Community Status Updates

Kenny → Black Rock
Πριν λίγο έπεσα πάνω σ' αυτό στην τύχη, και είπα να το μοιραστώ: http://img89.imageshack.us/img89/4260/xz4t.jpg

-
-
Kenny
Καλά, το τραγούδι, και όλο το soundtrack, και όλη η ταινία βασικά, είναι απόλαυση.
Sep 09 2013 17:58 -
Black Rock
Σήμερα μου έφεραν και την αφίσα από την ταινία και είναι πραγματικά unchained
Sep 09 2013 22:36

-
demonicMC
Οκ, θα το σκεφτούμε
Sep 09 2013 22:12 -
GhostPrince
tsun tsun¬
Sep 09 2013 22:16 -
demonicMC
anpantsun
Sep 09 2013 22:16

-
plotolp
Ααα τώρα διάβασα το black hole! Μάλλον εννοείς που δεν σε βοηθάνε με αυτό που ρώτησες. Χαχα ότι νάνε κατάλαβα! Νομίζω ότι μάλλον είναι λίγο "προσωπική" ερώτηση και ίσος για αυτό δεν σου έχουν απαντήσει σχετικός..
Dec 29 2013 01:24 -
SpeedFreak
ισως μου απαντησεις εσυ))
Dec 30 2013 12:42 -
plotolp
Από εμένα εννοείτε πως έχεις κάθε βοήθεια, αλλά για να πω την αλήθεια δεν με είχαν απασχολήσει ποτέ η αποτριχωτικές μηχανές για όλο το σώμα!χαχαχα
Προσωπικά έχω μονάχα μια ξυριστική/κουρευτική μηχανή που είχα τσιμπήσει κανένα 15 ευρώ από το supermarket και την οποία δεν την έχω χρησιμοποιήσει πότε για κούρεμα, παρά μόνο για κανένα ξύρισμα όταν βαριέμαι το ξυράφι!Μάλλον δεν είναι αυτό που ψάχνεις!
Πάντως η συμβουλή μου είναι να το ψάξεις άμα είναι να πάρεις καλή (ρώτα και αλλού γιατί η κοπελιές του forum μάλλον δεν μοιράζονται τα μυστικά τους!χαχα), γιατί 70 ευρώ δεν είναι και λίγα..
Dec 30 2013 15:57

-
Hajime_Saito
This world lacks Lycopene.
Sep 08 2013 15:45 -
SpeedFreak
for sure
Sep 08 2013 15:51 -
GhostPrince
Μετά απαυτό το σόνγκ για κάποιο λόγο θέλω να φάω μια γαβάθα με ντομάτες...
Sep 08 2013 23:19

Gilmaru
"Everyone is a genius. But, if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid." -Albert Einstein

-
-
Gilmaru
Τελευταία κάτι έχει γίνει και δεν βλέπω ειδοποιήσεις και τις παίρνω χαμπάρι ένα μήνα μετά (μπορεί και να έχω αρχίσει να τα χάνω). Καλά τα πάει το καρχαριάκι γι αρχή πάντως. Λίγο άμπαλο βέβαια, αλλά που ξέρεις, με τέτοιο υπερβάλλοντα ζήλο μπορεί στο τέλος να κυνηγάει και πιθίκια στα δέντρα.
Oct 04 2013 23:17

-
OdyMonaxos
Μη μιλάς άσχημα για τη μητέρα μου σήμερα. Γιορτάζετε.
Sep 08 2013 17:10 -
Maffy
Den eipa tpt gia th mama! To ekopsa! Sunh8ws lew "son of a fish" giati akougetai pio wraio 8|
Xronia ths polla btw <:
Sep 09 2013 00:51 -
OdyMonaxos
Διχασμένη προσωπικότητα είσαι ρε; Άλλα λες εδώ κι άλλα λες αλλού! XD
Sep 09 2013 00:56

-
Kai
Μόνο από αυτό φαίνεται πόσο προσεγμένη είναι η σειρά, δεν υπάρχουν τυχαίες στυλιστικές επιλογές.
Επίσης στην πρώτη εικόνα βλέπουμε και τον L-Elf ένα ξεχωριστό κουστούμι σε βαθύ, βασιλικό μπλε χρώμα που θα φορεθεί πολύ φέτος ανάλογο με τη νέα του θέση στην στρατιωτική ιεραρχία. Πιθανότατα να έχουν αποκτήσει και σημαία σε μοβ και μαύρο χρώμα και να έχουν ως εθνικό ύμνο το Chingle Bells.
Sep 09 2013 15:18 -
Kamen Tantei Zura
χαχαχαχαχα
Sep 09 2013 15:29 -
Jorg
τέλειο
Sep 15 2013 02:58

OdyMonaxos → GhostPrince
Αυτό το σετ μ' εξουσιάζει. Γιατί μου το κάνεις αυτό;;;!!! XD

