Community Status Updates
Kai → Napster
:hahaha: Και δεν την πληρώνω απ' ευθείας να το σβήσει; Θα την δωροδοκήσω μόλις γυρίσει με φρέσκα κουλουράκια.
:if: Μα δεν κατάλαβες τον κόπο μου τόσο καιρό; 1 comment χρειαζόμουν! 1! Θα έφευγε το comment του Hanzo από τη σελίδα και θα ήταν όοοολη δικιά μου! Kuuuuuufuufufuuuu~
Τώρα που έχω το ελεύθερο για spam δε σε σώζει τίποτα! :hahaha: Άκου εκεί παράξενα και moe-moe τα βιντεάκια που ποστάρω! Όχι, δηλαδή όχι, δεν ήταν manly o χορός που ρίξανε;
:tensai: Ναι, έχω αρχίσει να το παίρνω το κολάι. Σε λίγο καιρό θα βλέπουν το username που στα τελευταία posts και θα λένε ':terror2: Ωχ! Όχι! Πάλι έγραψε αυτό'.
Όχι, δηλαδή όχι, δεν ήταν σοβαρή η συζήτηση γύρω από το νόημα του τίτλου και του ονόματος του Gama και της σχολής του; Έγινε με απόλυτη σοβαρότητα και λογικά επιχειρήματα. :nosey:
Apr 15 2011 18:57
Napster → Kai
Αμα με πληρωσεις θα την πω να σβησει τα comments μου.:try:
Εεε, γιατι traitor? :( Μπορεις να το ξανακανεις ομως! Μπορει αυτη τη φορα να τα καταφερεις. [SPOILER](NOT) :stubborn:[/SPOILER] Αυτο θελω, να με spamαρεις συνεχως, δεν εχω προβλημα. [B]*[/B]Μονο κοψε τα moe-moe και εκεινα τα παραξενα βιντεακια.:hahaha:
Ε αμα σου αρεσει τοσο πολυ, τοτε αλλαζει το πραμα. Θα δουμε, αυτο το πασχα ειναι πολυ σημαντικο, μπορει να γινει τιποτα σπουδαιο.:drink:
Ναι, βλεπω πως αρχησες να spamαρεις και το topic του Gamaran, οπως κανεις στο topic του Reborn! Χαιρομαι...:wooi2:
Οσο για το βιντεακι, κοιτα το [B]*[/B] που εβαλα πιο πανω. (jk) xD
Apr 15 2011 18:43
Kai → Jorg
:hahaha: The truth is ότι το ψοφήσαμε το thread, but άντε, να το κάνουμε ξανά το [s]μακε[/s]... ψυχικό.
Apr 15 2011 12:34
Kai → Napster
You traitor :if: you backstabbed me. Ξέρεις πόσο αγωνιζόμουν για να καταφέρω να κάνω take over μια ολόκληρη σελίδα στο profile της μικρής και ένα βήμα πριν το τέλος τα κατέστρεψες όλα. I'll take my revenge! *epic background music*. Θα σε σπαμάρω συνεχώς!
Το AC είναι πολύ ενδιαφέρον και κάθε φορά που τελειώνει ένα chapter καταφέρνει και σε κρατάει και για το επόμενο. Τώρα που θα έχεις και τζίρο με τις λαμπάδες που θα πουλάς για τον συνηθισμένο τους σκοπό και θα μπορείς να ανοιχτείς λίγο παραπάνω να πεις στην Madhouse να το αναλάβετε οπωσδήποτε.
:if: Άργησα, αλλά επιτέλους σας έφτασα.
[CENTER][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=W5JuBj6PSyo&feature=feedf[/YOUTUBE][/CENTER]
[CENTER][I][B]Manly Dance to commemorate the moment[/B][/I][/CENTER]
Apr 15 2011 08:58
Kai → Jorg
Γαμάτο το νέο chapter! Memories+λίγο Acroballeno+Vindice+Mukuro/Spade for the next. :if: Welcome back Reborn! Έτσι να είναι από εδώ και πέρα τα chapters.
