Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → Jorg

:hahaha: Έλα τώρα, δε φαίνεται ότι '[B]βλέπεις πολλά anime ή διαβάζεις πολύ manga όταν' [/B]άμα βγες στον δρόμο και φωνάξεις Bankai; Από πού κι ως πού χάθηκε το νοήμα του thread. Γράψει κι εσύ 'Οταν σε κάθε ποστ στο thread του Reborn ρωτάς "πού είναι ο Byakuran" [I](με μια τρομερή εξήγηση σαν κάποιες εκεί μέσα)[/I] [B](επειδή είσαι up-to-date και θέλεις πολύ να τον δεις).[/B] Και μόνο από αυτό δε φαινεται ότι διαβάσεις πολλά manga ή βλέπεις πολλά anime;
Jun 18 2011 22:18
Photo

Jorg → Kai

Μα, συγγνώμη κιόλας, καλά έλεγε ο Kenny ότι έχει χαθεί ο σκοπός του thread. XD
Jun 18 2011 22:09
Photo

Kai → Jorg

:hahaha: Θεϊκή η επίκληση στο "[B]Ξέρεις ότι βλέπεις πολλά anime ή διαβάζεις πολύ manga όταν ...", [/B]κάποιος έπρεπε να το κάνει. Αυτό το thread θέλει άλλαγμα τίτλου, but oh well...
Jun 18 2011 22:03
Photo

Kai → DarkElf

:hahaha: Πρέπει να ομολογήσω ότι το fanart τον στόχο του τον πέτυχε και ότι συνήθως δεν είναι έτσι, αλλά όπως το πάρει κανείς, he is always cool to me. Είναι ο Hades-sensei από το [URL="http://myanimelist.net/manga/16531/Hokenshitsu_no_Shinigami"]Hokenshitsu No Shinigami[/URL]. Μιας και σε σαγήνευσε ήδη, come to the dark side :blingeye2: Hades-sensei wants you.
Jun 18 2011 19:30
Photo

DarkElf → Kai

Γεια!Έχω μια σοβαρή απορία...το bishounen στο σετ σου ποιό είναι?:kawaii:
Jun 18 2011 18:39
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Άντε, καλή συνέχεια τότε, αφού μερικά τα έχει ήδη! Άσε, κι εγώ δεν ξέρω πως θα το καταφέρω γιατί ξέρω ότι είναι και δύσκολο βιβλίο συν του ότι θα το διαβάζω στον υπολογιστή και θα μου βγούνε να ματάκια...
Jun 18 2011 14:10
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Nah, 3vol και το άλλο 14. Μια χαρά. Τελικά δεν τα είχα χάσει, αλλά ήμουν -10vol στο κατέβασμα. Καλύτερα από το να έχω να κατεβάσω 36 πάντως. Αυτό γίνεται φυσικά όταν έχεις να κατεβάσεις κάτι για κανένα χρόνο. Ευκαιρία είναι, αφού δυο χρόνια τώρα λέω να το αρχίσω και βλέπω τον αριθμό των volumes και αλλάζω δρόμο, στο χωριό θα φαίνονται σαν όαση. Να μου πεις σίγουρα εντυπώσεις μόλις το διαβάσεις και κουράγιο μιας και θα το διαβάσεις στο laptop, δε νομίζω ότι θα μπορούσα με τίποτα όμως.
Jun 18 2011 13:17
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Lol, μην ανησυχείς όλοι τα κάνουμε αυτά. Αχα, καλό που το μικρό ήταν και το μόνο του, το αυτοτελές να φανταστώ? Χα χα, πω πω κατέβασμα... Άσε, χάλια φίλη! Κι εγλω τώρα θα κατεβάσω και την Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων το βιβλίο για καλό και για κακό. Θα ναι μια κυρίως λογοτεχνική βδομάδα! xD
Jun 18 2011 12:50
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

That's why I checked. Οκ, ο Vash κουβαλάει πιστολάκια και χαίρεται, έπρεπε να πάει νωρίτερα το μυαλό, but it was was so convenient. Τελικά το σκέτο είναι και το πιο μικρό επίσης από τα δύο. Τα έχω κατεβασμένα τελικά, αλλά για κάποιον λόγο έχω κατεβάσει ότι είχα από Get Backers, go me, άντε ξανα κατέβασμα τώρα. Αααχ, οι διακοπές και τα εφόδιά τους...
Jun 18 2011 10:40
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ha ha ha ha! Ξες γιατί το έλεγα έτσι εγώ? Επειδή στα αγγλικά στην ουσία βγάζει νόημα "τριπλό/τρία όπλα" "Τρίοπλο" κι άλλα τέτοια, καταλαβαίνεις...αλλιώς κι εγώ αλλιώς θα το λεγα, lol.
Jun 18 2011 10:37
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:hahaha: Ok, με βασάνιζε η απορία όλο το βράδυ μετά την αναφορά χθες, it's spelled traigan after all, go me and my so not awesome spelling, kaka-ka.
Jun 18 2011 10:33
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Lolololololololol, ναι θα σμφωνήσω γιατί, ε, και οι δυο μας είμαστε πιο πικάντικες και χωρίς ταμπού, οπότε καταλαβαίνεις...:orly:
Jun 17 2011 14:08
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:kakaka:Ka-Ka-kaa :hahaha: Νομίζω πως αν το συνεχίσω η κατάσταση θα παραγίνει extreme, so no comment, really.
Jun 17 2011 13:49
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

M-μ-μ-μη με κρίνεις...~!:run: :orly: Λοιπόν, τα λεφτά του Hime-chan μπορώ να τα πάρω -μουαχαχαχαχα διαζύγιο- και φύγαμε! Βέβαια δεν χρειάζεται να τους αφήσουμε πίσω, τέτοιους άντρακλες...
Jun 17 2011 13:31
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:hahaha: Νομίζω ότι εσένα αντί για να σε χτυπάει ο ήλιος στο κεφάλι σε χτυπάει η βροχή, και με τόσες βροχές αυτές τις μέρες καταλήξαμε στην πρόταση γάμου. :blush2: Α να χαθείς, μέσα στο φόρουμ είμαστε παντρεμένες γυναίκες. Αλλά, κλέψε τα λεφτά του Himekawa και σου έρχομαι :joyful: και κλεφτούμε και θα ζήσουμε σε άλλη γη σε άλλα μέρη.
Jun 17 2011 13:23