-
OdyMonaxos
Αν νιώθεις καμιά φαγούρα, ευχαρίστως να σε ξύσω φιλαράκι. Our blades are sharp!
(δεν βλέπεις GoT, ε; )
Sep 08 2013 16:39 -
GhostPrince
Θελω καιρο να το αρχισω ρε γαμώτο, αλλα δε βρήσκω τον χρόνο ~.~ όλο κάτι θα μου τύχει η θα κόλησω με κάποιο ανιμε και θα το ξεχάσω, ειναι και που βλέπω δύσκολα αμερικανικες σειρες
Καλα που μου το θύμισες όμως, μπας και το πιάσω τώρα (που κολοβαράω μεχρι να ξεκινίσει η σχολή) και δεν έχει ξεκινίσει η φθινοπορινή σεζόν των άνιμε <3
Sep 08 2013 16:45 -
OdyMonaxos
Αφού σε τρώει η περιέργεια να γνωρίσεις και τον κύριο της προηγούμενης εικόνας και τι θα κάνει στο τομάρι αυτού του υπέροχου πάντα
Sep 08 2013 16:54

-
Itachi Akatsuki
Χεχεχε οκει, οκει, σουιτχαρτ
Sep 07 2013 17:40

-
GhostPrince
dzitital druuugz bring hapinezz~
Sep 07 2013 14:04

Kai → redqueen
Fabulous characters should be voiced by fabulous people http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Random/Random%20Screens/faaabulous_zps261d72a2.gif

-
Kai
Ίσως θέλει να μας πει ότι για να γίνεις καθηγητής πρέπει να έχεις κάποιο πρόβλημα, δεν ξέρω. XD Η άλλη η καημένη που εξηγούσε στη Himeko και κετέληξε να ζητήσει και συγγνώμη στο τέλος... τη λυπήθηκα.
Λέω να το πιάσεις. Πιάσ' το και ολοκληρωμένο, τελειώνει έτσι κι αλλιώς.
Είχε πολύ καλές σκηνές στα τελευταία κεφάλαια, τους είδαμε στο σχολείο, είχαν και ατάκες και επικές επικές αντιδράσεις. Παίζει να είδα και πρώτη φορά τριτοετείς να ετοιμάζουν το έδαφος για την επόμενη χρονιά.
Sep 14 2013 06:35 -
Kai
Lol, βγάλανε και καινούργιο SKET και ήταν ό,τι να'ναι.
Sep 14 2013 06:46 -
redqueen
Εγω μια φορα νιωθω περηφανη πυο θα γινω (αν γινω ) καθηγητρια , τα προβληματα μοτ θα χουν μια εξηγηδη:Ρ Ναι ρε παιζει να ηταν κι η μονη νορμαλ στο σχολειο χΔ
Ισχυει κι απο πλευρας μανατζερ κι απο τς λιγες φορες πυο φευγουν αλλα με σκοπο να συνεχισιε το κλαμπ !!!!
Α παωνα το διβασω χΔ
Sep 15 2013 19:16

Itachi Akatsuki
http://www.youtube.com/watch?v=eJO5HU_7_1w And Dr.Dre said...NOTHING YOU IDIOTS Dr.Dre is dead he's locked in my basement!Καιρο ειχα να το ακουσω!Ποσο ευχαριστα χαζοχαρουμενο ειναι αυτο το τραγουδι?

-
-
Itachi Akatsuki
Tρελα ειναι και αυτο αλλα οχι τοσο "χαζοχαρουμεο" οσο το Real Slim Shady!Καλα γαμματο ειναι ουτως η αλλος Dr.Dre ειναι αυτος!
Sep 08 2013 13:55

mono → neo7101
Hi! Θα σε παρακαλούσα πολύ να χρησιμοποιείς κάποιον greeklish converter μέχρι να ξαναμπορείς να γράφεις στα ελληνικά. Για παράδειγμα αυτόν http://greeklishconverter.vangos.eu/ αλλά με ένα γρήγορο search στο google είμαι σίγουρη ότι μπορείς να βρεις και άλλους. Σε ευχαριστώ πολύ :3

-
neo7101
:/ to kserw oti einai enoxlitiko alla eipa epidi den einai monimo to probmima na min enoxli toso... ok 8a kanw apoxi kana 2 bdomades mexri na teleiwsei i eksetastiki...
Sep 06 2013 14:15 -
mono
Δεν χρειάζεται να κάνεις αποχή. Όπως σου είπα μπορείς να χρησιμοποιείς έναν greeklish converter. Δύο κλικ είναι, αν ήταν μπελάς δεν θα στο έλεγα
Sep 06 2013 14:17

redqueen
ΚnB228= Thank you Kuroko for saying the important stuff in 20 pages instead of so many chapters;that was the most unproductive flashback ever *claps*