Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Zoro → Robin-Chwan

yare yare ή διαβάζεις ότι θες ή νομίζεις πως θα υποκύψω κάποια στιγμή και πάλι... well, δεν παίζει σε κάθε περίπτωση, οπότε suit urself! :tongue:
Νοέ 24 2009 04:21
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Zoro

Ok τοτε. Θα σου πω χαρακτηρες που δεν εχουν εμφανιστει στο ανιμ του ΟΡ. Jinbey, Inazuma, Ivankov, Akainu, Squad (και διαφοροι αλλοι captains του WB ανευ σημασιας)...............................εεεε, αυτοι νομιζω...
Νοέ 23 2009 23:23
Φωτογραφία

Zoro → Robin-Chwan

Μα δεν είπα πουθενά ότι δεν τον έχεις αναφέρει, ίσως και ναι, ίσως και όχι... δεν θα σου δώσω hints ως προς αυτό, θα το δεις όταν έρθει η ώρα. :ureshii: ... πάντως, για να σου δώσω ένα καλό νέο, δεν είναι ο τελευταίος που είπες! :D
Νοέ 23 2009 23:04
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Zoro

Χμμ, καλα. Αλλα μη νομιζεις οτι θα σε αφησω ησυχο. Καθε τοσο θα κανω εφορμησεις στο προφιλ σου με διαφορα ονοματα. Μονο το καλο που σου θελω να μη βαλεις κανενα DonFlamingo...
Νοέ 23 2009 20:50
Φωτογραφία

Zoro → Robin-Chwan

Θα δεις, δεν λέω άλλα, αλλά υπάρχει λόγος που δεν μπορώ να τον βάλω τώρα. :wis: Επειδή θα πάρει καιρό να φτάσει εκεί το anime όμως, θα βάλω κάτι άλλο στο ενδιάμεσο πρώτα... ανάμενε αυτό!
Νοέ 23 2009 20:33
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Zoro

Απο ΟΡ...που δεν εχει βγει στο ανιμ.....θες να κανεις σετ με Αkainu???? Γιατι τους περισσοτερους τους εχει ηδη δειξει (και τον Marco αν και για πολυ λιγο...)
Νοέ 23 2009 20:27
Φωτογραφία

Zoro → Robin-Chwan

Α εκεί OK, από OP είναι φυσικά! :drink: Ναι, έτυχε να μου το πει ο NWS κι αυτό :p... anw, till then. :)
Νοέ 23 2009 20:21
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Zoro

Ναι αλλα δε μου λες απο ποιο ανιμ ειναι... Γιατι απο τα περισσοτερα ανιμ που εχω αρχισει εχω διαβασει και το μανγκα. (με μοναδικη εξαιρεση το ανιμ που βλεπω τωρα αλλα κι απ αυτο θα το διαβασω) Εγω παλι το χω στο αυτοματο και με το που ανοιγω τον υπολογιστη μπαινω στο μσν πριν προλαβω να μπω στο ιντερνετ (σκεψου...) με αποτελεσμα να ειμαι μεσα ολη μερα. Αλλα οκ θα αναρνωρισω Alex ε? Alex=Αλεξανδρος=απουσιολογος της ταξης μου (also διδυμος αδερφος φιλου μου) Δε μπορεις να πεις... απο συνηρμους σκιζω!! (Hell Yeah!)
Νοέ 23 2009 20:17
Φωτογραφία

Zoro → Robin-Chwan

Himitsu~ θα τον μάθεις όταν έρθει η ώρα στο anime! :whistling: Μμμ ναι, αυτός ή ο Guts είναι οι top επιλογές μου, αλλά αν μπορέσω θα ήθελα να βρω άλλον πάλι :P, για αλλαγή, αν όμως όχι τότε ναι, έναν απ' αυτούς τους 2 θα βάλω! Msn έχω, όπως σχεδόν όλοι εδώ μέσα! :P Το θέμα είναι ότι τελευταία λόγο εξετάσεων και διαβασμάτων (και βαρεμάρας :p) δεν πολυμπαίνω όπως παλιά... αν θες να ανταλλάξουμε όμως, επειδή βλέπω το έχεις έτοιμο στο προφίλ σου, θα σε κάνω add εγώ κάποια στιγμή που θα μπω και θα μείνω μέσα αρκετή ώρα. Ξεκινάει από Alex (το όνομά μου) το msn μου, για να το αναγνωρίσεις... ok? :gotit:
Νοέ 23 2009 19:57
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Zoro

Αληθεια? Ποιον θες να βαλεις?? Εγω θα σου προτεινω εναν. Ξερω θα σου φανει τελειως ακυρο και αφυσικο αλλα... oh, what the hell [spoiler] Rorona Zoro [/spoiler] U like being scary???:terror2: Αληθεια εσυ τι εχεις? Msn ή Yahoo?
Νοέ 23 2009 19:39
Φωτογραφία

Zoro → Robin-Chwan

Εγώ βασικά λατρεύω αυτό το σετάκι, κι ας μην είμαι strictly Pein fan! :P Κι αυτό γιατί μου πήρε αρκετή δουλειά για να το φτιάξω, ειδικά το ava... αλλά παραδέχομαι πως η ώρα του έχει έρθει, 2 μήνες πρέπει να το έχω τώρα! Το κακό είναι ότι έχω έναν χαρακτήρα στο μυαλό μου να βάλω, αλλά είναι spoiler προς το παρόν και δεν θα με αφήσουν να το κρατήσω μέχρι να εμφανιστεί στο anime! :( Οπότε είναι όλο θέμα μέχρι να βρω όχι μόνο έναν χαρακτήρα που μου αρέσει για set, αλλά και κάποιες καλές εικόνες γι' αυτό... θα το ψάξω! :tensai: [SIZE=1] (btw, I like being scary :p)[/SIZE]
Νοέ 23 2009 19:29
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Zoro

Σοβαρα τωρα πρεπει να αλλαξεις συντομα σετ. Καθε φορα που βλεπω ποστ σου τρομαζω....(και ειδικα το ava)
Νοέ 23 2009 17:57
Φωτογραφία

GkLoc → Robin-Chwan

Ευχαριστω πολυ Hinata~Chaaaaaaaaan~ Ελπιζω και εγω για το αυτοκινητο :) ,1000 ευχαριστω και παλι :)
Νοέ 22 2009 17:45
Φωτογραφία

Robin-Chwan → GkLoc

:hbd::cake: Gk-sama και οτι επιθυμεις. Αντε και του χρονου (εκτος απ τις τσοντες) και αυτκινητο! [IMG]http://fc04.deviantart.net/fs42/f/2009/125/b/9/Happy_Birthday_Luffy_by_Ximerika.jpg[/IMG]
Νοέ 22 2009 15:34
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Uchiha Itachi`

:D.
Νοέ 21 2009 19:57