Community Status Updates
Vegetasmate → Zoro
xmmmm........nai tin arxiki mou epilogi leme auti pou ksekinaei apo K...... *he he he he*
Dec 04 2009 00:21
Zoro → Vegetasmate
:hahaha: Κι όμως, με το που τελειώσει η σειρά στο anime σκοπεύω κάποτε να την ξαναπιάσω από την αρχή να τα θυμηθώ όλα... ίσα ίσα, τα καημένα τα παιδάκια που λες δεν θα πρέπει να περιμένουν μια βδομάδα για το κάθε επεισόδιο! :P [SIZE=1]/καμένος[/SIZE]
Έεελα μωρέ, λες και μια στολή σου πέφτει λίγη... πάντως ναι κι εγώ αν έκανα cos σχεδόν κάθε μήνα, όπως εσύ, το budget μου θα έπιανε πάτω, οπότε βολέψου με αυτήν... εύχομαι μόνο να είναι η πρώτη που λέγαμε, ya know the :nbleed: one! [SIZE=1](δεν ήξερα πως αλλιώς να την πω χωρίς να κάνω spoiler XD)[/SIZE]
Dec 03 2009 23:27
Vegetasmate → Zoro
χμμμ...ισχυει..λλα νταξει..ας μηντο ξεφτυλισουμε!!! σκεφτεσαι τα ερμ ατα παιδακια μας τι θα τραβηξουν για να τελειωσουν την σειρα!!!?!!?! που θα πρεπει να την δουν ολη απο την αρχη??? και οχι τιποτα αλλο...αλλα και εμεις τοτε το πιο πιθανν να εχουμε και αρχες αλτσχαιμερ και να μην θυμομαστε τι εχουεμ δει και τι εχει γινει και θα εχουμε πιο πολλες αποριες κ απο αυτα!!!! χαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαα!
χμμμ, με το κοσ εεεε? μαλλον θα καταληξω με μια στολη τελικα.....κριμας...αλλα το μπατζετ μου ειναι πολυ χαμηλο για 2η στολη..... :(
cosplay progress 95% by the way!!!
Dec 03 2009 14:17
Zoro → Vegetasmate
Μπααα, από το να κάνει προχειροδουλειά και να βγάλει κι άλλη σειρά μετά προτιμώ να επικεντρωθεί σε μια και καλή... αν δεις ο mangaka του Naruto φημολογείται ότι θέλει να βγάλει κι άλλο manga σύντομα, οπότε σε αρκετά σημεία δίνει την εντύπωση προχειροδουλειάς, ο Oda πάλι φαίνεται να έχει πλήρη ιδέα του τι τρέχει στο κάθε arc. Θα μείνει πιο πολύ στην ιστορία από τους άλλους έτσι. :P
Για cosplay δεν μου πες τελικά btw, εκτός κι αν είναι απόρρητο κι αυτό. xD
Dec 03 2009 00:55
Vegetasmate → iristella
κιααααααααααα!!!!!!!
<3 <3 <3
[IMG]http://img687.imageshack.us/img687/1354/luidorotheav.jpg[/IMG]
apla 8ea!!!!!
Dec 03 2009 00:26
iristella → Vegetasmate
Hehehe έτσι οι οπαδοί του Λουντβιχισμού είμαστε παντού.
[spoiler= present tiem][IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk206/iristella/lui.jpg[/IMG][/spoiler]
lui <3333
Dec 03 2009 00:14
Vegetasmate → Zoro
your writing nemesis, huh? lol!!!
ωστε ετσι εεεε? γμτ!!!! δεν θελω να γερασω με το ΟΠ!!!!!! τζιζους!!!! δεν θελει αυτος ο ανθρωπος να γραψει τιποτα αλλο?/ Αφου εχει μεγαλη φαντασια!!! Αμαν!!! Οταν εγω λεω οτι θα το βλεπω με τα εγγονια μου κανιες δεν με πιστευει!!!!
καλα, εγω πριν απο κανα 2 μερες διαβασα τα προηγουμε κεφαλαια με τα οποια χτυπιοντουσαν ολοι....(δεν ειμαι ελεεινη??? χεχεχεχχεεχεχχεχε!!!!) καθομουν και διαβαζα τα ποστ αλλα δεν αξιονομουν ν αδαιβασω τα κεφαλαια!!!!!
Dec 03 2009 00:11
Zoro → Vegetasmate
Ωωω my writing nemesis, καιρό είχαμε να τα πούμε! [SIZE=1]6 μέρες XD[/SIZE]
Missed my posts? OK here goes: τίποτα δεν ήταν το νέο που είδες, άκυρο! Έγινε ένα μπέρδεμα και όλοι νόμισαν ότι ο Oda είπε ότι θα τελειώσει το OP σε 5 χρόνια, ενώ απλά μια υπενθύμιση έκανε, για το σχόλιο που είχε κάνει παλιά, ότι σκόπευε να κάνει την σειρά να διαρκέσει 5 χρόνια αρχικά, αλλά τελικά το διασκέδαζε πολύ (νομίζω έτσι είχε πει) και του βγήκαν πιο πολλά. Το 'χες ακούσει αυτό;
Επίσης το 13ο έτος κυκλοφορίας του manga είπε και ότι ήθελε να πει πως βρισκόμαστε στα 9/10 της σειράς, ενώ είμαστε μόνο στα 5/10. You do the math, αλλά φαίνεται πως θα πάρει χρόνια να τελειώσει η σειρά, την καλύτερη βρήκες να πιάσεις να δεις... θα μείνεις με την αγωνία πολύ καιρό ακόμη! :P
Πέραν αυτών πως πάει το cosplay σχέδιο; Έτοιμο;
Βγήκε και το chapter της βδομάδας btw και μόλις το διάβασα, epic stuff again. :P
Dec 03 2009 00:02
Vegetasmate → Zoro
opa!!!! ti lete gia 5 xronia ai gia deka xronia gai to one piece?? eixa kairo na diavaso ta posts kai kapou xa8ika!!!!! den me diafotizeis ligo?? (eeeellaaaaa, eixes kairo n amou grapseis ek8esoula...afou to ksero oti to 8es!!!! lol)
Dec 02 2009 23:48
Vegetasmate → Zoro
lolololol!!!!! εεεε οχι και Σπανταμ!!! το ξεχεσες!!!! και στην τελικη σ ειπα οτοι προτειμω τον Ακαοτζι απο αντμιραλς....
