Community Status Updates

Zoro → Robin-Chwan
Α ναι όντως, το τραγούδι το έχω ξανακούσει... και μου θύμιζε κάτι! :P
Δλδ το FT έχει δώσει σημάδια, έστω μικρά, romance... καλό είναι κι αυτό, μακάρι να δείξει τπτ ακόμη, μιας και στα περισσότερα shonen δίνουν προοπτικές για τέτοια και μετά δεν γίνεται τπτ. Δεν είναι ότι είμαι τόσο ρομαντικός, δεν με χαλάει να μην έχει καθόλου σε ένα shonen, αλλά δεν μου αρέσει να δίνει υπονοούμενα και μετά τπτ (πχ shikamaru-temari, γενικά το ψευτοromance του naruto το έχω βαρεθεί, τουλ στο OP δεν σου δίνει ψεύτικες ελπίδες... αν και μένει ακόμη να δούμε τι θα γίνει με Boa, εγώ θα ήθελα κάτι εδώ).
Χεχ, όπως και στο chapter 0 του OP δλδ, τους βλέπουμε νεότερους, καλή φάση!
Λολ, δλδ εγώ σου κόλλησα το Sail On, από το amv που σου έδωσα; Αν ναι πολύ χαίρομαι, μην έχεις μόνο εσύ την χαρά. :bleh:
(και φυσικά αν σε πετύχω πουθενά να κοιμάσαι θα εφοδιαστώ κατάλληλα, με πανοπλία ή και τανκ, αν ευκαιρώ :D)
Έβαλα και το καπελάκι που λέγαμε, τελικά... ουφ, μου πήρε λίγη ώρα, αλλά τα κατάφερα. :hot: Αν σκεφτείς ότι (το καπέλο) ξεκίνησε από [URL="http://i47.tinypic.com/24zmb88.jpg"]αυτή την pic[/URL] σίγουρα έχω βελτιωθεί αρκετά πια στο photoshop (δεν είναι δικός μου ο σκύλος btw, τυχαία την βρήκα, ανάμεσα σε άλλες).
ΥΓ: Άντε να μεταφραστεί η 10η ταινία, τώρα που βγήκε... θέλω πολύ να την δω!

Robin-Chwan → Zoro
Καλα εσυ πρωτα ρωτας το συγροτημα και μετα το τραγουδι? Τεσπα ειναι το Spirit Never Dies.
Ουτε εγω την εχω δει την ταινια απλα ειχα ακουσει πολλα γι αυτην και βρηκα μια εικονα (τις πληροφοριες τις ειχα ηδη) και την εβαλα. Ουτε την αλλα την ηξερα. Google is my friend!!
Εγω παλι, ενα πραμα, οταν ειμαι υπο πιεση στα ποστ μου γραφω πιο γρηγορα και περισσοτερα (και μερικες φορες καλυτερα...).
Αν και δεν το χεις καταλαβει, μου ζητας να σου πω περιπου τι γινεται στα τελευταια τσαπτερ χωρις να σου κανω σποϊλ αλλα τεσπα. 1ον: Ο τυπος στην υπογραφη του Scorp. ειναι ο Gerrard και προφανως οταν εγινε ο χρωματισμος δεν ειχε δειξει ακομα τα μαλλια του. Και ναι η αληθεια ειναι οτι Erza-Gerrard ερχονται πιο κοντα αλλα αυτο γινεται στα τσαπτερ που βγαινουν τωρα (περιμενω με την ψυχη στο στομα το επομενο τσαπ.) και δεν μπορω να σου πω σιγουρα. Τωρα κατι γινεται και με τον Gray και μια αλλη κοπελια μονο που ειναι μεγαλο σποϊλ και δεν θα σου πω. Νομιζω για την Lucy εχεις ηδη μαντεψει με ποιον. Αν εχεις μαντεψει σωστα τοτε να ξερεις οτι κατι παει να γινει αλλα...(στο κατω κατω ειναι shonen). Αν εχεις μαντεψει λαθος τοτε και παλι δεν γινεται και τιποτα. (σε φωτισα...)
Τελικα εισαι κι εσυ ρομαντικος τυπος ε? Και perv και ρομαντικος. Ωραιος συνδιασμος
ΥΓ: Απλα για να ξερεις υπαρχει ενα τσαπτερ bonus που μας λεει για τη συναντηση Natsu-Happy και μας δειχνει ολους τους χαρακτηρες νεοτερους. Απλα μου ηρθε να στο πω:P
ΥΓ2: Το Fairy Tail ειναι μαματο!!!!!:burningbe3::burningbe3::burningbe3:
Also: [URL]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=357796#post357796[/URL]
and [URL]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=358424#post358424[/URL]

Zoro → Robin-Chwan
Αχά, αλλά ξέρεις και πως λέγεται το τραγούδι;
Την ταινία να σκεφτείς, αν και την έχω στην λίστα, δεν την έχω δει, αλλά σαν movie buff που είμαι ήξερα τους ηθοποιούς (και καλά ο Tom είναι γνωστός, αλλά και την Valeria Golino, ως Ιταλίδα, την έχω δει αρκετά) και αρκεί να τους βάλεις στο imdb για match και είναι εύκολο μετά. ;)
Ναι, είναι που τρέχω και δεν φτάνω αυτές τις μέρες και μάλλον μου λείπει η έμπνευση. :hot:
Πάντως είχε δει ένας φίλος μου την sig του Scorpion, όπου η Erza είναι μαζί με τον Gray ή τον Gerrard (είχε σκούρα μαλλιά, οπότε μάλλον ήταν Gray, αλλά θα μπορούσε και απλά να είναι χρωματισμός fanart) και "έρχονται πολύ κοντά" και μας ήρθε περιέργεια... με όσα λιγότερα spoiler μπορείς, παίζει τπτ τέτοιο στο FT; :P

