Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Kai → OdyMonaxos
XD Κατάλαβα που πήγαινες, but anw.
:hahaha: Να φτάξω κανένα τέτοιο; Ποιο θα είναι το θέμα; Υπέροχα χαστούκια ή κάτι παρόμοιο;
Μάρ 20 2012 21:42
OdyMonaxos → Kai
[URL="http://www.anime.gr/forums/members/kai-albums-%D7%F4%FD%F0%E1-%EA%E9-%DC%EB%EB%EF.html"]Εδώ[/URL] πήγαινα εγώ!!
Πρέπει να φτιάξεις και κανά τέτοιο!!
Μάρ 20 2012 20:59
Kai → OdyMonaxos
Διακρίνω μερικά σημάδια μαζοχισμού σε αυτή τη δήλωση. Μπορείς να περάσεις μια βόλτα από [url=http://www.anime.gr/forums/groups/161/]εδώ[/url].
Μάρ 20 2012 20:28
Kai → zennith666
Βασικά το θέμα μου δεν ήταν όσο ότι πετάχτηκε όσο ότι το πήγε τελείως αλλού το θέμα. Δεν την πήγα και την προηγούμενη φορά που εμφανίστηκε την συγκεκριμένη.
Μάρ 20 2012 12:34
zennith666 → Kai
[QUOTE=Kai;572091][spoiler]
Δεν ξέρω για τον κοκκινομάλλη αλλά ο άλλος πολύ έκπληκτος φαινόταν για να έχει κάνει κάνει κάτι. Το θέμα είναι ότι μια χαρά τον έβαλε κάτω από τα νεύρα του. Η παρέμβαση της κοκκινομάλλας την υπόθεση μου φάνηκε τελείως χαζή. Ο ένας φωνάζει για τ' αδέρφια του και λέει πως θέλει να τα ξεκαθαρίσει μόνο με έναν και η άλλη λέει τα δικά της για τους Wild's. Αν ήθελε απλά να τον ηρεμήσει με το χαστούκι της θα ήταν άλλο θέμα.
[/spoiler][/QUOTE]
Ναι είναι αυτό που λέμε"πετάχτηκε σαν την βούρτσα" :D .
Μάρ 20 2012 12:10
Fallen_Mpougatsa → Kai
I should be banned from using the internet...εννοώ ναι, δεν είναι διαγωνισμός αλλά η ανυπομονησία μου βγαίνει λάθος.
Καλά έκανες! Κι αν είναι παίρνεις τον 4ο πιο μετά...
Ναι. Να μη σου φαίνεται, μόνο αυτή. Όλοι οι άλλοι...ξες πώς πήγε ε? Ήταν ο μπαμπάς πάντα και τα δυο παιδιά του μοιάσανε!
Μάρ 19 2012 14:15
Kai → Fallen_Mpougatsa
I don't get it now. Κάπου το έχασα με τα σημεία που αστειεύεσαι και που μιλάς σοβαρά.
Yup, ακριβώς γι' αυτό προσπέρασα τον 4ο τόμο και πήγα κατευθείαν στον 5ο (και γιατί μου λείπανε 70 λεπτά από τον κάρτα για να καταφέρω να πάρω και τα δύο. Έλεος; ).
Μου φαίνεται ή μόνο η μαμά σου δεν είναι tsundere στην οικογένεια; XD
Μάρ 19 2012 14:09
Fallen_Mpougatsa → Kai
E ναι, τι λες τώρα. Δεν το ξέρεις? Δεν είναι ότι μου βγήκε με παιδιάστικο τρόπο όχι, απλώς είμαι ανταγωνιστική με τα πάντα! Τσ τσ τσ...xD
Αααααα, ήταν όσα είχαν βγάλει συν αυτά τα δύο. Ωραία πάντως, είχες και κάτι νέο να διαβάσεις και το χεις και στα χέρια σου. Και είναι από τις σειρές που αξίζουν να κοσμούν τη βιβλιοθήκη σου.
Επίσης, σήμερα έρχεται ο Στέργιος σπίτι! Μετά από ποοοοόσο καιρό ο καημένος. Και με βαλε να του κατεβάσω όλο τον τρίτο κύκλο του How I met your mother. Που δεν του άρεζε...!
Μάρ 19 2012 14:02
Kai → Fallen_Mpougatsa
xD Ναι, αν μιλάμε για κάποιου είδους διαγωνισμό για το "ποιος θα διαβάσει το κεφάλαιο πρώτος", μπορείς να πεις κι ότι κλέβω. Μ' ανησυχεί η IKKI πάντως. Έχουν να κάνουν update σε πολλές σειρές από τα τέλη του χρόνου. Κόψανε σιγά-σιγά και τα colored pages. Υποθέτω πως οι πωλήσεις τους δεν πάνε και τόσο καλά και είναι κρίμα για την ποιότητα όσο και για τις υπηρεσίες που δίνανε. Λίγες εταιρίες προσφέρουν τζάμπα κεφάλαια online.
[QUOTE]Says the person who is about to ask you of the volume [B]μόλις το τελειώσεις[/B]. :3[/QUOTE]
Το τελείωσα ήδη. Μόνο δύο κεφάλαια του δεν έχουν δημοσιεύσει το Internet.
Μάρ 19 2012 13:41
Fallen_Mpougatsa → Kai
[QUOTE=Kai;571811]Βασικά μόλις σήμερα έφτασε το 5ο volume στα χέρια μου και σχολίασα τώρα που τα έχω φρέσκα. Δεν τα έχουν βγάλει ακόμα στο Ίντερνετ. Τώρα τελευταία δεν βλέπω updates στο IKKI :([/QUOTE]
T^T Kλέβειιιιιις! xD Says the person who is about to ask you of the volume μόλις το τελειώσεις. :3
Μάρ 19 2012 13:26
Kai → Fallen_Mpougatsa
[url=http://9gag.com/gag/3422810]'Αχου το[/url] :blingeye2:
Μάρ 19 2012 10:53
Fallen_Mpougatsa → Kai
Έλα ρε συ έχεις δίκιο, τον είχα ξεχάσει! Άσε ήταν τραυματική εμπειρία εκείνο τόσο που το χω διαγράψει.
Πφφ, άσε. Μετά μας τους δείχνανε σε ότι να ναι καταστάσεις και ήμουν ελαφρώς σε φάση wtf? Κι εντάξει, σε εκείνο το σημείο που λες, κοιτάς με το ένα φρύδι ανεβασμένο, ξες...
Ε εγώ την πήγαινα γιατί ήταν πραγματικά ανεξάρτητη και δεν κόλλωνε. Αλλά μετά...
Μάρ 18 2012 22:37

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται