Community Status Updates
Kai → Napster
Ναι, manga pictures trivia, take it to another level XD
Also, nice seto! Από πού είναι;
Apr 10 2011 08:21
Napster → Kai
Ομαγκαντ...δε σε ειχα για τετοια. xD Τελικα εσυ εισαι πολυ προχωρημενη. ο.Ο
Ενταξει δε λεω, το εχω κανει και 'γω στο anime trivia αλλα ποτε δεν εβαζα επεισοδιο, λεπτα κτλ οπως εκανες με τα pages εσυ.:hahaha:
Apr 10 2011 01:44
Kai → Napster
:hahaha: E, όχι ρε, μπλόφα είναι. Πού να δεις τι είχα βάλει στο προηγούμενο. Αλλά εδώ έχουμε έξυπνα παιδιά και δε θα ψαρώσουν.
Apr 09 2011 19:41
Napster → Kai
H pic που εβαλες στο manga trivia εχει name, page κτλ εκτος και αμα εσυ το εβαλες για να μπλοφαρεις τους αλλους.:hahaha:
Apr 09 2011 19:31
Jorg → Kai
Βαριέμαι τώρα να το βάζω. XD Μην ανυσηχείς όμως! Μόλις το κάνω, θα σε ειδοποιήσω πάραυτα!
Ήταν το rage που κοίτεται μέσα μου, όχι εγώ. Παρόλες τις προσπάθεις να το συγκρατήσω, δεν τα κατάφερα, και τελικά έγινε released. :hahaha:
Apr 09 2011 16:41
Kai → Kamen Tantei Zura
You called?
[spoiler]
[IMG]http://media.giantbomb.com/uploads/0/5768/615244-barney_1_large.jpg[/IMG]
[/spoiler]
Apr 09 2011 16:18
Kamen Tantei Zura → Kai
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=z9lZmhQwEAg[/youtube]
Μαύρος πειρατής, μαύρος πειρατής, μαύρος πειρατής, ο μαύρος πειρατής.
ο γενναίος ιππότης του πάντα, τους εχθρούς πολεμά στην σκιά, στις θάλασσες μέσα γυρίζει~
Apr 09 2011 15:46
Kai → Jorg
:hahaha: Καημένε, το καλό που σε θέλω να προλάβω να βαθμολογήσω. Δεν ξέρω πώς τα καταφέρνεις κάθε φορά και ή είσαι από κάτω στην ίδια σελίδα ή πηγαίνεις και τα ποστάρεις τα σετ σου χωρίς να το πάρω χαμπάρι. Παίζει να σε έχω βαθμολογήσει το πολύ μία φορά, πάντα με προλαβαίνουν.
:hahaha: Ε, μα. Και τελικά ο στόχος σου δεν κράτησε παραπάνω από 5', να μην πω λιγότερα.
Και μάλιστα τι συζητήσεις ε; Το thread για το ποια είναι υπερεκτιμημένα anime, άλλαξε σε 'Αν είναι υπερκτιμημένα τα OP, Bleach, Naruto'. Nice, γιατί ποτέ δεν ξαναείδαμε τέτοια συζήτηση, κάποιοι έπρεπε να μας ανοίξουν το θέμα.
Apr 09 2011 15:13
Jorg → Kai
Θα κάνω κάποιες αλλαγές πρώτα, γιατί δεν μου πολυαρέσει και μετά θα το βάλλω.
:hahaha: Δεν την παλεύω, το ξέρω. Δεν φταίω εγώ, τα post με προκαλούν. XD
Apr 09 2011 10:08
Kai → Jorg
Και πού θα μου πάει, θα το προλάβω το set όταν θα μπει στο rate.
Ρε αθεόφοβε, το γράφεις και μετά από λίγο Total Posts 667 xD
Apr 08 2011 23:55
Jorg → Kai
Thankies. ^^
Σκέφτομαι να το κρατήσω λίγο καιρό, αν και δε το βλέπω (για τα posts μιλάω XD).
Apr 08 2011 23:51
Jorg → Kai
Done! Την υπογραφή όπως πάντα ξεκολώνομαι να την κάνω (πιάστηκε το χέρι να βγάλω τόση ώρα το άσπρο bg) και πάντα μου βγαίνει μάπα. Έκανα και μια βλακεία με τις κουκίδες...
Τεσπά.
Apr 08 2011 23:40
Kai → Jorg
:hahaha: Άντε, έτσι bravo. Πάντως ν' αρέσει που έπρεπε να δεις αυτό για να σιγουρευτείς ότι δεν πάω καλά, I failed me.
Χμμμ, μου άρεσε αυτό με τα γράμματα απο δίπλα πολύ και τους κύκλους, αλλά θα προτιμούσα να το δω σε αποχρώσεις άσπρου-μάυρου. Give it a try, νομίζω θα είναι πιο στρωτό το αποτέλεσμα.
Apr 08 2011 23:23
Jorg → Kai
Με συγχωρείς Kai που σε πρόσβαλα. :hahaha: Σου υπόσχομαι, δεν θα επαναληφθεί.
Και τώρα θέλω γνώμη.
[spoiler][IMG]http://i920.photobucket.com/albums/ad42/Gyoru/sket_dance_banner.png[/IMG][/spoiler]
Να την αφήσω έτσι τη sig ή να βγάλω το χρωματιστό;
Apr 08 2011 23:14

This status update has reached the maximum number of replies allowed