Robin-Chwan → Zoro
Ναι ρε για πλακα τον εβαλα (αν και οντως θα μπορουσε να κανει). Κι εμενα μ αρεσει το βλεμμα του δικου σου αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι ωραιος με το καπελο...
Ναι πως και δεν το αναγνωρισες? Το Masterplan ειναι το συγκροτημα οντως και απ οτι ειδες ειναι απο τους ΕΝΡ!! Νιωθω περιφανη!!!
Σε 6 λεπτα ειναι 11 μερες!!!
ΥΓ: Πως στο καλο την βρηκες τοσο ευκολα την ταινια??? Επρεπε να ειχα βαλει μια πιο δυσκολη
ΥΓ2: Μικρουλι το ποστ σου. Πως το παθες? Συνηθως μου γραφεις εκθεσεις...

Zoro → Robin-Chwan
LoL που τον βρήκες αυτό τον καμένο Hidan; :P Με λίγο χρωματισμό θα μπορούσε να κάνει, αν και σκέφτομαι και πάλι να κρατήσω αυτόν που έχω, που μου αρέσει το βλέμμα του!
Το amv είχε ωραίο song και πάλι, το συγκρότημα μου θύμισε masterplan, αναρωτιέμαι αν είναι αυτό τελικά. Εσύ ξέρεις ποιο είναι;
Άντε όπου να' ναι 11 μέρες για xmas! :bath:

Robin-Chwan → Johnyman
Ειναι η συνεχεια. Εχει λιγα τσαπτερ. Στο προτεινω παντως. Α και μολις τελειωσεις το code geass και θες να αρχισεις αλλο να αρχισεις Fairy Tail ενα αλλο επος που αξιζει πραγματικα. Αλλα εχει πολυ λιγα επ. Το περισσοτερο ειναι μανγκα. Αξιζει πραγματικα!!!

Johnyman → Robin-Chwan
Lol.δν ηξερα πως υπαρχει και 21th Century Boys...μονο για τον 20 αιωνα ηξερα...xD

Robin-Chwan → Johnyman
Μια χαρα εισαι. Εγω δεν αρχισα απο αλλο anime απο παιχνιδι. To Kingdom Hearts συγκεκριμενα. Εκει που κοιταζα ΚΗ εικονες στο νετ βρηκα μια εικονα με τον Naruto και επειδη ειχα ακουσει πολλα αποφασισα να το αρχισω. Καπου ενα χρονο μετα βρηκα αλλο ενα παιδι στο σχολειο μου που εβλεπε Naruto και μου ειπε να μπω εδω. Απο εδω κολλησα τα παντα. Τωρα εχω δει/διαβασει One Piece, Fairy Tail, Naruto, Bleach, Death Note, Soul Eater, Full Metal Alchemist, 20th Century Boys, 21th Century Boys, Let's Lagoon και τωρα βλεπω Yu Yu Hakusho. Τωρα μπορει να εχω δει κι αλλα και μα μην τα θυμαμαι...

Johnyman → Robin-Chwan
drop στο Skypiea Arc??δν γινονται αυτα...
εγω το ξεκινησα πριν απο ενα (και κατι) χρονο απο τον Grimmy(αυτον που μιλουσε στο προφιλ μου),ο οποιος ειναι φιλος μου...απο τοτε εχω δει το ναρουτο,το death note και τελειωνω το code geass...δν ειναι πολλα,αλλα ειναι καλα xD
[B]
[/B]

Robin-Chwan → Johnyman
Ναι, μπορω να πω οτι το ΟΡ αναπληρωνει το κενο του υπερτατου Donlald και με το παραπανω!!! Βεβαια δεν υπαρχει καμια συγκριση μιας και το ΟΡ ειναι επος! Αφου μπηκα στο forum το αρχισα (βασικα πριν μπω ειχα δει μονο το Naruto...).Και το ωραιο ειναι οτι ενω τωρα ειναι πρωτο με διαφορα οταν το ειχα πρωτοπιασει δεν μου αρεσε και στο skypiea saga το εκανα drop (!). Βεβαια το ξαναπιασα μολις τελειωσα το Bleach και απο τοτε εγινε fave. Εσυ πως το ξεκινησες?

Robin-Chwan → Johnyman
Ναι δυστυχως παιρνω σπανια πλεον αλλα τα αγαπημενα μου τευχη τα εχω ακομα (πχ. οι 3 καμπαλερος). Η μανα μου με αναγκασε να τα κοψω. Λεει οτι ειχα αρχισει να μιλαω σαν καρτουν (βεβαια αυτο ηταν απο τα ανιμ και οχι απο τα κομιξ) και σταματησε να με αφηνει να παιρνω. Ομως αν καμια φορα εχω λεφτα πανω μου την ωρα που γυρναω απ το σχολειο παω και παιρνω και το κρυβω μεσα στην τσαντα μου. Τι κανω για να παρω ενα κομιξ....
PS: Lol, το χω παθει κι εγω πολλες φορες:P