Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Όντως, πολύ καλό αυτό, ειδικά αν δεν τα μπορείς τα χάπια! Ούτε κι εγώ τα πολυπάω...τσααααα. Έτσι! Πλήρει ταύτιση απόψεων! ...Ανεστία παντρέψου με! xD Είμαι υπερκινητικό φαίνεται? Παρεπιμπτόντως, λες να πέσει καθόλου ο ήλιος μέχρι τις 7κ30? Μπουιιιι, ζεσταίνομαι!
Jun 17 2011 13:04
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Ναι-ναι, καιευτυχώς δεν χρειάζσηκε να πάρω χάπι, μιας και δεν τα πάω πολύ καλά μαζί τους.
Jun 17 2011 12:49
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

NOOOOOOOOOOOOOOOO!:nanteee: Όχι πάλι το συννεφάκι...! Παρεπιμπτόντως, επλίζω να αισθάνεσαι καλύτερα, τώρα που μόλις γύρισα...
Jun 17 2011 12:44
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Βλέπω όλο ενέργεια από το πρωί. Εγώ πάι ξύπησα με πονοκέφαλο και ενώ είχα ξυπνήσει από νωρίς, δεν ήθελα να σηκωθώ αλλά είχαμε να κατεβάσουμε τις κουρτίνες και ήθελα δεν ήθελα σηκώθηκα. Τ^Τ Ναι-ναι, αν και χθες είπαν για άνοδο της θερμοκρασίας, αλλά ποιος ξέρει. :hahaha: Λες να μας κυνηγήσει το συννεφάκι πάλι;
Jun 17 2011 09:50
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Kαλημέρα~! Το πιστεύεις...? Τελευατίο μάθημα!!! Επιτέλους! Α~χ, και μετά τέλος...αν και γράφουμε νωρίς και ξες, με το ζόρι ξύπνησα. Lol, δε βαριέμαι καθόου έτσι? Και θυμάσαι τι σε είχα πει για τον ήλιο? Να τος, νταλα ο ήλιος...ελπίζω να μείνει έτσι και το απόγευμα που θα συναντηθούμε!
Jun 17 2011 07:57
Photo

Kai → Jorg

:hahaha: Όταν δεν έχει Viz μέσα για rage τιμάω το λόγο μου, επίσης καθώς περίμενα βαρέθηκα να σχολιάσω κι εγώ. Άσε που την FAI θα τη δω και αύριο και έτσι δε γλιτώνει έτσι κι αλλιώς. Don't worry, το 'Πού είναι ο Byakuran' χωρίς εσένα, δεν είναι ποτέ το ίδιο. Μη σου πω ότι θα έπρεπε να έχεις και τα copyrights :hahaha:
Jun 16 2011 20:36
Photo

Jorg → Kai

Σκέφτηκα να γράψω, αλλά μετά βαρέθηκα. Είπα να σχολιάσω το γεγονός, αλλά μετά βαρέθηκα επίσης. :hahaha: Εσύ γιατί δε γράφεις. Αφού τώρα και η FAI ήρθε to the dark side. :P
Jun 16 2011 20:25
Photo

Kai → Jorg

:hahaha: Δε γράφεις στο thread του Reborn! και σου προλαβαίνουν την ατάκα
Jun 16 2011 17:50
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

That's true. Θέματα να αναλύσει κάποιος υπάρχουν πάντα, αρκεί να θέλει.
Jun 16 2011 10:08
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ε? Δε μπορείς να πεις, έγραψα πολλά πάλι! Τελικά δεν ήταν μόνο επειδή το διάβασα όλο μαζί! xD
Jun 16 2011 09:46
Photo

KaiKenny

[spoiler] Nα φανταστώ ότι ο 2ος side character θα φωνάζει 'όxι άλλο κάρβουνο' καθώς θα χάνει σε μια δραματική, συγκλονιστική παρτίδα 'Μουτζούρη'. και από πίσω θ' ακούγεται Ζαβά-ζαβά γιατί έτσι όπως τους παρουσιάζουμε τους ήρωες, [I]ζαβά[/I] θα είναι όλοι. :hahaha: [/spoiler]
Jun 15 2011 21:57
Photo

KennyKai

[spoiler]Η Στέλλα θα είναι η δεύτερη γυναίκα του Kaiji. Η πρώτη θα είναι μία που του έφαγε όλα τα λεφτά, και στο πρώτο επεισόδιο θα ακούγεται το τραγούδι-ύμνος: [youtube=oo4qHuQ3KlA]Πάνος Μιχαλόπουλος - Μωρή Τρελή[/youtube] Επίσης χρειαζόμαστε οπωσδήποτε έναν side character που θα βλέπει τους παίκτες να παίζουν μέχρι θανάτου και θα φωνάζει "ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΩΡΕ; ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ! [B]ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ![/B]". Πάει, το έχουμε ξεφτυλίσει. :hahaha:[/spoiler]
Jun 15 2011 21:50
Photo

