Community Status Updates
Vagelio → Kai
OMG!!! Δεν το πιστευω πως δεν την ειχα δει, παλι καλα που μου το ειπες kaiser (και ελεγα πως του ξεφυγε). Honto arigatou, παω για download (^O^)
Oσο για την ταινια, ειναι οντως τοσο καλη οσο λεγατε με τα παιδια στο AP? Γιατι εκει που ειχα πορωθει, ειδα τον noname και το θαψιμο που της εριξε και μου φανηκε καπως περιεργο... παντως εχει να κανει με το internet, και internet=win XDDDD
Jun 22 2010 11:24
Kai → Vagelio
Yo, Vagelio! Είδα που έγραψες για το summer wars στο animeplanet (τι στο λέω εδώ θα μου πεις τώρα). Tην ταινία την έχουμ μεταφράσει ήδη οι Anime.Awmn. Μπορείς να την βρεις στον Tracker τους [URL]http://www.anime-awmn.net/forum/index.php?action=tracker;sw=4[/URL] :D
Jun 21 2010 19:20
Kamen Tantei Zura → Kai
ρεεεε το τελευταίο chapter του hokenshitsu no shinigami το διάβασες; δεν το είχα πάρει χαμπάρι!!
άσχετο, γιατί όλα τα manga πρέπει να βγαίνουν σε online μόνο όταν κοντεύουν να γίνουν anime; δες το mitsudomoe ας πούμε!
Jun 19 2010 10:11
Kai → Kenny
Ναι, δεν έχει πολύ καιρό που ανακοινώθηκε ότι πάει για Οκτώβρη, 13 επεισόδια.
Ναι, Σαλονίκη :D
Jun 18 2010 13:19
Kenny → Kai
Α, θα γίνει και anime; Τώρα το έμαθα. Μακάρι να είναι καλό. ^^
Θεσσαλονίκη κι εσύ;
Jun 18 2010 13:15
Kai → Kenny
:ρ Np, σε τέτοια θα κολλάμε; Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που έχει τύχει xD. Πληροφοριακά το είπα :riiight:
Nice choice btw, φοβερό manga, μακάρι να είναι αντάξιο και το anime και να μην το χαλάσουν. :knock-knock:
Jun 18 2010 13:11
spartankid → Kai
μα αν θες πιστεψε το στην πόλη μου είμαι σαν ξένος δύο φορές που ήρθα θεσσαλονίκη ήταν οι καλύτερες μέρες στην ζώη μου ελπίζω να τα ξανακαταφέρω σύντομα :/
Jun 14 2010 17:51
Kai → spartankid
:D Την αγαπάς την πόλη μας βλέπω. Να μετακομίσεις, χώρο έχει, δε διώχνουμε κανέναν εδώ xD
Απ' όλα έχει πάντως, αν είχε και δροσιά το καλοκαίρι θα ήταν ακόμη καλύτερη!
Jun 14 2010 12:56
Kai → spartankid
Lol, κάψιμο δε λες τίποτα, έχει κανταντήσει η πρώτη κίνηση το πρωί να είναι ν' ανοίγω υπολογιστή, αλλιώς θα πρέπει να πηγαίνω να μοιράζω γάλα για να περάσω την ώρα, από τις 6κ30 στο πόδι. Γενικά δε μ' αρέσει να ξυπνάω αργά, αλλά με τη ζέστη είναι ακόμα χειρότερα, δεν την παλέυω και σηκώνομαι xD
Και πάλι φέτος καλά το πάει, πέρσυ μέσα Ιούνη καιγόμασταν.
:D Χαλαρά πάντα!
Jun 14 2010 09:22
spartankid → Kai
7 παρα είκοσι το πρωί ; αυτά είναι μου θυμίζεις τις εποχές που καιγόμουνα
Jun 14 2010 07:52
Kai → spartankid
:D Καλή αρχή με τις εξετάσεις! Άντε, να έρθουν και με το καλό οι διακοπές!
Jun 14 2010 05:40
Kai → spartankid
>.< Άρα θα τελειώσετε και πιο νωρίς λογικά. Εμείς έχουμε ως Τρίτη κανονικά, αλλά Τρίτη ήταν η κενή μας μέρα οπότε τη γλιτώσαμε. Αρχίζουμε Τετάρτη και τελειώνουμε 25 του μήνα.
Άντε να τελειώνουμε σιγά-σιγά επιτέλους να νιώσουμε πάλι την γλυκιά ελευθερία
:joyful:
Jun 10 2010 19:39
spartankid → Kai
και εγώ έχω κανένα μισάωρο που γύρισα τελευταίο μάθημα σήμερα από δευτέρα εξετάσεις ~_~
Jun 10 2010 19:03

This status update has reached the maximum number of replies allowed