Jump to content

Community Status Updates

Photo

Vegetasmate → Robin-Chwan

hello koritsaki!! ti em8a 8a mas kaneis tin timi na er8eis sto cos?? yupiiiiiiiiii!!!!
Feb 04 2010 21:02
Photo

Vegetasmate → GhostPrince

hi!!! nai, einai mia megali mou agapi kai pantotini!!! by the way..8a er8eis sto cosplay party tin alli kiriaki?
Feb 04 2010 21:01
Photo

GhostPrince → Vegetasmate

(: np.....τι γινεσαι?? ^^ και =ο οπος βλεπω απτην pic εχεις δει κιεσυ το Higurashi no Naku Koro ni :nbleed::burningbe3:
Feb 03 2010 20:09
Photo

Vegetasmate → GhostPrince

thanks gia to request! ^^
Feb 03 2010 19:32
Photo

Vegetasmate → Zoro

zoro-saaan!!! long time no see!!! gia peeee...ti kaneis? 8a mas timiseis sto party stis 14-2??
Feb 03 2010 19:30
Photo

Vegetasmate → Zoro

χαχαχαχχαααα!! ναι ισχυει!!! Παντως δεν ηταν γαματες οι φωτο με τον Lucci?? Το καταυχαριστηθηκα!!! Τι καφριλες καναμε δεν λεγεται!!! Ασε που ειχα και το παιδι που εκανε τον Franky να μου τσιριζει συνεχεια :"Εισαι η ζωντανη Kalifa!!!Δεν υπαρχεις!! απλα δεν υπαρχεις!! Πες μου αλλη μια φορα την ατακα!!" Ειχε πολυ πλακα!!
Dec 22 2009 12:12
Photo

Zoro → Vegetasmate

Εσύ... και το μισό group! XD Τουλ από πάνω είχες κάλυμμα εσύ, που κάποιοι άλλοι που είδα πάνω και κάτω δεν είχαν τπτ σχεδόν! :hahaha:
Dec 22 2009 09:30
Photo

Vegetasmate → Zoro

ahahahaa!! Arigatooooo!!!!! Ημουν πολυ τυχερη που δεν επαθα πνευμονια εκεινη την μερα!!!!
Dec 21 2009 23:51
Photo

Zoro → Vegetasmate

[B]*back from the dead*[/B] Είδα pics και πραγματικά έχω να πω ότι έμεινα άφωνος από το ομαδικό OP cosplay, gz. :congrats: Όσες pics είχα δει από προηγούμενες συγκεντρώσεις ή είχαν lack από OP cos (damn, όλοι naruto παίρνανε :roar:) ή ήταν έτσι κι έτσι δουλειές συνήθως. Αυτό όμως τα άλλαξε όλα, απίθανη δουλειά και κρίμα που δεν μπορούσα να έρθω! :respect: Ειδικά Garp, Chopper, Boa, Ace, Roger, Buggy, Robin, Kuzan [SIZE=1](α, και Kalifa XD)[/SIZE] μου φάνηκαν πολύ καλές δουλειές, true στο κλίμα των χαρακτήρων... άντε και στο επόμενο!! :drink:
Dec 21 2009 19:58
Photo

Vegetasmate → Aldark

aaaaaa!!!! eeee siga giati an min den vlepo??!! sto pigadi katourisa?? LOL!!! an kai gai an leme tou stravou to dikio..eimai fan..alla eimai liiiigo idiotropi....san anti-hero ena prama!!!! ^_^
Dec 06 2009 17:41
Photo

Aldark → Vegetasmate

σπανια βλεπεις κοριτσια να βλεπουν οne piece...εγώ μόνο 4 ξέρω , αυτό ενοούσα....^^
Dec 06 2009 16:29
Photo

Vegetasmate → Aldark

ορο??? δεν το πιασα??!!?!?!?
Dec 04 2009 12:59
Photo

Aldark → Vegetasmate

;o! she's op faan
Dec 04 2009 12:57
Photo

Vegetasmate → Zoro

αχαχχαχαχαχχαχαχαχχα!!!!!! γαμωτο!!!! το αποκαλυψες!! και ηθελα να ειναι εκπληξη!!!!!! λολολολ!!!!! ας ελπισουμε ν αμην ειναι πολυ fail!!!! εψχω αρχισει να ανυσηχω οσο πλησιαζει ο καιρος!!!!!
Dec 04 2009 12:00
Photo

Zoro → Vegetasmate

Ω ναι, υπάρχουν τόοοσες πολλές στο OP που ξεκινάνε από Κ... κανείς δεν θα μας καταλάβει! :p (Kokoro ofc :hahaha:)
Dec 04 2009 00:25