KaiKenny

Just as planned, μια εικόνα γκρεμίζεται σήμερα :hahaha: [spoiler] Φυσικά, τώρα ειδικά που ανέλαβες με τόση ζέση τη μουσική επένδυση, δεν μπορώ να αρνηθώ :hahaha:, νομίζω πως πλησιάζουμε στη δημιιουργία ενός νέου έπους, μη σου πω ότι η διασκευή θα πάει και για Όσκαρ. Πιστεύω πως η προσθήκη του γυναικείου ρόλου θα είναι μία καθοριστική στη σειρά καθότι πλέον το γυναικείο κοινό θα έχει ένα ρόλο με τον οποίο θα μπορεί να ταυτιστεί μαζί του κι έτσι η σειρά θα απευθύνεται σε ευρύτερο κοινό. Θα την ονομάσουμε Στέλλα. Μάλιστα να προσθέσουμε ακόμα έναν ρόλο, την μάνα του Κίτσου γιατί όπως όλοι ξέρουμε [spoiler] [YOUTUBE]pPGO4XPa9Ck[/YOUTUBE] [/spoiler] Επίσης προτείνω ο Άρης αργότερα να προδώσει τον φίλο του με πολύ άσχημο τρόπο σ' ένα άγριο παιχνίδι πόκας και αργότερα να πρέπει να λύσουν τις διαφορές τους (αυτό θα γίνει στη 2η season για να αφήσουμε τους θεατές σε σασπενς). Εκτών των άλλων ο Καϊτζής θα πρέπει να επιδωθεί και σε διάφορα παιχνίδια στοιχημάτων όπως 'Πάμε στοίχημα', 'Κίνο' κλπ για να προσελκύσουμε και τη σύγχρονη νεολαία. Χορηγός βέβαια σε όλα αυτά ο ΟΠΑΠ γιατί... μια και το έχω πρόχειρο [IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Random/Random%20Screens/Kaiji.jpg[/IMG] [/spoiler]
Jun 15 2011 20:56
Photo

KennyKai

Αποκαλύφτηκα ρε γμτ, αγοράζω φανατικά Bleach και One Piece. Άτιμη Kai, με έδωσες στεγνά στον όχλο του .aNiMe//GR. :cry5: [spoiler=Άσχετο]Μιλάμε έχω λιώσει. Τι πήγες και σκέφτηκες ρε; :hahaha::hahaha::hahaha: Σου 'χω κι άλλες ιδέες. Το opening της σειράς θα είναι: [youtube=jktFCHlzI2M]Μάρκος Βαμβακάρης - Όσοι εχουνε πολλά λεφτά[/youtube] Ενώ παίζει ο Kaiji, ειδικά στις ζόρικες στιγμές, θα ακούγονται ταξίμια, πχ; [youtube=azi-Q988hA8]Γιάννης Μωραίτης - Ταξίμι μερακλίδικο[/youtube] Το δε ending θα είναι: [youtube=eAMTwXpQLXc]Ευάγγελος Περπινιάδης- Δεν Ξαναπαίζω Ζάρια Πια [/youtube] Άλλα τραγούδια που θα ντύνουν μουσικά τη σειρά θα είναι πχ: [youtube=UkJuPvgrdWA]Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Ο Κυρ Θάνος Πέθανε[/youtube] [youtube=ktpN6gXZypw]Βαγγέλης Περπινιάδης - Μέσα Σε Κάποια Μάντρα[/youtube] [youtube=3iUDyhmo03U]Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Του Βοτανικού Ο Μάγκας[/youtube] Επίσης η ελληνική σειρά θα πρέπει να έχει έναν φίλο του Καϊτζή ονόματι Άρη, μόνο και μόνο για να μπορεί να ξεστομίσει ο πρωταγωνιστής μας την ατάκα "είναι πολλά τα λεφτά, Άρη", με τα γνωστά manly tears που όλοι αγαπάμε. :hahaha: Τέλος, για να το κάνουμε τελείως ελληνικό, ο Καϊτζής χρειάζεται και μια γυναίκα, που να του λέει, με φωνή Μάρθας Βούρτση, "σταμάτα βρε Κίτσο μ' να παίζεις, θα μας κάψεις και τους δυο", για να παίρνει τη βαριά κι ασήκωτη απάντηση "άσε μας ρε γυναίκα!". :hahaha: OK, πιστεύω ότι μετά απ' όλα αυτα (+ ότι είχα την αρχική ιδέα), τα λεφτά πρέπει να τα πάρουμε μισά-μισά. :kakaka:[/spoiler]
Jun 15 2011 20:35
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Exactly! Death by exposure to kufufufu to all the nufufufu bastards! xD
Jun 15 2011 20:34