλά δες και πες), το Diary (το οποίο άρεσε σε ελάχιστους αλλά εγώ το αγαπάω) και τέλος το Survival το οποίο είναι μεν κακό αλλά έχει μερικά ωραία κομμάτια.
Και με αυτά τελειώνεις με τον μπαμπά Romero και το "legacy" του και σου λέω για πιο ενδιαφέροντα πράγματα αν αντέξεις αυτά τα βασικά.
Sep 01 2013 23:42 -
Kalamaris
Coool.Will watch :3
Sep 02 2013 11:49

Kamui → goodluck
Καλή... τύχη με την παραμονή σου στο φόρουμ. Σου δίνω ένα ακόμα λεπτό.

-
Dante80
Pretty accurate guess there...
Sep 01 2013 16:20 -

-
-
Mad_Hatter
thank you very much
Sep 01 2013 16:37

-
Itachi Akatsuki
Αστονα τον φλωρο εκει που ειναι σου λεω.Noctis φορ εβερ!
Οχι πλακα κανω γαμματος ειναι και ο Squal.Αλλο πραμα ο Noctis ομως!
The proof: http://www.youtube.com/watch?v=kuWmF0uBgqQ
New FF's most badass character is here to stay madafackas.
Aug 31 2013 23:10 -
GhostPrince
ts ts ts, Noctis existence is copyrighted by Cloud Strife.
http://www.youtube.com/watch?v=axfFbGZ68nI
Aug 31 2013 23:48 -
Itachi Akatsuki
Αδελφακια
http://fc03.deviantart.net/fs71/i/2013/016/2/c/noctis_versus_cloud_by_jaguna-d2hla2n.jpg
Sep 01 2013 00:02

GREEK
Hello guys I have being to a Greek island for holidays and I had realy fun!!!!

-
Putin
i speak iglik helo
Aug 31 2013 22:22

-
Keito
Ευχαριστώ πολύ :3
Aug 31 2013 18:34

-
Kenny
Σταμάτα να αγοράζεις δίσκους των Porcupine Tree και αγόρασε μια βάση με ανεμιστήρα - problem solved!
Sep 03 2013 11:17 -
Keito
Αγόρασα καιτο So F**king Rock live χθες, πέρα από wilson things, δεν κατάφερα να αντισταθώ. Ο ανεμιστήρας θα πρέπει να περιμένει λιγάκι ακόμα XD
Sep 03 2013 12:27 -
Kenny
Καλά, άμα τον αγοράσεις αυτόν τον ανεμιστήρα ποτέ σφύρα μου.
Sep 03 2013 14:03

zennith666
back to Lamia. Άντε να περάσει η κωλοεξεταστική γιατί δεν μπορώ να τελειώσω τα ongoing επεισόδια που μαζεύτηκαν.

-
Keito
Α το βρήκα! Έστειλα, έτσι;
Aug 31 2013 14:29 -
mono
Έστειλες καμάρι μου!
Aug 31 2013 14:37 -
Keito
:>
Aug 31 2013 14:45