Apr 15 2011 07:37
Napster → Kai
Ααα, για σε παρακαλω. Οπως γραφεις και 'συ στην βιογραφια σου, τα παντα κοστιζουν σημερα.:hahaha:
Μιας και σε λιγο ερχετε το πασχα, να δεις ποσες λαμπαδες θα πεσουν στην εκκλησια...o.O
Το AC καλο ειναι? Καλα ενταξει, η Madhouse ειναι η "secret" εταιρια μου. Οτι λεω, γινετε and you know it!
Πσσσ, ειδα πως το εφτασες στο update chap. Nice. Θα σε [I]καλωσορισω [/I]στο επομενο chapter στο topic του Gamaran. :D
Apr 14 2011 21:05
Kai → Kamen Tantei Zura
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=-yh3u7ngcxM&feature=player_embedded#at=222[/YOUTUBE]
:hahaha: Ο χορός του Sorachi έχει πολύ γέλιο
Apr 14 2011 08:59
ice_hime → Kai
εγω το ειχα πετυχει στο jump ultimate star ενα fighting της shounen jump και ημουν σιγουρη αν το εβαζα δεν θα το εβρησκε κανενας :P
Apr 13 2011 22:05
Kai → Kamen Tantei Zura
[spoiler]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=t45yPGjWxhk[/YOUTUBE]
[/spoiler]
:x3: Va~ge
Apr 13 2011 11:51
Kai → ice_hime
:hahaha: Τι καμμένο ήταν αυτό που έβαλες!! Είχα πέσει πάνω του όταν έψαχνα να βρω αν έχει αρκετά μεταφρασμένα στο Jungle wa itsumo μήπώς και το διαβάσω και είχε βγει στα αποτελέσματα επειδή έβαλα μόνο jungle. Βέβαια, δεν άντεξα να το διαβάσω και το παράτησα, αλλά χαράχτηκε στη μνήμη μου - το αποτέλεσμα του search, όχι ο τίτλος (ναι, και δεν έχω καλή μνήμη).
Apr 13 2011 11:02
Kai → Napster
:hahaha: Σα δε ντρέπεσαι. Άκου εκεί τίποτα στο Flat! Θ' αρχίσουμε από τώρα τα παζάρια; Πάντως στα υπόλοιπα να γίνεται πιο συστηματικά το άναμα των κεριών, ειδικά στα shounen. Για το AC ψήσε την Madhouse που σε ξέρει και έχετε πάρε-δώσε μήπως ενδιαφέρεται να το πάρει για pet project.
Όχι, δεν έχουν ανακοινωθεί επεισόδια, αλλά πάει για πολλά αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Εξάλλου, αν δεν καλύψει τα Arcs των παιδιών θα είναι πολύ μεγάλη βλακεία. Αρκεί φυσικά να μην κόψει άλλα για να φτάσει εκεί.
Ναι, notification από τον εαυτό μας. Δηλαδή τι άλλο θέλουμε;
ΥΣ. Το Gamaran το έχω ακόμα στο 70 :if: αλλά πού θα μου πάει, θα σας φτάσω.
Apr 12 2011 21:08
Napster → Kai
Πω...δυσκολα manga βαζεις ρε 'συ. xD
To Shinigami ειχε 90% πιθανοτητες, το Afterschool Charisma 80, το Kuroko εβγαλε 50 και το Yankee επιασε 100σταρα. :D
*To Flat τιποτα, :( οχι επειδη ειναι shoujo, ΟΧΙ. Αλλα κατι θα κανουμε, οταν μεγαλωσει περισσοτερο η επιχηρηση τοτε θα το κανω εγω ο ιδιος το anime.:tensai:
Ενταξει, ωραιο ηταν. Σκεφτομαι να το συνεχισω προς το παρων με το anime και πασχα-καλοκαιρι πιανω και το manga αμα ειναι. Εχει ανακοινωθει ποσα επεισοδια θα εχει το anime?
LOL. Εγω να δεις ποσες φορες το εχω κανει. xD
Apr 12 2011 18:10

This status update has reached the maximum number of replies allowed