τα ειδατα ποστς σου αλλα μου βγηκαν τα ματια με τις εικονιτσες...πολυ μικρες για μενα!!! λολ!!! θα περιμενω υπομονετικα να βγει σε φουλ σαιζ γαι να μην στραβωθω κιολας!!!!λολ
Nov 25 2009 22:43
Zoro → Vegetasmate
... άστα είναι από τα λίγα παράπονα που έχω από την σειρά... θα ήταν τόοοοσο καλύτερη αν σκότωνε και κάποιον imo, τώρα και πιο παιδική μοιάζει και ψεύτικη... :/
Oh c'mon, αν δεν σου αρέσουν οι admirals που είναι οι πιο cool κακοί της σειράς για μένα, τότε ποιους πας από κακούς; Moria και Spandam; :hahaha:
ΥΓ: Πέρα από supernovas το chapter 0 φαίνεται θα είναι η πραγματική έκπληξη της εβδομάδας, δες στα spoils που πόσταρα!!
Nov 25 2009 19:45
Vegetasmate → Zoro
ναι ναι ναι...παντα για το ιδιο ανιμε μιλαμε....ναι, ρε γαμωτο αυτο ειναι που με ξενερωνει.....καλα δεν ειπα ν απεσει κομητης και ν ασκοτωσει ολους τους πρωταγωνιστες..αλλα μερικοι θα μπορουσαν να ψωφισουν.....πχ, Λουτσι, Αρλονγκ, Παππους..κτλ κτλ....
ου να μου χαθεις!!!!!! μου δειχνεις τον ηλιθιο μπαμπουνιο........Οοοοοοοχι, ουτ εκαν μπαμπουινος!! Αν τον εβλεπε ο μπαμπουινος θα παθαινε πατατρακ!!!!!!! δεν γινεται ν αψωφισει το φιδι το κολοβο?? δεν αντεχω να τον βλεπω!!! ουτε και να τον ακουω!!! δν γινεται να πεσει ενας μετεωριτης πανω του κατα λαθος??? κατι να γινει τελος παντων!!!!!
Nov 25 2009 10:22
Zoro → Vegetasmate
... κάτσε, για one piece μιλάμε τώρα; Την ίδια σειρά με τους πειρατές έτσι; Μήπως τα μπέρδεψες λίγο; Εδώ και πυρηνική έκρηξη να γίνει θα επιβιώσει ακόμα και ο τελευταίος κομπάρσος, μου θες και έντερα απ' όξω! :P
[SIZE=1](γι' αυτό που ψάχνεις σε παραπέμπω, εκ νέου, στο τρομερό Berserk :tensai:)
[SIZE=2]Έλα κακίες για τον αυστραλοπίθηκο... υπάρχει πιο win [URL="http://www.youtube.com/watch?v=_6uqiSYs5Fk"]φωνή απ' αυτήν[/URL];;;[/SIZE][/SIZE][SIZE=1][SIZE=2] XD[/SIZE][/SIZE][SIZE=1]
[/SIZE]
Nov 25 2009 09:10
Vegetasmate → Zoro
λολ!!! αφου με ξερεις!!!! αχαχαχαχαχαχαχαχαχααα!!! τελεια, ετσι ετσι, να γινει σφαγη!! να δω τα εντερα να πεταγονται και να πνιγουν τα θυματα!!!!! λολολολολολολολολολολολ!!!!
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! ο κιζαρου???? βρε αι απο δω χαμω! ακοινονητο!!!!! γιατι πρεπει να πηγαινω καποιον???? ειναι ολοι τους παρε τον εναν και βαρα τον αλλον!!!!!! αν πρεπει να διαλεξω καποιον, θα ελεγα την παγοκολωνα.......νομιζω......-_-!
Nov 24 2009 23:57
Zoro → Vegetasmate
Κοίτα χαρά!! XD
Ναι ειδικά Law και Kidd ακόμα αναρωτιέμαι τι απέγιναν μετά το Shabondy... να τους έστειλε κι αυτούς κάπου ο Kuma; oO
Αυτή τη βδομάδα έχουμε και διπλό chapter αν είδες, double the fun! :orly: Πλάκα πλάκα, μιας και δεν πόσταρες στο thread, ποιον admiral πας πιο πολύ; [SIZE=1](έλα, το ξέρω ότι είναι ο Kizaru :hahaha:)[/SIZE]
Nov 24 2009 18:59

This status update has reached the maximum number of replies allowed